MoorPH Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 biliardylion A ile to jest?
krzyniek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 biliardylion A ile to jest? lubelska miara wielkości :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 biliardylion A ile to jest? pincet razy tyle co masz palców u jednej ręki nie licząc kciuka, pomnożone przez 100 dodane palce u drugiej ręki bez wskazującego i podzielone przez magiczną liczbę 7 biliardylion A ile to jest? lubelska miara wielkości :gwizdanie: Krzyniek Ty stara dewoto
MoorPH Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 biliardylion A ile to jest? pincet razy tyle co masz palców u jednej ręki nie licząc kciuka, pomnożone przez 100 dodane palce u drugiej ręki bez wskazującego i podzielone przez magiczną liczbę 7 [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 14:13_________________________________________________ biliardylion A ile to jest? 28572
Reggi Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Widzisz..jak chcesz to potrafisz
MoorPH Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Mówisz i masz.. Kurde gdyby to mialobyc w watku Warszawskim to musialobybyć czesciej jak w co 2 poscie ;p
PARAF Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 biliardylion A ile to jest? Diabeł złapał Polaka, Ruska i Niemca i powiadział im, że wypuści tego, który powie mu taką liczbę, której on nie będzie znał. Pierwszy wyskoczył Niemiec: "TrylionoMiliard" - powiedział. Diabeł na to: "No co ty?! Myślisz, że nie wiem ile to jest...!" Otworzył Wrota Piekieł i wepchnął tam Niemca. Drugi był Rusek: "TysiącPięćsetStoDziewięćset" Diabeł lekko się uśniechnął i powiedział: "och*jałeś?! Muślałem, że bardziej się postarasz." Otworzył Wrota Piekieł i wepchnął tam Ruska. Polak był jako trzeci: "Wwwwwwwwwwwwwwwww c**j...!" I tu Diabeł zaczął sie zastanawiać... Myślał, myślał i powiedział: "No dobra, nie wiem ile to jest i cię wypuszczę, ale powiedz mi ile to jest to Wwwwwwwwwwwwwwww c**j" Na to Polak: "Widzisz to dzrwo?" "No widzę." - odpowiedział Diabeł "To stąd wp***u!!!"
krzyniek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 14:43_________________________________________________więcej na http://fundir.org/gallery,imprezowe_laski_nr2,735,0,0.html
MoorPH Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Krzyniek przeciez obie juz byly.. a ten link juz chyba ostatnio ktos podawał..
MRoger Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Czy ktoś z głosujących za Arkadią jechał tam koło 18-19 w dzień powszedni, wszystkie drogi dojazdowe do ronda stoją tam codziennie.
PARAF Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Czy ktoś z głosujących za Arkadią jechał tam koło 18-19 w dzień powszedni, wszystkie drogi dojazdowe do ronda stoją tam codziennie. Dokładnie!!!
Nosfer Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Czy ktoś z głosujących za Arkadią jechał tam koło 18-19 w dzień powszedni, wszystkie drogi dojazdowe do ronda stoją tam codziennie. Fort ! Glosujcie na Fort.. Nie bójcie się wyrazić siebie..
soolek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Czy ktoś z głosujących za Arkadią jechał tam koło 18-19 w dzień powszedni, wszystkie drogi dojazdowe do ronda stoją tam codziennie. Zależy z której strony jedziesz
Pingvin Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Czy ktoś z głosujących za Arkadią jechał tam koło 18-19 w dzień powszedni, wszystkie drogi dojazdowe do ronda stoją tam codziennie. Nio jacyś ludzie są przeciwko nam... :/ . Ja też byłem za Fortem... - nauczony rok temu (w korkach po ponad godzine stania od ronda ONZ), już nie głosowałem za Arkadią.
poziek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Ja bym szybko wszystkich pogodził TORWAREM :gwizdanie: :naughty:
malik Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Ja bym szybko wszystkich pogodził TORWAREM :gwizdanie: :naughty: Tia, już widzę, jak chociaż raz tam się pojawiasz.
musti Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Będzie Arkadia to na spoty wpadać będzie kilka osób bo nikomu nie będzie sie chciało jechać na spota typu - stanie 1h w korkach żeby wogóle dojechać Fort Wola najlepsze rozwiązanie
MoorPH Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Czy ktoś z głosujących za Arkadią jechał tam koło 18-19 w dzień powszedni, wszystkie drogi dojazdowe do ronda stoją tam codziennie. Zależy z której strony jedziesz Prawda
Rekomendowane odpowiedzi