spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 hmmm... Spanky domyślasz się a nie zapomniałem on tera pod Torwarem bawi pompa ABS-u .... :twisted: ale jak byłes tam gdzie Ci mowiłem ... kupiłes co jak gdzie kiedy .... bo nie kumam .... :redface:
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Lukas. Po pierwsze - znacznie szybciej to wszystko zalezy od tomboya jestem uzalezniony od tego fraj***
Kunio Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 to wszystko zalezy od tomboya jestem uzalezniony od tego fraj*** cos mi sie wydaje ze jeszcze poczekasz...
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 nie no zrobimy spota u Tomboya w ksiegarni i kazdy wypozyczy ksiazki tyle ile da rady uniesc damy rade Kunio lepiej trzeba myslec nad nowym parkingiem i chyba zostaje nam BC :confused:
ono Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Może na poziomie -2 w MM nikt sie nie będzie przy....ł.
Norbi Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 hmmm... Spanky domyślasz się a nie zapomniałem on tera pod Torwarem bawi pompa ABS-u .... :twisted: ale jak byłes tam gdzie Ci mowiłem ... kupiłes co jak gdzie kiedy .... bo nie kumam .... :redface: Do tamtego kolesia dzwoniłem i takiej pompy nie miał, ale chciał tą naprawiać, tyle ze za dużo większe pieniądze niż robi to kolega z AKP... dokładnie za 7 razy tyle :twisted: a pompke najszłem na allegro po miesiącu kluczenia po necie, Ebay-u i itp. itd. Przez ten miesiąc była tylko 1 sztuka w niemczech i od razu jakis koleś z Wrocka ją wychaczył, a tą z allegro wyczaiłem jak tylko gość ją wystawił i od razu ją w ryj :exclaim: :biggrin: No i we wtorek Andrzej ma robote
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Może na poziomie -2 w MM nikt sie nie będzie przy....ł. oj czuje ze nie da rady bo maja juz oko na nas we wtorki
spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 hmmm... Spanky domyślasz się a nie zapomniałem on tera pod Torwarem bawi pompa ABS-u .... :twisted: ale jak byłes tam gdzie Ci mowiłem ... kupiłes co jak gdzie kiedy .... bo nie kumam .... :redface: Do tamtego kolesia dzwoniłem i takiej pompy nie miał, ale chciał tą naprawiać, tyle ze za dużo większe pieniądze niż robi to kolega z AKP... dokładnie za 7 razy tyle :twisted: a pompke najszłem na allegro po miesiącu kluczenia po necie, Ebay-u i itp. itd. Przez ten miesiąc była tylko 1 sztuka w niemczech i od razu jakis koleś z Wrocka ją wychaczył, a tą z allegro wyczaiłem jak tylko gość ją wystawił i od razu ją w ryj :exclaim: :biggrin: No i we wtorek Andrzej ma robote no to super ..... :twisted:
wit.s Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 No to mamy odpowiedź z MM. Pan gówny derektór się nie zgodził. Nie ma możliwości. Zajmujemy za dużo miejsca. Administracja się nie zgodziła. Wg mnie sytuacja wyglądała tak, że kolo z którym gadałem byłby skłonny, ale generalny bał się podjąć sam decyzję, chciał duposchrona, a że wszyscy po kolei nie rozumieli o co chodzi - na wszelki wypadek powiedzieli "nie" CH*J IM W D*Pę Moja propozycja: - w przyszły wtorek coś wymyślacie - za 2 tyg (27,02,2007-tak żebym i ja mógł się zabawić) jedziemy do MM, kupujemy po 1 szt najtańszej płyty i siedzimy do bólu. Jeśli nas wyrzucą to z przytupem :twisted: . - myślałem, też, zeby skontaktować się z jakimś pismakiem (wyborcza stołeczna, czy cóś) coby coś na MM wysmarowali, bo głupie asekuranctwo mnie wkurza.
Norbi Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Geant na Połczyńskiej :exclaim: Są takie garaże podziemne, że zgubić się można, jest sklep z akcesoriami tuningowymi tak zeby cos wyrezac na szybko, no i za***isty tor kartingowy :biggrin: Tak więc wtorki już mamy z głowy
wit.s Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Dla mnie właściwie taka sama odległość, więc OK. Pytanie co z resztą.
spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 to ja poczekam do lata i na Torwar .... :twisted: ... nie chce mi sie przejezdzac całej Warszawy .....
platiniumm Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 no dokladnie ja tez poczekam na torwar bo z ta moja praca to nie bede przyjezdzal na 10 minut
Lukas Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 to moze lepiej do maca na ostrobramska zjemy cos fury poczekaja na zewnatrz i nie trzeba bedzie jechac pol miasta i marznac
Al_Capone Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 to moze lepiej do maca na ostrobramska zjemy cos fury poczekaja na zewnatrz A za pol roku takie schaby bedziemy, ze trzeba sie bedzie na A6stki poprzesiadac bo sie nie pomiescimy.
wit.s Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 to moze lepiej do maca na ostrobramska zjemy cos fury poczekaja na zewnatrz A za pol roku takie schaby bedziemy, ze trzeba sie bedzie na A6stki poprzesiadac bo sie nie pomiescimy. BUHAHAHAHAHA Dobre. No to trzeba wyznaczyć dyżury, kto w danym tygodniu będzie wciągał nosem Wieśmaka.
adamooo Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 kurna śmigacie audicami i 4 km w jedną strone was nie stać albo Wam się nie chce a z drugiej strony to ja pozostałbym w MM..jak przyjdą to pójdziemy na przechadzke na góre i wrócimy za 10 min..
Al_Capone Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 wlasnie a tak a propos schabow... to chwalic sie jaki dzis wynik w pączkach???
wit.s Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 pozostałbym w MM..jak przyjdą to pójdziemy na przechadzke na góre i wrócimy za 10 min.. Albo na wieśmaka Albo do promenady jaki dzis wynik w pączkach??? zostałem poczęstowany jednym i był wstrętny. Do tej pory mnie mdli
Rekomendowane odpowiedzi