PIXI Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Koledzy pomóżcie proszę :notworthy: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_poduszka_silnika_gumowo_elektryczna-t97864.0.html Napiszcie coś bo se w łeb strzele Sory że się narzucam ;(
poziek Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Chodzi o laptopa dla 18-nastki Ciągnie starego lisa do młodej nory :naughty: :naughty: :polew: :polew:
musti Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Mam prośbę sprawdzi mi ktoś orginalność przebiegu w wolnym czasie A4 B5 ? Po co ..pomnóż razy dwa i dodaj 133 tysiące :naughty: Poważnie sprawdziłby mi ktoś orginalność przebiegu ?
kokos Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Chodzi o laptopa dla 18-nastki Ciągnie starego lisa do młodej nory :naughty: :naughty: :polew: :polew: czekalem az to napiszesz zboczencu :polew:
wit.s Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Nie wepchną - co nieco wiem czego chcę Chodzi o laptopa dla 18-nastki - 2000 - Dell lub IBM - tak, żeby w przyszłości bez problemu pociągnął Win 7 Zaproponuj Jej lenovo sl500 ala czarne piano może sie Jej spodoba. Ma matryce z zewnątrz pokrytą lakierowaną powłoką a matryca od właściwej strony jest MATOWA!!!!! http://www.allegro.pl/item759234212_szok_ibm_sl500_t5870_2x2_0ghz_4gb_250gb_hdmi_win.html Trochę zamierzony budżet przewyższa ale win 7 powinien pociągnac Jak dla mnie zarąbek Tylko 64 bit Ale pewnie nie byłoby problema, żeby wpiąć coś innego[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 21:07:55_________________________________________________ Chodzi o laptopa dla 18-nastki Ciągnie starego lisa do młodej nory :naughty: :naughty: :polew: :polew: No, wiem, wiem, ze na sam dźwięk słowa się zaśliniłeś [br]Dopisany: 10 Październik 2009, 21:09:23_________________________________________________ (...)nbd eeee, ze nieby jak?
poziek Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No, wiem, wiem, ze na sam dźwięk słowa się zaśliniłeś No musiałbym twoją latorośl jeszcze raz oblookać. Nie masz czasem jej profilu na NK z fotkami up to date ? :naughty: :naughty:
sołtys85 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Nie wepchną - co nieco wiem czego chcę Chodzi o laptopa dla 18-nastki - 2000 - Dell lub IBM - tak, żeby w przyszłości bez problemu pociągnął Win 7 Zaproponuj Jej lenovo sl500 ala czarne piano może sie Jej spodoba. Ma matryce z zewnątrz pokrytą lakierowaną powłoką a matryca od właściwej strony jest MATOWA!!!!! http://www.allegro.pl/item759234212_szok_ibm_sl500_t5870_2x2_0ghz_4gb_250gb_hdmi_win.html Trochę zamierzony budżet przewyższa ale win 7 powinien pociągnac Jak dla mnie zarąbek Tylko 64 bit W tej kasie co napisałes to raczej nic juz sie nie da. Trzeba becelować za nowinki techniczne nic sie nie poradzi O dell na wypasie raczej mozna zapomnieć.[br]
wit.s Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No, wiem, wiem, ze na sam dźwięk słowa się zaśliniłeś No musiałbym twoją latorośl jeszcze raz oblookać. Nie masz czasem jej profilu na NK z fotkami up to date ? :naughty: :naughty: Nie o moją chodzi
lukaszr Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Nie o moją chodzi Masz taką młodą kochankę ? :naughty:
m@riucha Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Wit-owi galerianka powiedziała że się odda za laptopa, więc spragniony szuka czegoś ładnego i niedrogiego aby sobie poużywać
Reggi Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No, wiem, wiem, ze na sam dźwięk słowa się zaśliniłeś No musiałbym twoją latorośl jeszcze raz oblookać. Nie masz czasem jej profilu na NK z fotkami up to date ? :naughty: :naughty: Czekałem , aż wyleci z takim tekstem :polew: :polew: Nie o moją chodzi Masz taką młodą kochankę ? :naughty: Wit edukuje młode licealistki w technice dobrego sexu.. Ponoc wykłada nawet na KUL'u i u Łazarskiego
poziek Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Ponoc wykłada nawet na KUL'u i u Łazarskiego dokładnie przedmiot nazywa się " Jak zostać pantoflem" :naughty: :naughty:
MoorPH Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Ponoc wykłada nawet na KUL'u i u Łazarskiego dokładnie przedmiot nazywa się " Jak zostać pantoflem" :naughty: :naughty:
wit.s Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Ponoc wykłada nawet na KUL'u i u Łazarskiego dokładnie przedmiot nazywa się " Jak zostać pantoflem" :naughty: :naughty: No, nawet Cię ostatnio na paru wykładach widziałem. Wszyscy w końcu do mnie traficie P.S. Poź. Przyklejanie samych wąsów nie skutkuje - trzeba trochę mocniej pokombinować [br]Dopisany: 10 Październik 2009, 23:52:12_________________________________________________ Nie o moją chodzi Masz taką młodą kochankę ? :naughty: No masz. Powyłaziły z ciemnych kątów
poziek Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No, nawet Cię ostatnio na paru wykładach widziałem. Wszyscy w końcu do mnie traficie aaaa tak pamiętam jak przez mgłę zajęcia u Was mieszkaniu :naughty: dałeś dobry popis dlatego od tamtej lekcji już nie uczęszczam :naughty: :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Wszyscy w końcu do mnie traficie :decayed Ja jestem stałym słuchaczem na " Cyckologi" :naughty:
wit.s Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 No, nawet Cię ostatnio na paru wykładach widziałem. Wszyscy w końcu do mnie traficie aaaa tak pamiętam jak przez mgłę zajęcia u Was mieszkaniu :naughty: dałeś dobry popis dlatego od tamtej lekcji już nie uczęszczam :naughty: :naughty: :naughty: Neee... U nas to raczej coponiektórzy robili niezbyt udane prezentacje Choć zdziwiłbym się gdybyś pamiętał
PARAF Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 dzień Widzę, że w sobotni wieczór obudziły sie dzikie rządze i najskrytsze fantazje. Panowie popuścili wodze wyobraźni, a co niektórzy pewnie nawet popuścili w majtki...
Rekomendowane odpowiedzi