poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Michau, ale Charlieze nie jest taka dobra Na ciebie i tak za dobra [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 12:53_________________________________________________a tu: http://filmonic.com/wp-content/uploads/2009/09/charlize-theron-hancock.jpg pieprzyk jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 http://playhouse.com.pl/ był ktoś? bo chętnie obejrzałbym te 4 "dość brzydkie" laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A gdzie jej pieprzyk z szyi ? :decayed chorowała na virus FS i odpadł w czeluściach grafiki [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 13:05_________________________________________________ wyssałem :naughty: Michau, ale Charlieze nie jest taka dobra a fuuuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Michau, ale Charlieze nie jest taka dobra Na ciebie i tak za dobra [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 12:53_________________________________________________a tu: http://filmonic.com/wp-content/uploads/2009/09/charlize-theron-hancock.jpg pieprzyk jest Magia Byłem podczas nagrywania tej sceny Ale chyba juz to mówiłem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Byłem podczas nagrywania tej sceny że niby gdzie byłeś ? znowu coś palysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Byłem podczas nagrywania tej sceny że niby gdzie byłeś ? znowu coś palysz nie pamiętasz jak na spocie opowiadał jakie ma sny po łyknięciu tej czerwonej pigułki ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Byłem podczas nagrywania tej sceny że niby gdzie byłeś ? znowu coś palysz Przed Kodak Theatre Charlieze I Willa (mojego dobrego czarnego zioma) miałem na wyciągnięcie ręki na 15m - nie wspominając o Angelinie Jolie, która swoim cycem prawie połechatała mnie po twarzy Pitt (mój dobry ziom) to musi mieć z nimi zabawę Dopisany: 13 Listopad 2009, 13:13_________________________________________________Aaaaleeee co ja Was będę zanudzał moimi spotkaniami ze światowymi gwiazdami show-biznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nosfer ma mocny towar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nosfer ma mocny towar Niewiem co on bierze.. Ale ja chce to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nosfer ma mocny towar wcale nie drogi, z Pruszkowa :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 nie drogi :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No co.. nie wierzycie mi, że grałem w hancocku ? Miałem taką małą rólkę, mały epizod.. Ale nigdy nie twierdziłem, że mam talent aktorski.. :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No co.. nie wierzycie mi, że grałem w hancocku ? Miałem taką małą rólkę, mały epizod.. Ale nigdy nie twierdziłem, że mam talent aktorski.. :naughty: grałeś tyłek Łyla Smisa jak się wypinał do Charlize ? :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No co.. nie wierzycie mi, że grałem w hancocku ? Miałem taką małą rólkę, mały epizod.. Ale nigdy nie twierdziłem, że mam talent aktorski.. :naughty: grałeś tyłek Łyla Smisa jak się wypinał do Charlize ? :kox: :kox: That`s me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Aaaaleeee co ja Was będę zanudzał moimi spotkaniami ze światowymi gwiazdami show-biznesu :naughty Papparazzi pamietaj że teleobiektyw to nie 15 m jak Ci się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Aaaaleeee co ja Was będę zanudzał moimi spotkaniami ze światowymi gwiazdami show-biznesu :naughty pamietaj że teleobiektyw to nie 15 m jak Ci się wydaje w jego przypadku to 10 cm :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Aaaaleeee co ja Was będę zanudzał moimi spotkaniami ze światowymi gwiazdami show-biznesu :naughty pamietaj że teleobiektyw to nie 15 m jak Ci się wydaje w jego przypadku to 10 cm :kox: czyli mlasnąć jęzorem Angeline po cycu by dał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Gdybym spróbował to prawdopodobnie zamiast słodkiej Angeliny liznąłbym goryla po klacie :polew: A potem musiał umrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Aaaaleeee co ja Was będę zanudzał moimi spotkaniami ze światowymi gwiazdami show-biznesu :naughty To fakt...my lepiej od tych gwiazd trzymajmy się z daleka... :kox: Pozdrów go od nas jak się zobaczycie :gwizdanie: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Co za tyypp :polew: :polew: :polew: Skąd ty go wziąłeś ? Ze swojej prywatnego różowego pokoju ? :polew: btw Łyczek napoju z 2:50 mnie rooozpieeedoo*lił :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi