Lukas Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 nie musi być czerwona mariooo ja mam teraz jakies szaro czarne
Mariooo Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 ok, teraz mam tylko problem która to??
Lukas Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Nie znalazlem zdjecia na ktorym był Poziowy ale jest jego auto to z takimi swiecącymi lustrami obok auta Kuniaka Nawet Zółw z żoną przyjezdzał wtedy i jaki był zadowolony
AndyN Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Nie znalazlem zdjecia na ktorym był Poziowy ale jest jego auto to z takimi swiecącymi lustrami obok auta Kuniaka Nawet Zółw z żoną przyjezdzał wtedy i jaki był zadowolony Ooo, swojego paździerza też widzę Było, minęło, nie wróci. Zamknięty rozdział.
PIXI Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Wee no mnie takich propozycji na kacu nie składaj ..bo mnie wybiera na uściski z klozetem A no Arkadia..taka prawda..tam najlepsze d*py się kręcą..no i jeszcze na przereklamowanych Tarasach Po sakramentalnym YES YES YES d*py to tylko w TV. A na spotach to d*p faktycznie zatrzęsienie. W ostatni wtorek była m.in. pupa PIXIego, Kaltiego, edmondo, Kokosa, Toma77, moja pupa też była a innych d*p też było trochę jka na taką lodówę. (niewymienionych przepraszam). W Arkadii pewnie będzie też pupa boberka, ale po tylu kilometrach na siodełku to może być z nią różnie. JaroD Ale mnie rozbawiłeś :laghing2:
Kolkov Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 (niewymienionych przepraszam) sie nie gniewam sie :gwizdanie: PIXI nie unoś się tak, kontroluj ciśnienie [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 20:03_________________________________________________ tylko ta twarz jakaś nie teges
PIXI Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Ale mi pindolnoł . No masz rację w moim wieku to chyba tylko ciśnienie się podnosi dzięki za troskę P.S. Żona dobra gospodyni a dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie Kolkov a ty biedaku jeszcze w pracy ??? czy na necie w domu przy pifku ??
Kolkov Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Kolkov a ty biedaku jeszcze w pracy ??? czy na necie w domu przy pifku ?? work :wallbash:
PIXI Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Karwa pindolnij to i do domu na piffko albo . A tak na poważnie to współczuje
PIXI Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 zimówki założyłeś ??? ja właśnie przed chwilą - inna jazda tylko samochód kiepsko wygląda na ( 16")
Nosfer Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Ku* :doh1: Ty i ten twój Torwar !! :bicz: byłeś choć raz ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: Nie przeszkadza.. Zima idzie.. _________________________________________________ Mihaó nie wciągniesz mnie w taką imprezkę Torwarową
Reggi Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 tylko ta twarz jakaś nie teges No Twarz to ma końską ..ale usta stworzone do Algidy Kolkov a ty biedaku jeszcze w pracy ??? czy na necie w domu przy pifku ?? work :wallbash: Pracownik miesiąca Gregor zgarnia wszystkie nagrody..nawet posiada laur konsumenta
Kolkov Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Gregor zgarnia wszystkie nagrody..nawet posiada laur konsumenta czek ałt http://izismile.com/2009/10/13/wtf_is_this_shitty_thing_in_and_on_the_car_7_pics.html
PIXI Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Raggaman Ktoś pracuje żeby odpoczywać mógł ktoś
Reggi Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Dzięki właśnie jadłem Łakotki ... zauważ, że powiedziałem to w czasie przeszłym Fajna A6
PIXI Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Gregor zgarnia wszystkie nagrody..nawet posiada laur konsumenta czek ałt http://izismile.com/2009/10/13/wtf_is_this_shitty_thing_in_and_on_the_car_7_pics.html Paskuda
Kolkov Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 wybacz stary w ramach rekompensaty możesz jej dać wirtualnego klapsa
PIXI Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 A ja jako stary tatuś przytrzymam ją na kolanie
Rekomendowane odpowiedzi