migdalek1985 Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Naprawde szkoda autka, wazne ze ty cały jestes i hwała za to Co do autka to na 100% szkoda całkowita. Pamietasz zdjecie mojej d*py 2 tygodnie temu. Zabrakło dosłownie jedndego elementu aby mi szkode całkowita policzyli. Ciekawe tylko czy wypłacą ci róznice, czy całą szkode. Napisz jeszcze w jakiej ubezpieczalnie facet miał oc.
MoorPH Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Ogry śpią ?? :polew: hornet Ty nie masz co w domu robic?? godz 5:55?? yrB
Aydaho Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 wolałbym mieć dwie rece w gipsie niż rozje.bany samochód. gwarantuje Ci, że nie chciałbyś przykra sprawa ale auto kupisz sobie inne - może nowsze a napewno będziesz zadowolony bo to pewnie nadal będziesz "władcą pierścieni" nie łam się byku !!!!! jak Ci to poprawi humor obijemy ryj gościowi, napijemy się z Tobą ( ale musisz wyskoczyć z kołnierza bo się pozalewasz przy lufach ) .... generalnie grunt że cały Jesteś chłopie !
Kolkov Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 Moskal dobrze, że nic Ci nie jest....
krzyniek Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 wolałbym mieć dwie rece w gipsie niż rozje.bany samochód. gwarantuje Ci, że nie chciałbyś dokładnie tak! Adaś dobrze gada, kiedyś myślałem podobnie jak TY ale zdrowie jest najważniejsze wszystko inne z czasem nabędziesz
MoorPH Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Bry Panowie i Panie no i niestety , moja padaczka zakończyła żywot na skrzyżowaniu w Nadarzynie ;( No to ładnie dałeś.. Oj.. Nie jest dobrze.. Ostatnio sie nam fury wysypują.. Rozumiem ze przez to nie bedzie Cie 8-9sierpnia? Wylecz sie najpierw chłopie, potem Cie ostrzelamy
.i.KALI.i. Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 bry bry zajrzyjcie tu: http://www.a4-klub.pl/smf/kaliego_urodziny_oczko-t89397.0.html i 15 sie bawimy na ostro
Piasek k-6 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Wracaj Chłopie szybko do zdrowia. Furka :na bank szkoda calkowita, ale zapewne nie pierwsze nie ostatni autko kupisz sobie fajniejsze. Z ubezpieczalnia troszke sie naszarpiesz ale bedzie na bank git(tylko od cholery bedzie papierow do wypełnienia ). Zycze szybkiego powrotu do zdrowia a kolesia ubijemy . no i wsumie wyrwiesz troszke kasy z kolesia OC i NW bedzie dobrze.
Pingvin Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Nio Moskal oby Ci nic nie było, samochodu szkoda - bo swój najlepiej się zna... Widać musisz się przesiąść... może na nowszą wersję Achhhh i udziel nam tej odpowiedzi co to za bydlak na czerwonym jeździ po skrzyżowaniach - w sensie jak marka (tudziesz model...) Trzymaj się...
MoorPH Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 ewentualnie blachy.. [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 14:40_________________________________________________Oskar tak jak obiecałem, masz rudą.. Ta druga moim zdaniem lepsza.
Carlos Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 przykra sprawa... życzę szybkiego powrotu do zdrowia i jak najszybciej nowej fury
poziek Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Oj przebadałbym jej mleczarnie :kox: :kox:
Carlos Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 A wy ciągle o d*pach PANOWIE SYN MI SIĘ URODZIŁ ) stąd moja długa nieobecność na spotach remont mieszkania no i teraz narodziny potomka. Ale obiecuję, że się poprawię jak tylko żonka się pozbiera.
m@riucha Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 A wy ciągle o d*pach PANOWIE SYN MI SIĘ URODZIŁ ) stąd moja długa nieobecność na spotach remont mieszkania no i teraz narodziny potomka. Ale obiecuję, że się poprawię jak tylko żonka się pozbiera. Gratulacje , to kiedy pijemy?
Carlos Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 nie wiem jeszcze kiedy ale na pewno przywiozę coś na oblanie młodego
Oskaro Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 ewentualnie blachy.. [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 14:40_________________________________________________Oskar tak jak obiecałem, masz rudą.. Ta druga moim zdaniem lepsza. Lubie jak ktoś się wywiązuje z obietnic Obie są fajne, ale druga lepsza bo ma większe Zanurzyłbym tam głowe Carlos - gratulations ombre
migdalek1985 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak dorosnie to na spoty bedziesz go zabierał gratki
m@riucha Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 mój ma 1,5 roku i już toczy bitwę z 4,5 letnia siostrą które "poprowadzi" Audi. W przyszłości będę musiał zainstalować kluczyk na odcisk linii papilarnych bo bez tego ciemno widzę bezwypadkowość fury
Oskaro Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Obejrzyjcie całe - za***iste !!!!!!!!!!! :polew: :polew: :kox: :kox: http://www.youtube.com/watch?v=gc9ZjiBQgp8
Rekomendowane odpowiedzi