PARAF Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 moja babiczka pochazi z Chrzanowa...
PARAF Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Dzisiaj pierwszy!!! Nawet moskal nie zdążył...
moskal Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 czy fela 8,5J X 18 H2 ET 30 i na to naciagnieta opona 225/40 ZR 18 bedzie dobra do avanta z 1BE? otwór centrujący 72,5mm z redukcją na 66,6mm ja miałem 8,5J ET24 i tarło o nadkola , przy ET30 jest troszke bardziej schowana. bedzie albo tarło albo na styk Panowie Warszawiaki mam wam przyjemność zakomunikować iż na dniach rusza budowa Południowej obwodnicy Warszawy na którą dzisiaj około południa się przenosze W związku z tym nie bedzie mnie juz mozna zastac w biurowcu przy Rondzie ONZ , na razie nie wiem gdzie bede stacjonował
PARAF Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Panowie Warszawiaki mam wam przyjemność zakomunikować iż na dniach rusza budowa Południowej obwodnicy Warszawy na którą dzisiaj około południa się przenosze W związku z tym nie bedzie mnie juz mozna zastac w biurowcu przy Rondzie ONZ , na razie nie wiem gdzie bede stacjonował :shocked: ;(
pawelc Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Panowie Warszawiaki mam wam przyjemność zakomunikować iż na dniach rusza budowa Południowej obwodnicy Warszawy na którą dzisiaj około południa się przenosze W związku z tym nie bedzie mnie juz mozna zastac w biurowcu przy Rondzie ONZ , na razie nie wiem gdzie bede stacjonował :shocked: ;( moskal, oby nie w Iraku :gwizdanie:.. A tak na marginesie..
moskal Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 :shocked: ;( płaczesz ??? czemu ???
Nosfer Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 :shocked: ;( płaczesz ??? czemu ??? Ja nie wiem... :naughty: PARAF dlaczego płaczesz, że moskal się przenosi ? Co? ... PARAF... będziesz tęsknił za mężnym moskalem ?
Kolkov Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 :shocked: ;( płaczesz ??? czemu ??? może ta południowa obwodnica będzie przechodziła mu pod oknem
moskal Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 może ta południowa obwodnica będzie przechodziła mu pod oknem to zależy gdzie mieszka ???
MoorPH Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 BRY [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 08:46_________________________________________________
Buba Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 http://www.allegro.pl/item747575082_felgi_tomason_17_opony_eaglef1.html dzwonilem do kolesia ale i powiedzial ze podobno jedna felga bije ale ze to wina opony... k**wa nie wiem, ma mi wieczorem zdjecia wyslac
Reggi Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Wpierdolił się w dziurę to mu bije Leszcze.
Buba Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Wpierdolił się w dziurę to mu bije no tak tylko jest kwestia czy to napewno opona a nie felga... Gdzie pojechac zeby sprawdzic czy nie sa pogiete? Jakis dobry zaklad gdzie nie wezma polowy wartosci felg za sprawdzenie. Koles jest z otwocka wiec jakos moze wezme od niego i sprawdze...
PARAF Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 :shocked: ;( płaczesz ??? czemu ??? Ja nie wiem... :naughty: PARAF dlaczego płaczesz, że moskal się przenosi ? Co? ... PARAF... będziesz tęsknił za mężnym moskalem ? Będzie mi brakowało, ale tego jak moskal jeździł po Nosferze... A pod moimi oknami nawet nie ma jak zaparkować a wy mówicie o obwodnicy...
Nosfer Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Będzie mi brakowało, ale tego jak moskal jeździł po Nosferze... Teraz to już w ogóle nic nie rozumiem Paraf... Paraf.... Paraf.... Kiedy Ty się chłopino ogarniesz... :gwizdanie: :polew:
PARAF Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Będzie mi brakowało, ale tego jak moskal jeździł po Nosferze... Teraz to już w ogóle nic nie rozumiem Paraf... Paraf.... Paraf.... Kiedy Ty się chłopino ogarniesz... :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi