Lukas Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 ale to jakie trzeba prawko wystarczy karta rowerowa czy juz trzeba motorowerowa posiadac
poziek Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 to chyba zależy czy da się postawić żagiel
platiniumm Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 jacy wy doslowni jestescie juz poprawilem zeby sie nikt nie czepial
Lukas Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 o widze ze plati pierwszy raz wpadl w szau to oznacza ze trzeba chyba spotkac sie przy krowce np. u ono bo cos mowil ze ma jakis apartament czy cos do podlania :twisted:
poziek Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 no właśnie, miałem wpaśc do oniaka w weekend na kawke ale w starachowicach byłem, kiedy zatem do oniacza??
platiniumm Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 panowie ja wczoraj oficjalnie zostalem zaproszony z zona na parapetowe.
Lukas Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 no prosze to ja ide sprawdze czy moze jakies awizo lezy z zaproszeniem :biggrin: ale z czego co wiem to Zółw ostatnio byl na parapetowie i tak sie nalykal procentow ze oba pietra zapaskudzil i nie bedzie wiecej imprez
Norbi Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 no prosze to ja ide sprawdze czy moze jakies awizo lezy z zaproszeniem :biggrin: ale z czego co wiem to Zółw ostatnio byl na parapetowie to tak sie nalykal procentow ze oba pietra zapaskudzil i nie bedzie wiecej imprez To paskuda, a mojej koleżance tak sie podobał,że miała go na wigilie zaprosić, a tak d*pa :biggrin:
T-żółw Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 ale z czego co wiem to Zółw ostatnio byl na parapetowie i tak sie nalykal procentow ze oba pietra zapaskudzil i nie bedzie wiecej imprez Łukaszku chyba mnie pomyliłeś :twisted: z naszym różowiutkim Adasiem..to jego specjalność a mojej koleżance tak sie podobał,że miała go na wigilie zaprosić, a tak d*pa norbi hamuje bajerę i zabieraj koleżankę na spota...może na wielkonoc się skusi
wit.s Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 jest dzisiaj spot .... Eee no, a co ma nie być? Najwyżej sam będę siedział :biggrin:
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja się szykuje, więc pucować się kto będzie?
Lookier Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 kto będzie? Ja na ten przykład, pojawię się po krótkiej przerwie - oczywiscie z nowym grillem od RS4
Lukas Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 ja odpadam dzisiaj (chyba jestem jakis chory pierwszy raz na spocie nie bede :eek: )
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 ja odpadam dzisiaj (chyba jestem jakis chory pierwszy raz na spocie nie bede :eek: )To ja z zapaleniem spojówek przybywam, a Prezes z jakąś tam marną grypą, czy innym szkorbutem nie przybędzie :eek: ??
Lukas Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 nie mam pojazdu i nie ruszam sie z domku a powod to 3 egzaminy w ten weekend :confused:
Kunio Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Norbi, nie zapomnij o dystansach ;P Lookier, zamieniamy sie na fele? Swoje bede dzisiaj zdejmowal A jak zderzak dla mnie?
spanky Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja się szykuje, więc pucować się kto będzie? bede ........ :twisted:
ono Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Kuniak cycu o 18 w MM , biore fele , a ty za to pomagasz mi z pralką hyhyhy
Rekomendowane odpowiedzi