soolek Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Po co? Żeby jezdzić.. :gwizdanie: A po co sie kupuje samochód? Dla Lansu?!
.i.KALI.i. Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 a co już Ci Twoje ałdi nie pasuje? To zmień na inne ale nie Skode... Ja rozumiem, ze to mało awaryjne auta itd. ale... to nie Ałdji.
wit.s Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Po co? Żeby jezdzić.. :gwizdanie: A po co sie kupuje samochód? No, niby taaak. Ale Dacia Logan (mój faworyt ) też do jazdy służy, a nie pytasz Ja tam bym się Klubowych aut bał - wystarczy u nas popatrzeć :D U innych nie jest inaczej :polew: Ale jakbyś szedł trochę bardziej na zdecydowanie się - daj znać. Mam dalszego znajomka w OCP (przed odkryciem Dacii Logan, interesowałem się flagową marką Romana Polańskiego ) , mogę spróbować popytać.
MoorPH Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Po co? Żeby jezdzić.. :gwizdanie: A po co sie kupuje samochód? No, niby taaak. Ale Dacia Logan (mój faworyt ) też do jazdy służy, a nie pytasz Ja tam bym się Klubowych aut bał - wystarczy u nas popatrzeć :D U innych nie jest inaczej :polew: Ale jakbyś szedł trochę bardziej na zdecydowanie się - daj znać. Mam dalszego znajomka w OCP (przed odkryciem Dacii Logan, interesowałem się flagową marką Romana Polańskiego ) , mogę spróbować popytać. TA byla walona w prawy bok.. To fura mojego kumpla. A jej "kupno" bylo pewnego rodzaju popduchą z mojej strony
Al_Capone Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 http://www.jumping.pl/main.html Jak robią skoki tak jak strony to dziekuję Ja raz skoczyłem z 35m. I to było na prawde wysoko. 90m to jest hiper
.i.KALI.i. Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 http://www.jumping.pl/main.html Jak robią skoki tak jak strony to dziekuję Ja raz skoczyłem z 35m. I to było na prawde wysoko. 90m to jest hiper Jak widać już troche istnieja, ludzie się przewineli u nich i jest ok. Widze nawet, ze mój znajomy skakał u nich i jest na stronce a widziałem go ostatnio całego i zdrowego. Napewno żył Wogóle mam taki moment w życiu, że musze coś pozmieniać, przerwać monotonie. I dlatego ide na siłke, basen do tego MMA i mam nadzieje że będzie lepiej A taki skok też byłby niezłym urozmaiceniem
MoorPH Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Wogóle mam taki moment w życiu, że musze coś pozmieniać, przerwać monotonie. I dlatego ide na siłke, basen do tego MMA i mam nadzieje że będzie lepiej A taki skok też byłby niezłym urozmaiceniem Napraw moto. I bedziesz mógł pośmigać..
.i.KALI.i. Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 moto przez zime ogarniam i na wiosne startujemy.
musti Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja zastanawiam się nad kupnem na wiosnę Kawasaki Z750 lub Yamahe R6
MoorPH Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja zastanawiam się nad kupnem na wiosnę Kawasaki Z750 lub Yamahe R6 Bierz Kawe, R6 to już przeżytek..
moskal Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja zastanawiam się nad kupnem na wiosnę Kawasaki Z750 lub Yamahe R6 Ty se najpierw te węże w adeli poskładaj do kupy
MoorPH Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Dobra ludki ja spadam na kjebaba i potem do domku. 3majta sie
musti Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja zastanawiam się nad kupnem na wiosnę Kawasaki Z750 lub Yamahe R6 Ty se najpierw te węże w adeli poskładaj do kupy Moskalisko już wszystko poskładałem Kiedy coś rezamy drinkujemy
Reggi Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja zastanawiam się nad kupnem na wiosnę Kawasaki Z750 lub Yamahe R6 Bierz Kawe, R6 to już przeżytek.. A ja słyszałem , że Kawałsuki to kupa
moskal Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Dobra ludki ja spadam na kjebaba i potem do domku. 3majta sie nara kondonie Kiedy coś rezamy drinkujemy nie wiem , terminarz mam napięty jak baranie jaja
Buba Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 http://www.tvn24.pl/-1,1625084,0,1,zebry-wyrastaja-noca,wiadomosc.html takie numery tylko u nas
Al_Capone Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 cudo! Szkoda, e nie na tarchominie. Wtedy wiadomo kto by sie ujawnil
.i.KALI.i. Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 musti te dwa sprzęty, które podałes to dwie różne bajki. Kawa Z 750 to naked a R6 to scigacz. Czyli mamy róznie pozycje za kierownicą, odmienne style prowadzenia, oddawania mocy itd. Kwestia więc co Ci bardziej pasuje. Ile czasu jeździsz na moto?
Reggi Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Naked lepszy..człowiek nie po to przeszedł ewolucję do człowieka wyprostowanego, żeby się garbic Mi się mani WR 250 i Ducati Monster ..albo jakiś power bike Yamaha Warrior , Suzuki M109 ..marzenia
Kolkov Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 ..marzenia może za parę lat :gwizdanie: ja już kombinuję żeby zrobić praffko na moto, bo jak zaczną drugą linię metra robić to będzie masakra
Rekomendowane odpowiedzi