Nosfer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 hehehe myslałem ze stac cie na wiecej pewnie to często słyszysz od kobiet Ja sie nie zadaję z kobietami, które mają na imię Ryszard i mówią basem. Przestań im wierzyć Adaś ! To czym Cię smyrają to nie jest paluszek
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 hehehe myslałem ze stac cie na wiecej pewnie to często słyszysz od kobiet musiałbym mieć twój charakter :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 hehehe myslałem ze stac cie na wiecej też się zawiodłem :gwizdanie: :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ale mi się dzisiaj dostaje.. :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 hehehe myslałem ze stac cie na wiecej pewnie to często słyszysz od kobiet musiałbym mieć twój charakter :naughty: :naughty: a jednak [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 14:56_________________________________________________ Ale mi się dzisiaj dostaje.. :polew: :polew: to wczesniej nie do Ciebie było ...Cycu .. zrób szybko update
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 hehehe myslałem ze stac cie na wiecej pewnie to często słyszysz od kobiet musiałbym mieć twój charakter :naughty: :naughty: a jednak ale to było juz wcześniej , nie zajarzyłeś Adaś , juz drugi raz dzisiaj :polew:
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ja sie nie zadaję z kobietami, które mają na imię Ryszard i mówią basem. Biedny Wiciu :naughty: :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 to wczesniej nie do Ciebie było ...Cycu .. zrób szybko update Znowu nie zajarzyłes..
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 to wczesniej nie do Ciebie było ...Cycu .. zrób szybko update Znowu nie zajarzyłes.. prawie w moim wieku a taki niekumaty :polew: :polew: :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ale to było juz wcześniej , nie zajarzyłeś Adaś , juz drugi raz dzisiaj :polew: oj chyba Panu i tu coś nie kontaktuje .... + to co mówią kobiety ... Moskal weź rutinoscorbin albo 'wyprowadź baranka' bo się rujnujesz :polew:
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 oj chyba Panu i tu coś nie kontaktuje .... + to co mówią kobiety ... Moskal weź rutinoscorbin albo 'wyprowadź baranka' bo się rujnujesz :polew: nie grozi
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 oj chyba Panu i tu coś nie kontaktuje .... + to co mówią kobiety ... Moskal weź rutinoscorbin albo 'wyprowadź baranka' bo się rujnujesz :polew: nie grozi a jednak [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 15:03_________________________________________________ no karwa - dzisiaj całkiem całkiem - nawet się poczciwie uśmiałem dokończymy na spociszu
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 oj chyba Panu i tu coś nie kontaktuje .... + to co mówią kobiety ... Moskal weź rutinoscorbin albo 'wyprowadź baranka' bo się rujnujesz :polew: nie grozi a jednak a widzisz ??? znowu kłamiesz
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ... jak mówi pewnie porzekadło ........... ustąpię narka cyce
boberek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 dziś nawet ja was cyce moje kochane odwiedze
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 dziś nawet ja was cyce moje kochane odwiedze ki c**j ?? :shocked: :shocked: :shocked: TdF na bis się skończyło ? :naughty: :naughty:
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 dziś nawet ja was cyce moje kochane odwiedze rowerem
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ... jak mówi pewnie porzekadło ........... ustąpię narka cyce nara
Rekomendowane odpowiedzi