krzyniek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 http://www.chilloutzone.to/video/guinness-schaukeln.html że się tak wyrażę "było" siakieś 896 stron wcześniej
Kolkov Opublikowano 29 Września 2009 Autor Opublikowano 29 Września 2009 ciapciaki dziś przez akcję trzeźwość i akcję deszcz jechałem 2,5h do roboty :ranting1: na radiu mówili, że co chwila jakiś dzwon i koras, kur.wa co się dzieje spadnie trochę deszczu i koniec jazdy
Flyer Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 dziś przez akcję trzeźwość i akcję deszcz jechałem 2,5h do roboty :ranting1: Wczoraj mojemu kumplowi w nocy wy***ali szybe, zabrali radio, a z rana w drodze do pracy jeszcze dmuchal...
Reggi Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 ciapciaki dziś przez akcję trzeźwość i akcję deszcz jechałem 2,5h do roboty :ranting1: na radiu mówili, że co chwila jakiś dzwon i koras, kur.wa co się dzieje spadnie trochę deszczu i koniec jazdy Ludzie nie potrafią jeździc..poczują trochę wilgoci i dzwonują na potęgę
Kolkov Opublikowano 29 Września 2009 Autor Opublikowano 29 Września 2009 Wczoraj mojemu kumplowi w nocy wy***ali szybe, zabrali radio, a z rana w drodze do pracy jeszcze dmuchal... wydmuchał jakieś promile??
Kolkov Opublikowano 29 Września 2009 Autor Opublikowano 29 Września 2009 Kurfaa pada :wallbash: http://www.youtube.com/watch?v=2gafpvbmfyg
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 dobrze dobrze niech pada. Ma sie quattro to sie tego tak nie czuje Dzisiaj koles octawią chciał się scigać, pusciłem go przodem i tak jedn, drugi zakręt, na trzecim poleciał juz pod prąd i odpuscił. A ja elegancko po swoim pasie nawet ESP nie interweniowało. Quattro to bajka Ale fakt faktem ze naprawde ludzie boją sie straszie deszczu a jeszcze jak śnieg spadnie to juz wogole masakra sie robi.
Al_Capone Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Nie wiem czy gorsi sa ci co sie boja, bo blokuja ulice i skrzyżowania, czy ci co nie zauważyli że cokolwiek sie zmieniło i dalej prują swoje
Reggi Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 [br]Dopisany: Wrzesień 29, 2009, 11:05:31 _________________________________________________[br]Dopisany: Wrzesień 29, 2009, 11:12:05 _________________________________________________
MRoger Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Nie wiem czy gorsi sa ci co sie boja, bo blokuja ulice i skrzyżowania, czy ci co nie zauważyli że cokolwiek sie zmieniło i dalej prują swoje Dopiero mix jednych i drugich dodaje kolorytu na naszych drogach :kox: po drodze 3 dzwony 6-7 samochodów
Al_Capone Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Była pdobna z psem http://www.youtube.com/watch?v=Yx90Bo_vdLA[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 11:32_________________________________________________i cos dla ciepłych chłopaków
Rekomendowane odpowiedzi