Reggi Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Bry Dobre foty ...przytęskniło mi się za Promką A co zona Ci zalozyla homonto ze nie mozesz przyjechac na spota ? Czasu nie ma
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Chłopaki, będzie ktoś z VAGiem za tydzień? Taki żółty silnik mi się świeci między zegarami. Co to może być? Turbo przestało działać? Wtryski się wyłączyły? A może przez to narywanie coś się zepsuło? Pomoże ktoś? kup se benzyne , tam nie ma takich kontrolek , bedziesz miał spokój
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Czasu nie ma Welcome to the Real World, Ragga* * to się nazywa Schadenfreude
Aydaho Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Taki żółty silnik mi się świeci między zegarami. Co to może być? :mysli prawdopodobnie padło Ci oświetlenie komory spalania - wymień żarówkę i będzie OK
malik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Malik nie znasz adresów na fajne foto-poradniki. ? Przeglądam, googluje, ale może masz coś wartego uwagi, z czego można się sporo nauczyć.. prosz http://www.a4-klub.pl/smf/jak_robic_dobre_zdjecia_by_sokolnh_malik-t80615.0.html
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 prawdopodobnie padło Ci oświetlenie komory spalania - wymień żarówkę i będzie OK :polew: :polew: :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 A powinien miec 3szt. :gwizdanie: Trzeba Korzenia za karczycho złapać.. Wymyślił.. "Ej! Dam boberkowi smycze, to na 100% Nosfer je dostanie w trymiga " Korzeń: Masz Boberek smycze ! Boberek: Dzięki ! :> .. założył na szyję i odjechał na rowerze.. :polew: :polew: :polew: :polew:
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Taki żółty silnik mi się świeci między zegarami. Co to może być? :mysli prawdopodobnie padło Ci oświetlenie komory spalania - wymień żarówkę i będzie OK Ufff, myślałem, że to coś poważnego Bo czytałem w internecie i tam piszą że silnik do wymiany ;( Dzięki, chłopaki, na Was zawsze można liczyć
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dzięki, chłopaki, na Was zawsze można liczyć od tego jest forum Andy powiedz na spocie Tosikowi , on Ci bez problemu na momencie wymieni
Nosfer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Taki żółty silnik mi się świeci między zegarami. Co to może być? :mysli prawdopodobnie padło Ci oświetlenie komory spalania - wymień żarówkę i będzie OK Lubię dobrą szyderę Śmiej się, ale wczoraj prawie trzeba było usuwać błędy filtra przeciwpyłkowego :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Śmiej się, ale wczoraj prawie trzeba było usuwać błędy filtra przeciwpyłkowego :gwizdanie: Ke? Nie było mię* na spocie, nie kumkam o co chodzi? Krótki briefing dla niewtajemniczonych? * taka nowa maniera
PARAF Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 NIEZŁE FOTY!!! Dlaczego nikt mi odrazu nie powiedział, że to Maserati jest kebabowe...?! Gdybym wiedział, to nie parkowałbym w jego pobliżu... f*ck!
Aydaho Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Śmiej się, ale wczoraj prawie trzeba było usuwać błędy filtra przeciwpyłkowego :gwizdanie: Ke? Nie było mię* na spocie, nie kumkam o co chodzi? Krótki briefing dla niewtajemniczonych? * taka nowa maniera no więc Tosik wymienił (komuś tam ) filtr przeciwpyłkowy i po podpięciu VAGa wywaliło błąd silnika : - intermittent engine error ( TOPOLA )
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 no więc Tosik wymienił (komuś tam ) filtr przeciwpyłkowy i po podpięciu VAGa wywaliło błąd silnika : - intermittent engine error ( TOPOLA ) Chyba grozą powiało? Właściciel nie zbladł troszkę?
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Chyba grozą powiało? Właściciel nie zbladł troszkę? właściciel nie znał angielskiego i do teraz nie wie o co chodzi. chłopaki szybko schowali Vaga i tyle
PARAF Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filmik o Tosiku dla Tosika http://www.youtube.com/watch?v=3w-oDZSLUrY :polew: :polew: :polew: :polew: Oby szybko to odkręcił...
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mowisz o koledze Migdałekcostamkurwa ??? :polew: Pyta się - masz Vag'a ? - odpowiedź - NIE !!! Zaczałem Vag'ować Moskalowi furę - podchodzi - "mówiłeś że nie masz VAG'A" - odpowiadam "To Kokosa" a Kokos "ku***a przecież ja nawet nie wiem jak z tego korzystać" - ale nie skumał :nabijasie: :nabijasie: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Moskal i jego wada wzroku :doh1: lewe +17 dioptrii prawe troszke lepsze +15 dioptrii
Rekomendowane odpowiedzi