spanky Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Norbi dzieki za przejażdze .... :diabelek: p.s na dworzu jest biało .... JEST ZIMA :!: Nie ma sprawy szefie i oby jak najmniej takich przejażdżek :/ a autko dostało notlaufu, jak je zgasiłem i odpaliłem ponownie, dopiero zaczęło pożądnie jechać. chyba przeładowanie turbinek... tylko pytanie: dlaczego :?:
Norbi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Właśnie wrociłem ze wściekanki na B., przyjechało pare dzików i jak wrócą całymi autami to bedzie cud. Mało brakowało, a Ono upiększyłby Adamooowóz :053: Brakło jak to Lukas obliczył dwóch stopek.
spanky Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Właśnie wrociłem ze wściekanki na B., przyjechało pare dzików i jak wrócą całymi autami to bedzie cud. Mało brakowało, a Ono upiększyłby Adamooowóz :053: Brakło jak to Lukas obliczył dwóch stopek. cos wisi w powietrzu ... :diabelek:
T-żółw Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 spanky i norbi sorry chłopaki ale wyedytowałem wam pościki i zrobiłem mini korektę oooo dzięki, że ktoś po mnie wpadł :564: :564: ono niezły sąsiad z ciebie :diabelek:
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Chlopaki ja pierdziu wlasnie wytelepalem co zostalo w gaciach po tym jednym szlifie fakt brakowalo 2 stopek ale za to jak morde darlem "ono odpusc" :galy:
wit.s Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 hehehe niezły czadzik był. Ja to własnym oczom nie wierzyłem - oniak jak nic zap***dalał bokiem najpierw na nas, a później prosto na bryczkę adamooo, kurna jak na filmie, 4 laczki mielące śnieg, szalejący Poziek i stalowy wzrok adamooo (musiało go zmrozić hehehe). Ja tylko czekałem jak rozlegnie się huk i darcie blachy. Aaaaaa NIEZŁY HARDKOR! :diabelek: Zarąbisty był też widok bodaj Norbiego kręcącego się w miejscu :diabel2: No i ustawka rzędem i kolejno wszyscy pokazywali swoje mozliwosci :diabelek: :diabel2: :diabelek: :diabel2:
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 :pada: :pada: :pada: Panowie i Panie dzieki ono i reszcie wiem jaki naped teraz wybiore jedyny sluszny :diabelek:
ono Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja tylko czekałem jak rozlegnie się huk i darcie blachy Panowie wszystko pod kontrolą luz , Adaś widział jak to wygląda Panowie i Panie dzieki ono i reszcie wiem jaki naped teraz wybiore jedyny sluszny :diabelek: Nooo luki racja , pieknie jest zostawić wszystkich na światłach i polecieć 100km/h bokiem po zakręcie malina
wit.s Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 wszystko pod kontrolą Jeśli tak, to tym większy szacun dla bryki+kierowcy. Chociaż dzisiaj na najwiarygodniejszego nie wyglądałeś -ci z niebieskiej "bagażówki"z kogutem na dachu jakoś nie uwierzyli jak mówiłeś, że pojedziemy za 10 min. Hłe, hłe. Słyszeliście jak ten "groźniejszy" za kierownicą gadał? "Bo za chwilę inaczej pogadamy." hłe hłe
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 chcial nas zastraszyc pewnie ale za blankiecik juz chwycil a i co on mowil ze my tutaj niebezpiecznie jezdzimy :053:
ono Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Hehe dobre było jak pały stały a ten kolo betą wyleciał bokiem ooooo ale go zarzuciło hyhyhyh
poziek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 no ja wjechałem do mojej starszej na hale i potem jeszcze śmigałem ale juz wiem, że najpierw fela o potwem zimówki!!! trzeba tam ćwiczyć Panowie swoje umiejętności:) Oniak ja to skakałem, kląłem i wogóle prawie gacie pobrudziłem jak widziałem co ty robisz Adamo ma nową ksywke od dzisiaj : KAMIENNA TWARZ :d
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 :053: ale subaraki to tez ladnie lataly nie wspomne o tym vanie :diabel:
poziek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 te same subaraki spotkałem u siebie w Jankach jak zjechałem jeszcze pokręcić ale jednak B najlepsze!! 110 km/h poślizgiem
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 no ale jakie ladne nicki sie robia : pleban , miłek, kamienna twarz :one: nie ma co przezywac fajnie bylo ono sie nauczyl robic kontry jeszcze troche na niego pokrzycze i beda ludzie :053:
wit.s Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Noooo vanik był dziki. A mnie przy wjeździe na świętokrzyski obróciło o 180 stopni-dobrze, że nikt nie jechał. Qrde w piątek przede mną 300 do Tarnówka -trochę się obawiam :/
poziek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja coś o parapetówie słyszałem....
ono Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Dobrze poź słyszałeś , było o tym z 5 stron temu Jak sie ogarne to dam znać
Lukas Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Qrde w piątek przede mną 300 do Tarnówka -trochę się obawiam spokojnie damy rade ja tez mam tyle samo przed soba w piatek ja coś o parapetówie słyszałem ale to chyba bedzie trwalo caly weekend :diabel:
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Panowie czego tu się cykać ?? Pojeżdziliście trochę, wiecie co robić ja dzisiaj znowu jade.
Rekomendowane odpowiedzi