antalek1 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Poziek do kórwy nedzy , cztery chamskie szydercze texty a ty nic , zero riposty , zakochałeś sie do chója czy co ???? Bo strace reszte szacunku... siema ogry a jakby Tobie wyciągnęli jakieś intymne foto i zapodali na forum to czy nie zamknął byś się w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siema dziewczęta [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 06:26_________________________________________________ pingle Poziek mógłbyś se zmienic bryle na jakieś bardziej twarzowe, tredni Od przedszkola je ma :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Głowa mu urosła tylko wzdłuż.. Wszerz jest taka jak w przedszkolu.. Poziek do kórwy nedzy , cztery chamskie szydercze texty a ty nic , zero riposty , zakochałeś sie do chója czy co ???? Bo strace reszte szacunku... joł bicze poziek zbiera siły albo łukasz mu cos powiedział i umilkł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Yo peaches Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 albo łukasz mu cos powiedział i umilkł Widziałem sie wczoraj z , powiedział Poźkowi ,że jak bedzie wam ubliżał to przybedzie mu pod nickiem znowu takie małe czerwone okrągłe coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 To jest Wombat, a nie bóbr :polew: Bóbr :polew: Za dużo pracujesz dokładnie :polew: :polew: Poziom -> korepetycje u Gucwińskich chyba się szykują BTW: stary ale mnie rozwalił z rańca Do Urzędu Stanu Cywilnego przychodzi Indianin i mówi: Chciałbym zmienić nazwisko. A jak się Pan nazywa? Waleczny Orzeł Spadający z Nieba na Wrogów Uderzający Ich Znienacka. A jak chce się Pan nazywać? Jebudu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siema dziewczęta [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 06:26_________________________________________________ pingle Poziek mógłbyś se zmienic bryle na jakieś bardziej twarzowe, tredni Od przedszkola je ma :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Głowa mu urosła tylko wzdłuż.. Wszerz jest taka jak w przedszkolu.. Poziek do kórwy nedzy , cztery chamskie szydercze texty a ty nic , zero riposty , zakochałeś sie do chója czy co ???? Bo strace reszte szacunku... No, coś jest na rzeczy. Dzisiejsze wiadomości radiowe: "W dniu wczorajszym kierowca sportowego masturbaczi wjechał pod tramwaj - nic nikomu się nie stało, bo zarówno kierowca, jak i pasażer uciekli na piechotę" Poziomka - na piechotę do nadarzyna ??? No było dzwonić, to jakąś kimę na Pragie bym Ci załatwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 :polew: ten drugi to pewnie Norbiak i słowo sprostowania dla tych co łańcucha jeszcze nie mają podkreślam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 kol. ze studiów.. :gwizdanie: http://nasza-klasa.pl/profile/15418416/gallery/album/2/3 Ale wg. zasady 3/4 ta ostatnia część "rozum" nie przypadł jej w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Przyjemna [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 09:46_________________________________________________kurde takie zdjecie na gronie? Myślałem, że tylko nastolaty to robia a nie mężatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Poziek do kórwy nedzy , cztery chamskie szydercze texty a ty nic , zero riposty , zakochałeś sie do chója czy co ???? Bo strace reszte szacunku... tez jestem zalamany .. wczoraj myslalem ze ma kiepski dzien .. ale widze ze poprostu ten koles jest miętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Nosfer zaproś ja na spota :gwizdanie: a i jeszcze jedno: czy ten brak rozumu nadrabia jakoś czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 kol. ze studiów.. :gwizdanie: http://nasza-klasa.pl/profile/15418416/gallery/album/2/3 Ale wg. zasady 3/4 ta ostatnia część "rozum" nie przypadł jej w kolejce twarz ma jak skrzyżowanie mongolskiego paganiacza kóz z burakiem pastewnym : http://nasza-klasa.pl/profile/15418416/gallery/album/2/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 twarz ma jak skrzyżowanie mongolskiego paganiacza kóz z burakiem pastewnym : http://nasza-klasa.pl/profile/15418416/gallery/album/2/1 a jakie usta.... do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 siema zboczuchy. skrzyżowanie mongolskiego paganiacza kóz z burakiem pastewnym padłem :polew: Mordeczki zmieniacie już opony na zimowe? bo ja sie zastanawiam czy już to zrobić czy jeszcze poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Mordeczki zmieniacie już opony na zimowe? bo ja sie zastanawiam czy już to zrobić czy jeszcze poczekać... Zonie zmieniam co by nie panikowała, ale ja... jeszcze trochę pojeżdżę. Zamieniać 17 alu na 15 stal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Mordeczki zmieniacie już opony na zimowe? bo ja sie zastanawiam czy już to zrobić czy jeszcze poczekać... Zmieniaj, bo pozniej bedziesz czekal w kolejce 3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Mordeczki zmieniacie już opony na zimowe? bo ja sie zastanawiam czy już to zrobić czy jeszcze poczekać... Paulinka dziś podjeżdza do mnie na budowe i moi niewolnicy zmienią Zmieniaj, bo pozniej bedziesz czekal w kolejce 3 tygodnie kolego trzeba miec dwa komplety felg i nigdzie nie trzeba stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 kolego trzeba miec dwa komplety felg i nigdzie nie trzeba stać Jak jest c**jnia to sam się ubrudzę i zmienię, ale sam se nie wyważę kręcąc na palcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jak jest c**jnia to sam się ubrudzę i zmienię, ale sam se nie wyważę kręcąc na palcu ja ich nie wyważam od dwóch lat i nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi