MoorPH Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 No wreszcie Arkadia... bede mial blisko po pracy A ja blisko z domu..
Aydaho Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 tylko przypadkiem nic nie pisz AndyemuN o instalacji BT bo się chłopak na miesiąc zamknie w sobie :naughty: :decayed :polew: [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 13:38_________________________________________________ AndyN kto to Kolega B ???? 1000 bitów
MoorPH Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Potrzebna pomoc z instalacją BT? KTOŚ POMOŻE??!?!?!? :> bajk AndyN nie ma teraz czasu, musisz sie ustawić w kolejce. Rozumiesz.. Każdy chce bluecostam ale czasu nima..
PIXI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 No wreszcie Arkadia... bede mial blisko po pracy A ja blisko z domu.. Mnie to bez różnicy i tak przyjadę Aydaho - nie kumam
Nosfer Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Koledzy uwaga jutro na być nawet -1st. :shocked: O Ja pierodle !!! 1st Celsjusza poniżej zera !!! !!! Zamykają szkoły ? Krwa idę zbierać opał i wyciągam korzuchy Nie no.. szybko !! Dolewać denaturat do baków !!!
MoorPH Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 1000 bitów Pamiętaj o Tubrodymomenie [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 13:41_________________________________________________ No wreszcie Arkadia... bede mial blisko po pracy A ja blisko z domu.. Mnie to bez różnicy i tak przyjadę PIXI mi w sumie też. Bo do promki nie mialem tak daleko ze szmulek.
moskal Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ja chce pinktooth Jeśli mogę wybierać :notworthy: :kox: może pussytooth ?? Moskal cytowanie to masz rację a co to za filozofia ??? wciskasz "cytuj" i z edytowanego textu zostawiasz pierwszą linijke i na końcu pomiędzy nimi zostawiasz to co chcesz , reszte kasujesz i gitara [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 13:44_________________________________________________ Aydaho - nie kumam Bober
PIXI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Normalnie przez swoją niewiedze w temacie posty lecą jeden za drugim ( dobrze że licznik nie działa w tym wątku ) MoorPH ja z ochoty mam chyba taką samą drogę tu i tu
MoorPH Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Szczerze ja chyba bardzo podobną tyle ze do promki to zawsze mi nie po drodze chyba ze wracam z biura z Mińska. PIXI teraz czekać az staniesz sie PINKI
PIXI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 PIXI gupku leśny ... tylko nie leśny :polew: Moskal teraz ok ( ale błysnołem ) 1000 B , może siedząc na forum częściej to mi w krew wejdzie [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 13:50_________________________________________________ PIXI teraz czekać az staniesz sie PINKI Nie dla psa kiełbasa :gwizdanie: Wójek Moskal czy dobrze ?
Aydaho Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 PIXI gupku leśny ... tylko nie leśny :polew: Moskal teraz ok ( ale błysnołem ) 1000 B , może siedząc na forum częściej to mi w krew wejdzie może być jeszcze druga podpowiedź ale to ma związek z dzwigniami napędowymi pojazdu kołowego, synonim jakim określa się mniejszości sexualne ale...... skoro już wiadomo o kogo chodzi chyba się powstrzymam
Nosfer Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 K.. Co wyście temu chłopakowi zrobili ? :gwizdanie: :kox:
PIXI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Boberek to lada tydzień pojawi się na spocie ( może się mylę ale zimówek na rower to chyba nie ma ?? ) i wtedy będzie dym Nosfer dzięki za troskę ale wybornie się bawie - chyba że B wpadnie i mnie zj**ie ( Piotrek sory żarty )
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 siemanko ogry Widze ze dzisiaj wiecej o pedałach (rowerowych 1000 Bitowych) niz dupeczek. Co jest z Wami? Do kąta i żałować - wykonac A powiedzcie mi naprawde chcecie dzisiaj w Promce stac na tym wypiz*owiu? nie dośc ze na dworze to jeszcze wysoko i będzie pizgało masakrycznie... brrrr....
PIXI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 siemanko ogry Widze ze dzisiaj wiecej o pedałach (rowerowych 1000 Bitowych) niz dupeczek. Co jest z Wami? Do kąta i żałować - wykonac A powiedzcie mi naprawde chcecie dzisiaj w Promce stac na tym wypiz*owiu? nie dośc ze na dworze to jeszcze wysoko i będzie pizgało masakrycznie... brrrr.... Siema Kali taki zamęt w temacie że sam nie wiem gdzie spot ( ale kurtkę wezmę ) więc chyba narazie normalnie (Lukas pisał że nie ma sensu ... może za tydzień ) .
MoorPH Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Boberek to lada tydzień pojawi się na spocie ( może się mylę ale zimówek na rower to chyba nie ma ?? ) i wtedy będzie dym PIXI zawsze sa opony z kolcami [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 14:03_________________________________________________Ja nadal nie moge dojsc do siebie po 2 tyg L4 i mam niezle zaleglosci w robocie. Więc pewnie nie dojade dziś znow do promki.
PIXI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 PIXI zawsze sa opony z kolcami Na rower !!! Jak pomykałem kiedyś na wigry to opony były wielosezonowe [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 14:05_________________________________________________Szanowni Koledzy i Koleżanki muszę spadać na szczaw do domciu - papu siusiu paciorek i oczywiście na spota . Nara
poziek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 i oczywiście na spota . Nara oczywiście dzisiaj Torwar
MoorPH Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 PIXI zawsze sa opony z kolcami Na rower !!! Jak pomykałem kiedyś na wigry to opony były wielosezonowe PIXI kiedy to było.. Moi znajomi dla obniżenia kosztów kupują ćwieki i robią samoróbki.. :gwizdanie: Dla potwierdzenia mojego wczesniejszego posta, opona wykonana przez pewnie niektórym znaną firmę Nokian A teraz samoróbka
Rekomendowane odpowiedzi