Kowal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 moj koleżka z pracy prowadzi www.czymdoslubu.pl interes sezonowy ale kręci mu się
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ono po prostu nie przemyślał swojej szydery
ono Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Przemyślałem ,nie spodziewałem się po tobie że znajdziesz taką nisze w rynku
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Przemyślałem ,nie spodziewałem się po tobie że znajdziesz taką nisze w rynku :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Przemyślałem ,nie spodziewałem się po tobie że znajdziesz taką nisze w rynku Evo to niszowy samochód więc i miejsce na rynku się znajdzie. To oczywista oczywistość. śmiejcie się dalej dziewczynki :tongue4:
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Evo to niszowy samochód więc i miejsce na rynku się znajdzie. To oczywista oczywistość. a mnie zawieziesz ???? pytam poważnie
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Evo do slubu to spoko pomysl, bo zaloze sie, ze beda chetni... no i pieniadze z tego sa tez fajne. tylko szofer nie teges :kox: :kox: No wlasnie... w dresie :kox: Zainwestuje w jedwabny od D&G i będzie git ... śmiejcie się dalej dziewczynki :tongue4: Miałeś nadzieję, że taka okazja zostanie niewykorzystana? By pojeździć na Pierwszym-Szydercy-Tego-Forum? Kaman
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Evo to niszowy samochód więc i miejsce na rynku się znajdzie. To oczywista oczywistość. a mnie zawieziesz ???? pytam poważnie to ty nie masz GPSa na palcu ? [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 10:19_________________________________________________ Miałeś nadzieję, że taka okazja zostanie niewykorzystana? By pojeździć na Pierwszym-Szydercy-Tego-Forum? Kaman
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to ty nie masz GPSa na palcu ? :polew: oszalałeś chyba. nie i jeszcze długo nie :kox:
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to ty nie masz GPSa na palcu ? :polew: oszalałeś chyba. nie i jeszcze długo nie :kox: widać to przypruszenie siwizną to nie tylko efekt wizualny ale i oleju w głowie więcej zostaje jak już ci padnie na mózg i będziesz chciał popełnić ten błąd to oczywiście masz transport
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 widać to przypruszenie siwizną to nie tylko efekt wizualny ale i oleju w głowie więcej zostaje jak już ci padnie na mózg i będziesz chciał popełnić ten błąd to oczywiście masz transport tylko obawiam sie ,ze ta "Evka" moze nie doczekać tej chwili
MoorPH Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 jak już ci padnie na mózg i będziesz chciał popełnić ten błąd to oczywiście masz transport tylko obawiam sie ,ze ta "Evka" moze nie doczekać tej chwili Moskal pożyjemy zobaczymy..
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Moskal pożyjemy zobaczymy.. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Małżeństwo to nic złego.. zapytajcie raggamana.. Tak mu jest dobrze, że już nawet nie potrzebuje forum, żeby się wygadac, odstresować, nie musi oglądac gołych d*p i gadać z kolegami.. Siedzi sobie szczęśliwy na wsi i opiekuje się kochającą go rodziną..
jawosz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam serdecznie z rana Chyba troche w plecy jestem bo zaczeliscie juz po 7 witanie Wczoraj byla moja pierwsza wizyta na spocie - baaardzo udana sprawa :> nie spodzielwalem sie ze będzie tyle ludzi
Kowal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Małżeństwo to nic złego.. zapytajcie raggamana.. Tak mu jest dobrze, że już nawet nie potrzebuje forum, żeby się wygadac, odstresować, nie musi oglądac gołych d*p i gadać z kolegami.. Siedzi sobie szczęśliwy na wsi i opiekuje się kochającą go rodziną.. to się nazywa szok pourazowy
jawosz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Małżeństwo to nic złego.. Potwierdzam
Al_Capone Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja na ten przykład sobie małżeństwo chwale.. Ale może dla tego, że nie wjechałem na nową drogę życia jakąś ewką tylko SL500 '04
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dokładnie, nie mów hop... nie znalazłem jeszcze tej jedynej :kox: :polew: Siedzi sobie szczęśliwy na wsi i opiekuje się kochającą go rodziną.. podobno buraki jakies uprawia i ma kurzą ferme
Rekomendowane odpowiedzi