Reggi Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Nie zmieniasz gaźnika, wystarczy tylko zmienić dyszę na większą. Mylisz się.. przy rezaniu skutera zmieniasz gazior na większy.. Przykładem są silniki P/G. A tłumik jak rozwiercisz to możesz stracić a nie zyskać. Dlatego się je wymienia na podwójne. Po za tym zdarza się że w tak zwanych przykręconych skuterach, masz podkładkę z mniejszym otworem, dlatego je wymieniasz na normalne z pełnym otworem i masz odblokowany skuter. ..chyba, że zablokowany jest na parę sposobów...a blokada wydechu to tylko jedna z nich..
moskal Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Siema chłopcy Listwy Carbon, BT i kiere multifunction o nie nie , tym elementem od dawna zajmuje sie AndyN :naughty: :naughty:
AndyN Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Listwy Carbon, BT i kiere multifunction o nie nie , tym elementem od dawna zajmuje sie AndyN :naughty: :naughty: qr**,
moskal Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 q***wa, siema Andy :naughty: [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 07:22_________________________________________________znasz dobrze angielski ????
Reggi Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ragga jak Hondzina jezdzi? Ostatnio byłem na parę dni nad morzem...walnąłem 700 km w jedną stronę i twierdzę, że o auto jest bardzo niewygodne, mało pakowane i wogóle paździerzowate. Kręgosłup napierdala mnie cały czas.. po 8 godzinach nieustającej jazdy..rozjebał mi się na trasie termostat Brak ABS, brak komfortu, brak przestrzeni ...to nie jest frędzel dla mnie Po uciułaniu pewnej ilości gotowizny..wracam do
moskal Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Po uciułaniu pewnej ilości gotowizny..wracam do ja po rozbiciu strucla chciałem sie wbijać w accorda ale dałem sobie spokój , Audi to audi
Italiano Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Nie zmieniasz gaźnika, wystarczy tylko zmienić dyszę na większą. Mylisz się.. przy rezaniu skutera zmieniasz gazior na większy.. Przykładem są silniki P/G. Zgodzę się, pod wyjątkiem że zmieniasz cylinder na większy, inaczej może ci się dławić. A tłumik jak rozwiercisz to możesz stracić a nie zyskać. Dlatego się je wymienia na podwójne. Po za tym zdarza się że w tak zwanych przykręconych skuterach, masz podkładkę z mniejszym otworem, dlatego je wymieniasz na normalne z pełnym otworem i masz odblokowany skuter. ..chyba, że zablokowany jest na parę sposobów...a blokada wydechu to tylko jedna z nich.. Tu masz pełną racje.
moskal Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Nie zmieniasz gaźnika, wystarczy tylko zmienić dyszę na większą. Mylisz się.. przy rezaniu skutera zmieniasz gazior na większy.. Przykładem są silniki P/G. Zgodzę się, pod wyjątkiem że zmieniasz cylinder na większy, inaczej może ci się dławić. A tłumik jak rozwiercisz to możesz stracić a nie zyskać. Dlatego się je wymienia na podwójne. Po za tym zdarza się że w tak zwanych przykręconych skuterach, masz podkładkę z mniejszym otworem, dlatego je wymieniasz na normalne z pełnym otworem i masz odblokowany skuter. ..chyba, że zablokowany jest na parę sposobów...a blokada wydechu to tylko jedna z nich.. Tu masz pełną racje. panowie nie róbcie OT chcecie pogadać o chińszczyźnie to wypad do technicznego
MoorPH Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ragga jak Hondzina jezdzi? Ostatnio byłem na parę dni nad morzem...walnąłem 700 km w jedną stronę i twierdzę, że o auto jest bardzo niewygodne, mało pakowane i wogóle paździerzowate. Kręgosłup nap***a mnie cały czas.. po 8 godzinach nieustającej jazdy..rozjebał mi się na trasie termostat Brak ABS, brak komfortu, brak przestrzeni ...to nie jest frędzel dla mnie Po uciułaniu pewnej ilości gotowizny..wracam do Taka prawda.. BRY
Nosfer Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Siema. Powiem Wam, że ostatnio nie mogę Was czytać.
moskal Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Powiem Wam, że ostatnio nie mogę Was czytać. bo co ????
MoorPH Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 To na poprawe humoru hit ostatnich imprez http://infobot.pl/r/1qhM[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 10:07_________________________________________________ Powiem Wam, że ostatnio nie mogę Was czytać. bo co ???? Bo nie potrafi czytac
Buba Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Siema Ogry Ragga honda nie nalezy do wygodnych samochodow. Ja w tez mam jakies niewygodne, twarde fotele. Jak pierdyknalem kiedys 600 jednym strzalem to tez kregoslup ledzwiowy mnie napierdalal
poziek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Siema. Powiem Wam, że ostatnio nie mogę Was czytać. Ja już tez nie czytam
Nosfer Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Znalazłeś już lepszą lekturę ? Zacząłem odwiedzać Dz. Techniczny
AndyN Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Zacząłem odwiedzać Dz. Techniczny Kox, nie? Też go niedawno odkryłem Pisałem już o tym
Al_Capone Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Dział techniczny?? łał. Nie wiedziałem... tam co sie właściwie robi?[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 11:00_________________________________________________To ja zaproponuje naturalsy. Zero photoshopa
Al_Capone Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Fajna...taka pełna...takie lubię chociaz w jednej rzeczy sie zgadzamy
Rekomendowane odpowiedzi