Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Sam doginałeś ze ściereczką? Ta Czego użyłeś ? Jakiś mocny zestaw ?
lukaszr Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 To gówno z jameryki daje radę. Pewnie, że daje radę Przy okazji trochę prywaty, jakby ktoś chciał to zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/antyradary_mozliwosc_dobrej_ceny_dla_klubu-t82466.0.html;msg1025356#msg1025356
MoorPH Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 To gówno z jameryki daje radę. Ładny efekt Specu Ty na WL jezdzisz?
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 To gówno z jameryki daje radę. Pewnie, że daje radę Zdziwiłbym się gdybym nie zauwazył twojego wpisu na ten temat Powiem Wam, że widziałem już foty "po" specyfikach, ale pierwszy raz na 13 letnim lakierze I teraz to jestem w szoku.. :gwizdanie: Bo jakoś Ferrari, Porshe, Audi z 2007r itp. nie robiły na mnie wrażenie. Ale na babci b5 wygląda to jeszcze lepiej..
Al_Capone Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Powiedz mi szczerze koliego specu... ile czasu ci to zajęło?
lukaszr Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Powiem Wam, że widziałem już foty "po" specyfikach, ale pierwszy raz na 13 letnim lakierze I teraz to jestem w szoku.. :gwizdanie: Bo jakoś Ferrari, Porshe, Audi z 2007r itp. nie robiły na mnie wrażenie. Ale na babci b5 wygląda to jeszcze lepiej.. Widzisz, bo tak to jest jak ktoś nie wierzy, a potem zobaczy efekty i jeszcze na starym aucie - wtedy dopiero nabiera przekonania do dobrych kosmetyków - niestety w PL wiedza i podejście ludzi do tego tematu jest bardzo słabe i dopóki ludzie nie zobaczą efektów to się nie przekonają.
Al_Capone Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ja sie przekonalem i podniecilem, ale... ja mam dwie lewe ręce i pewnie bym coś sp..lił
spetsnaz Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Specu Ty na WL jezdzisz? Najczęściej mój Teść Powiedz mi szczerze koliego specu... ile czasu ci to zajęło? Ze sprzątaniem środka ok 6 godzin. Powiem Wam, że widziałem już foty "po" specyfikach, ale pierwszy raz na 13 letnim lakierze I teraz to jestem w szoku.. :gwizdanie: Bo jakoś Ferrari, Porshe, Audi z 2007r itp. nie robiły na mnie wrażenie. Ale na babci b5 wygląda to jeszcze lepiej.. Właśnie taki był cel Środki są ok, niestety nie ma się co oszukiwać - nic nie zrobi się samo. Trzeba poświęcić sporo czasu, ale efekty są naprawdę wymierne. Trochę więcej spodziewałem się po SwirX, ale na nowych lakierach sprawdzi się w 100%. * z tego co wiem, Swirlx był nie do końca dobrze użyty więc i efekty nie takie jak być powinny - lukaszr Podstawa to dobre pady do rozkładania towaru na furę.. reszta z górki.
lukaszr Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ja sie przekonalem i podniecilem, ale... ja mam dwie lewe ręce i pewnie bym coś sp..lił Ale tu nie ma co popsuć
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Powiem Wam, że widziałem już foty "po" specyfikach, ale pierwszy raz na 13 letnim lakierze I teraz to jestem w szoku.. :gwizdanie: Bo jakoś Ferrari, Porshe, Audi z 2007r itp. nie robiły na mnie wrażenie. Ale na babci b5 wygląda to jeszcze lepiej.. Widzisz, bo tak to jest jak ktoś nie wierzy, a potem zobaczy efekty i jeszcze na starym aucie - wtedy dopiero nabiera przekonania do dobrych kosmetyków - niestety w PL wiedza i podejście ludzi do tego tematu jest bardzo słabe i dopóki ludzie nie zobaczą efektów to się nie przekonają. Nie chodzi o to. Efekt na nowym samochodzie jest super - ale to jest cały czas nowy lakier. A niestety jeśli chodzi o polerowanie samochodów etc. to zawsze spotykały mnie same zawody.. Więc w końcu stwierdziłem, że to wszytko to pic na wode.. Ale znowu zobaczyłem iskierkę... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ale znowu zobaczyłem iskierkę... :gwizdanie: Światełko w tunelu :polew: Specu , ile takie cudo kosztuje ???
lukaszr Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Trochę więcej spodziewałem się po SwirX, ale na nowych lakierach sprawdzi się w 100%. Ten środek wymaga niestety trochę czasu i trzeba go wcierać dopóki produkt praktycznie nie zniknie z lakieru. Poza tym, jeżeli auto jest naprawdę w kiepskim stanie dobrze użyć czegoś mocniejszego czyli ULTIMATE COMPOUND. Oskaro będzie to pewnie miał niedługo w sprzedaży. Poza tym fotki lepiej wyglądają późnym popołudniem jak słońce prawie zachodzi - na pełnym słońcu fotki wychodzą średnio. Specu , ile takie cudo kosztuje ??? Tu masz ceny: http://www.a4-klub.pl/smf/kosmetyki_meguiars_w_konkurencyjnych_cenach-t88834.0.html
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Nosfer fajna furka ale bez kłatra. Kfatro to zło. Psuje się, więcej pali i wogóle
Flyer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ...i terkocze przy skrecaniu :gwizdanie: dzin dybry po urlopie
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 dzin dybry po urlopie Mam to samo .... A następny dopiero za rok ;(
Rekomendowane odpowiedzi