Korzeń Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziękuję chłopaki za wczorajszą pomoc w rezaniu. Teraz normalnie widzę drogę jak jest ciemno co popsules?
moskal Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Nie pamiętam, ale na pewno była to droga przez piekło.. najgorsze z tego wszystkiego to głosowanie i świadmość ,że kumple z którymi gadasz normalnie na spotach , na bank bedą głosować na "nie" Dziękuję chłopaki za wczorajszą pomoc w rezaniu. Teraz normalnie widzę drogę jak jest ciemno hida rezałeś ??? czy regenerowałeś odbłyśniki ?? :polew:
bajk Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_wymiana_zderzaka_na_sline_wwa-t89599.0.html Panowie, czy ktoś może mi pomóc z tą kwestią? Co tam masz za model.. Uzupełnij profil uzupełniony, wstydzę się trochę FWD - za popełnione błędy jednak trzeba płacić
moskal Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 wstydzę się trochę FWD - za popełnione błędy jednak trzeba płacić nie wstydz sie , jedz na spota zagadaj z Tosikiem może coś zaradzi
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 bajk wymienię Ci na początek podstawowe profesje kilku klubowiczów. Żeby Ci było łatwiej poruszać się po spocie. Rezanie rzeczy, złota rączka - Tosik VAG - boberek alias dla nowych bober Mycie auta "How to" - Łukaszr Różne dziwactwa, wyszukane mody - Malik montaż Bluetooth - AndyN W ryja - ono, adamoo Mody silnika - Poziek Glupie teksty + KFC + opinie o - 99% spotowiczów
poziek Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 montaż Bluetooth - AndyN SZCZE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Al_Capone Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 [/color] VAG - bober I na dziendobry... mina
Italiano Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Były rezane xenony, Adamo pożyczył mi super mini-latarki-xenon, popczym trochę modów, trytytek i vaginowania i włożyliśmy ją do soczewki. Teraz świeci jak latarnia i strącam wiewiórki z drzew.
malik Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Różne dziwactwa, wyszukane mody - Malik wypraszam sobie
bajk Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 bajk wymienię Ci na początek podstawowe profesje kilku klubowiczów. Żeby Ci było łatwiej poruszać się po spocie. Rezanie rzeczy, złota rączka - Tosik VAG - boberek alias dla nowych bober Mycie auta "How to" - Łukaszr Różne dziwactwa, wyszukane mody - Malik montaż Bluetooth - AndyN W ryja - ono, adamoo Mody silnika - Poziek Glupie teksty + KFC + opinie o - 99% spotowiczów dzięki;)
wit.s Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Różne dziwactwa, wyszukane mody - Malik wypraszam sobie
malik Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Różne dziwactwa, wyszukane mody - Malik wypraszam sobie Ja jestem normalny :gwizdanie:
Oskaro Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 montaż Bluetooth - AndyN SZCZE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: - instalacja trwa pół roku :> Paluszek w dupe - Ono
Carlos Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 no i druga przetwornica mi padła. ma ktoś może nową valeo do sprzedania albo jakiś dobry namiar?
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 montaż Bluetooth - AndyN :polew: :polew: - instalacja trwa pół roku :> Cały czas czekamy na książkę: Montaż modułu Bluetooth, czyli "DZIEŃ 157: co jest ku*rwa z tym bluetoothem"
MoorPH Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Nie pamiętam, ale na pewno była to droga przez piekło.. najgorsze z tego wszystkiego to głosowanie i świadmość ,że kumple z którymi gadasz normalnie na spotach , na bank bedą głosować na "nie" Czyli standard
Nosfer Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 No pisałem, że to wersja demo. _________________________________________________ Zaraz Andy nas zj**ie..
Rekomendowane odpowiedzi