Aydaho Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 kiedyś trafiłem na podobnego - nie było dyskusji odrazu wsadził mi taką plombe w yape że przeniosłem się w inny wymiar cóż - shit happens
Buba Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XT6QRZHcgvA końcówka niezbyt ale reszta "strzałów"....
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 kiedyś trafiłem na podobnego - nie było dyskusji odrazu wsadził mi taką plombe w yape że przeniosłem się w inny wymiar cóż - shit happens opowiedz wiecej :naughty: :naughty: :naughty:
Al_Capone Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 tym nie poszło :kox: :polew: :polew: k**wa gosc jest nie samowity. Nawet sie nie zastanowil przez pol sekundy co sie dzieje. Od razu plomba. Lepiej zeby golota mu nie podpadl... P.S. Czy to nie był poziek? Z ta d*pą? :polew:
Buba Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Poziek i jego kocie ruchy :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 oczywiście , a następne kroki kierujemy w Lubelskie :naughty: :naughty: Niech kroczy..butelkie schłodzem Jakby co to i o mnie nie zapomnijcie.. Woże krowe w bagażniku
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Potrzebuje szyby tylnej prawej od pasażera przyciemnionej do Q7. Ma ktoś jakies namiary??
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Potrzebuje szyby tylnej prawej od pasażera przyciemnionej do Q7. Ma ktoś jakies namiary?? Na Foksal zawsze stoi kilka sztuk :naughty:
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Potrzebuje szyby tylnej prawej od pasażera przyciemnionej do Q7. Ma ktoś jakies namiary?? mam tylną ale lewą , i nie do Q7 tylko do B5... ale jest przyciemniona
Al_Capone Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 mam tylną ale lewą , i nie do Q7 tylko do B5... ale jest przyciemniona Bierz, podpasuje na pewno!
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 mam tylną ale lewą , i nie do Q7 tylko do B5... ale jest przyciemniona Bierz, podpasuje na pewno! a jak nie to się wygnie
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 mam tylną ale lewą , i nie do Q7 tylko do B5... ale jest przyciemniona Bierz, podpasuje na pewno! a jak nie to się wygnie Palnik mam na budowie , na miejscu moge dogiąć do odpowiedniego kształtu
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 mam tylną ale lewą , i nie do Q7 tylko do B5... ale jest przyciemniona Bierz, podpasuje na pewno! a jak nie to się wygnie Palnik mam na budowie , na miejscu moge dogiąć do odpowiedniego kształtu Panowie.. Zniknał najbardziej czytany wątek , z Poźkiem w roli głównej..
Al_Capone Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Subwątek p.t. "Komu wjebał Poziek? Nie pytaj dla czego..."
soolek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Panowie.. Zniknał najbardziej czytany wątek , z Poźkiem w roli głównej.. I bardzo dobrze ...
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 mam tylną ale lewą , i nie do Q7 tylko do B5... ale jest przyciemniona Bierz, podpasuje na pewno! a jak nie to się wygnie Palnik mam na budowie , na miejscu moge dogiąć do odpowiedniego kształtu To wtedy przetopisz tą folię z allegro co na szybę naklejona
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Panowie.. Zniknał najbardziej czytany wątek , z Poźkiem w roli głównej.. przewidziało ci się
Aydaho Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Panowie.. Zniknał najbardziej czytany wątek , z Poźkiem w roli głównej.. I bardzo dobrze ... Panowie.. Zniknał najbardziej czytany wątek , z Poźkiem w roli głównej.. przewidziało ci się Poziomka myślałeś już o wynajęciu powierzchni pod reklamę na Twoich plecach popularność się w tych czasach dobrze sprzedaje a Ty jakiś calkiem niegospodarny Jesteś że Ci o tym pisać trzeba no i PW nie czytasz :decayed:
MoorPH Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 no i PW nie czytasz :decayed: Nie czyta bo pewnie ktos przechwytuje Poziek dałbym sobie rękę uciąć że go nie bylo..
Rekomendowane odpowiedzi