Aydaho Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 aż chce się być............... trawą
Oskaro Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ktos wie czy cala Dolinka Sluzewiecka dostanie nowy asfalt? [na razie jest od sobieskiego do wilanowskiej i po jednej stronie do rosoła] Jak tak, to niedlugo bede mogl nawet na 20" do pracy jezdzic Siema Tak - cale sikorskiego dostaje nowy asfalt. na 20' i z profilem 25 a do tego z dodatkowo obnizonym zawieszeniem - :>[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 14:04_________________________________________________ Taa... i nie jest to dobry news, bo oznacza, że przez najbliższe 15 lat nie będzie przebudowywana Bedzie przebudowywana - sa plany przedluzenia wiaduktu prowadzacego z trasy siekierkowskiej - tak zeby wypadal za skrzyzowaniem z sobieskiego[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 14:05_________________________________________________No to moze cos ode mnie
Nosfer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 oskaro Keyre Augustinę to my znamy juz od każdej strony :naughty: ale TEGO to jej Bóg nie poskąpił..
Suli Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Bedzie przebudowywana - sa plany przedluzenia wiaduktu prowadzacego z trasy siekierkowskiej - tak zeby wypadal za skrzyzowaniem z sobieskiego Plany są znacznie bardziej bogatsze :> Przebudowa miałaby być aż do Marynarskiej http://www.siskom.waw.pl/sikorskiego.htm Oczywiśce terminy realizacji są już nieaktualne ;(
Oskaro Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 oskaro Keyre Augustinę to my znamy juz od każdej strony :naughty: ale TEGO to jej Bóg nie poskąpił.. Powiem Ci Nosfer - SZACUNEK !!! Rozpoznać panne z d*py - jestem pod wrażeniem Swoja drogą dzieki za info - za raz ja obczaje z innych stron
AndyN Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Przebudowa miałaby być aż do Marynarskiej http://www.siskom.waw.pl/sikorskiego.htm A wiesz może kiedy zabiorą się za remont wiaduktów marynarska/sasanki nad torami kolejowymi?
Nosfer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 oskaro Keyre Augustinę to my znamy juz od każdej strony :naughty: ale TEGO to jej Bóg nie poskąpił.. Powiem Ci Nosfer - SZACUNEK !!! Rozpoznać panne z d*py - jestem pod wrażeniem Swoja drogą dzieki za info - za raz ja obczaje z innych stron Przebudowa miałaby być aż do Marynarskiej http://www.siskom.waw.pl/sikorskiego.htm A wiesz może kiedy zabiorą się za remont wiaduktów marynarska/sasanki nad torami kolejowymi? Słuszne pytanie.. Ciekawe jak będziemy do pracy dojeżdżać.. Mam na myśli między innymi Ciebie, Kolkova no i mnie
AndyN Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Słuszne pytanie.. Ciekawe jak będziemy do pracy dojeżdżać.. Mam na myśli między innymi Ciebie, Kolkova no i mnie Pętla tramwajowa ma zniknąć, autobusy też inaczej będą kursować, wolne miejsce do zaparkowania będzie jeszcze trudniej znaleźć Horror
Oskaro Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Słuszne pytanie.. Ciekawe jak będziemy do pracy dojeżdżać.. Mam na myśli między innymi Ciebie, Kolkova no i mnie Pętla tramwajowa ma zniknąć, autobusy też inaczej będą kursować, wolne miejsce do zaparkowania będzie jeszcze trudniej znaleźć Horror Trzeba sobie znalezc prace blisko domu Ja mam 4 min na piechotę
Nosfer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Słuszne pytanie.. Ciekawe jak będziemy do pracy dojeżdżać.. Mam na myśli między innymi Ciebie, Kolkova no i mnie Pętla tramwajowa ma zniknąć, autobusy też inaczej będą kursować, wolne miejsce do zaparkowania będzie jeszcze trudniej znaleźć Horror Nie mówiąc już o korkach na Łopuszańskiej/Marynarskiej Będzie masakra.. Rowerem bedzie szybciej..
Buba Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 ja kuz jestesmy w temacie korkow to powiedzcie mi ktoredy lepiej jechac do blonia ze zwirek. przez pruszkow czy kasprzaka. musze byc na 19 a to jeszcze godziny szczytow na wylotowkach z warszawy.
Nosfer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Do błonia przez Pruszków to >1 godzina. Na Jerozolimskich strasznie się jedzie o tej godzinie + przed Pruszkowem korek. W Pruszkowie też ciasno. Co prawda przez wakacje już jest lepiej na drogach ale godzinę musisz liczyć. Nie wiem o której wyjeżdzasz, ale jak np. wylecisz o 17. to po 18 będziesz w Błoniu. (jak mówię, zauważyłem, że aut jest jużm niej więc może pójdzie szybciej) Da się dojechać szybciej, ale jakbym Ci wytłumaczył to byś pewnie nie dojechał.. Krakowską -> na przeciwko lotniska (przy Media markt) w prawo, do reguł, przez pęcice, komorów i na milanówek.
m@riucha Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kasprzaka albo Górczewska -> Stare Babice aż do Leszna (przy kościele w lewo) trasa wolniejsza ale chodzby nie ma remontu (czytaj zweżenia.) od Ołtarzewa do samego Błonia
MRoger Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 a tam z takimi utrudnieniami http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/korek-o-dlugosci-293-km,1321843
KaliN Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Da się dojechać szybciej, ale jakbym Ci wytłumaczył to byś pewnie nie dojechał.. Krakowską -> na przeciwko lotniska (przy Media markt) w prawo, do reguł, przez pęcice, komorów i na milanówek. Tak bym jechał... do Pruszkowa, ale bez znajomości trasy musiałbyś jechać "za wszystkimi"
Buba Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Da się dojechać szybciej, ale jakbym Ci wytłumaczył to byś pewnie nie dojechał.. Krakowską -> na przeciwko lotniska (przy Media markt) w prawo, do reguł, przez pęcice, komorów i na milanówek. Tak bym jechał... do Pruszkowa, ale bez znajomości trasy musiałbyś jechać "za wszystkimi" lipa, bede musial jechac gorczewska bo beda chyba mniejsze korki. karetka to jestem w 15-20min ale w audi nie mam sygnalow
Suli Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Przebudowa miałaby być aż do Marynarskiej http://www.siskom.waw.pl/sikorskiego.htm A wiesz może kiedy zabiorą się za remont wiaduktów marynarska/sasanki nad torami kolejowymi? Przetarg mają rozstrzygnąć niedługo i w tym roku z robotami ruszyć
AndyN Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Przebudowa miałaby być aż do Marynarskiej http://www.siskom.waw.pl/sikorskiego.htm A wiesz może kiedy zabiorą się za remont wiaduktów marynarska/sasanki nad torami kolejowymi? Przetarg mają rozstrzygnąć niedługo i w tym roku z robotami ruszyć Oooo nie :!: To ile to będzie trwać?
Buba Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 jeszcze pewnie beda sie odwolywac od wyniku przetargu
Rekomendowane odpowiedzi