Flyer Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Witam i tak szybciutko regeneracja turbo na wawie co polecacie? Bo jest źle... Przasnyska pewnie No co Ty... regeneracja? Oni to najwyzej w ASO sa w stanie nowe T zamowic
Korzeń Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Dzięki, już jakiś trop albo wal do Rogala na Mineralną - odrazu program zrobisz[br]Dopisany: 15 Październik 2009, Benzyne?
moro99 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 co do turbawek wiem ze regeneruja na pradze po prawej od ronda zaby - nie wiem co to za ulica - warsztat wyglada jak zabity dechami od zewnatrz w srodku jest naprawde duzy i narzedzia tez maja dobre
PARAF Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Co możesz powiedzieć o oponiarzach w Komorowie na Żeromskiego...? Sąsiad mi ich polecił, ale mam jakieś mieszane uczucia... Nie wiem.. Co ja z Komorowa jestem ? Nie znam tych oponiarzy w ogóle.. Dzięki, wiedziałem że na ciebie zawsze można liczyć [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 09:06_________________________________________________Nie pamiętam czy było czy też nie. Aczkolwiek jest dobre...
Aydaho Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 co do turbawek wiem ze regeneruja na pradze po prawej od ronda zaby - nie wiem co to za ulica - warsztat wyglada jak zabity dechami od zewnatrz w srodku jest naprawde duzy i narzedzia tez maja dobre He he wiem o który chodzi po jednym telefonie do Łukasza omijam to miejsce szeeeerokim łukiem. Podobno totalni partacze
MoorPH Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=QK3Gqy9kjKA&feature=related [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 09:31_________________________________________________Co to za sjesta znowu?
lukaszr Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 He he wiem o który chodzi po jednym telefonie do Łukasza omijam to miejsce szeeeerokim łukiem. Podobno totalni partacze Nawet chłopaki w Inter Cars znają to miejsce i mówią żeby omijać ich bardzo dużym łukiem
Italiano Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Z tego co słyszałem, to w Józefowie dobrze robią turbawki.[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 10:24_________________________________________________http://www.turbosprezarki.waw.pl/sprezarki.html
Aydaho Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 mam nadzieję że tego nie było 1. Wejdź na: www.maps.google.pl 2. Wybierz "Pokaż trasę". 3. W adresie początkowym wpisz "Tokio". 4. W adresie końcowym wpisz "San Francisco". 5. Kliknij "Pokaż trasę". 6. Zobacz instrukcje w punkcie 24. 7. zobacz czas podrózy
Kolkov Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Już więcej nie pije :doh1: buaaaahahaha :polew: przestał działać Twój tajny sposób? Czy umieralnej zabrakło?
MoorPH Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jakie gumki kupiłeś? I ile cię to kosztowało, że tak sie chwalisz...? dunlop m3 winter sport 205/55R16, 440zł komplecik Kolkov gdzie dokladnie jest ten gosc od oponek, daj jakis namiar na niego jak mozesz
MRoger Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jakie gumki kupiłeś? I ile cię to kosztowało, że tak sie chwalisz...? dunlop m3 winter sport 205/55R16, 440zł komplecik Kolkov gdzie dokladnie jest ten gosc od oponek, daj jakis namiar na niego jak mozesz Ja też poproszę
Kolkov Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Jedzie się ulicą Patriotów w stronę Otwocka i to jest zaraz za salonem Hujndaja
Reggi Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Już więcej nie pije :doh1: buaaaahahaha :polew: przestał działać Twój tajny sposób? Czy umieralnej zabrakło? Niet Nie dostroiłem się do picia..i nie miałem smalczyku tylko pizza z samej mąki
MoorPH Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jedzie się ulicą Patriotów w stronę Otwocka i to jest zaraz za salonem Hujndaja Spasiba.. Niech Ci to bozia w dzieciach wynagrodzi..
Kolkov Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Już więcej nie pije :doh1: buaaaahahaha :polew: przestał działać Twój tajny sposób? Czy umieralnej zabrakło? Niet Nie dostroiłem się do picia..i nie miałem smalczyku tylko pizza z samej mąki bez smalczyku ciężka walka Jedzie się ulicą Patriotów w stronę Otwocka i to jest zaraz za salonem Hujndaja Spasiba.. Niech Ci to bozia w dzieciach wynagrodzi.. już wynagrodziła tylko na a4-klub się powołajcie to będzie zniżka
moro99 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 co do turbawek wiem ze regeneruja na pradze po prawej od ronda zaby - nie wiem co to za ulica - warsztat wyglada jak zabity dechami od zewnatrz w srodku jest naprawde duzy i narzedzia tez maja dobre He he wiem o który chodzi po jednym telefonie do Łukasza omijam to miejsce szeeeerokim łukiem. Podobno totalni partacze kumpel tam oddawal golfa z skrzynia i sie chwalili ze robia turbulum. sam nie widzialem efektow ich pracy
spanky Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jakie gumki kupiłeś? I ile cię to kosztowało, że tak sie chwalisz...? dunlop m3 winter sport 205/55R16, 440zł komplecik Kolkov gdzie dokladnie jest ten gosc od oponek, daj jakis namiar na niego jak mozesz Ja też poproszę http://www.szablex.eu/
Rekomendowane odpowiedzi