MoorPH Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Oziu co cie tu przywiało?? ;p Pozdr. oZiX, oskaro, raggaman, Aydaho, Kolkov, ono
Oskaro Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ooo masz - co za doskonała lafirynda Słowo doskonała pasuje tu idealnie :> przywiozę ją jutro na spota Z tego co pamietam to jutro byla umowiona ze mna Heyka - MoorPH
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Oziu co cie tu przywiało?? ;p Pozdr. oZiX, oskaro, raggaman, Aydaho, Kolkov, ono ja często patrzam co tu się dzieje
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 MoorPH Czołem [br]Dopisany: Czerwiec 08, 2009, 12:07:25 _________________________________________________Widzieliście najnowszy film ? Aniołki Redżiego :polew:
Kowal Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 siema to są te lafiryndy z Making the Band? zajeebiste sweterki
Aydaho Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Oziu co cie tu przywiało?? ;p Pozdr. oZiX, oskaro, raggaman, Aydaho, Kolkov, ono ja często patrzam co tu się dzieje a ty znowu tarasujesz chodnik [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 12:52_________________________________________________zobaczcie co parkuje u mnie pod firmą ... ale kox
Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 przyzwyczaił bym się do takiego allroada
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 przyzwyczaił bym się do takiego allroada Ja tysz..miękto i przyjemnie..zero gleby i strzelania w odcinku lędźwiowym
Aydaho Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 wypaliłem dwa fajki przy nim - jest za***iście za***isty
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 wypaliłem dwa fajki przy nim - jest za***iście za***isty To który awansował ?
Kowal Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 kurna, przez te wszystkie zabezpieczenia w robocie nie widzę zdjęcia tego za***iście zajebistego furacza
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 kurna, przez te wszystkie zabezpieczenia w robocie nie widzę zdjęcia tego za***iście zajebistego furacza Musisz koniecznie zmienić prace
MoorPH Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 kurna, przez te wszystkie zabezpieczenia w robocie nie widzę zdjęcia tego za***iście zajebistego furacza Kowal w skrócie Ci opisze.. za***iste autko którego nie wymieniłbym na te fajne laseczki których zdjęcia tu często zamieszczamy.. :>[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 13:58_________________________________________________Ragga jak tam Twoja karoca?
Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ]Ragga jak tam Twoja karoca? wnioskując po podpisie upala już drugą Dziwiczkę
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ]Ragga jak tam Twoja karoca? wnioskując po podpisie upala już drugą Dziwiczkę Si W końcu odrobina wygody. Trza jeszcze podjechać po instalkę LPG
Kowal Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kowal w skrócie Ci opisze.. za***iste autko którego nie wymieniłbym na te fajne laseczki których zdjęcia tu często zamieszczamy.. :> to by była bardzo trudna decyzja
MoorPH Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zmieniłes bryke? Kumpel wczoraj kupił Calibre i przejechał ok 80km, po czym musieliśmy stanąć. Bo przewody mu padły od chłodnicy i chłodnica. Dobrze ze nie odjechałem mu, bo jeszcze telefon mu sie rozładował.. [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 14:18_________________________________________________ Kowal w skrócie Ci opisze.. za***iste autko którego nie wymieniłbym na te fajne laseczki których zdjęcia tu często zamieszczamy.. :> to by była bardzo trudna decyzja No dobra.. Nieraz bym sie zawachał..
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 za***iste autko którego nie wymieniłbym na te fajne laseczki których zdjęcia tu często zamieszczamy.. :doh1: Chyba żartujesz.. dobry poślad i twardy cyc to podstawa egzystencji !
Aydaho Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kowal w skrócie Ci opisze.. za***iste autko którego nie wymieniłbym na te fajne laseczki których zdjęcia tu często zamieszczamy.. trzeba jutro DUŻEGO wysłać - 3 banie do wygrania, wystarczy na A4A-R i osobistą asystentkę dla całej warszawskiej ekipy na zlocie. Dla Oskara zamawiam coś w jedynym słusznym rozmiarze
Rekomendowane odpowiedzi