T-żółw Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 woże je w samochodzie jak coś to możemy się spiknąć.. będziesz we wtorek jak tak to odbiorę...jak nie to pdjade do knajpy po pracy
Lookier Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 To co chlopaki jutro na Torwarku o 19 bede! Zaprezentuje swojego karawana
Lukas Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Taka pogoda to nie bedziemy siedziec w garazu pora wyjsc na swieze powietrze
wit.s Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 chlopaki ze tak sie wtrace pod koniec marca albo na pocztku kwietnia bede w warszawie na szkoleniu z pracy, tylko nie wiem czy brac auto czy jechac pociagiem, znajdziecie dla mnie odrobinke czasu????? Pociągiem będzie wygodniej (ominiesz korki, wygodniej, firma zapłaci za bilet I klasy:biggrin: ) - chyba polecam, autkiem będzie większy fun. Czy znajdziemy :twisted: , no mowa. Dawaj tylko znać jak i kiedy :biggrin: [ Dodano: 12-03-2007, 09:47 ] Taka pogoda to nie bedziemy siedziec w garazu pora wyjsc na swieze powietrze No, ja też będę, chociaż o 19,00 to jeszcze trochę wiatrem pizga - będę musiał szpeszkę i szaliczek zabrać
wit.s Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Takie dziewczyny były na zlocie, aja pierdziałem w stołek w smierdzącej warszawce No widzisz chłopie :biggrin: A wczoraj baaardzo trudno się było skupić na rozmowie o motoryzacji. Parę razy nawet jakieś głupoty gadałem [ Dodano: 12-03-2007, 09:53 ] to niebieski w tle to S4 czy S4 look Żółwiu - nie pytaj mnie o takie rzeczy- nie zwróciłem uwagi Trzeba przyznać, ze dziewczyny w Klubie - :eek: :biggrin:
Lukas Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Lookier, jak znajde chwile czasu jak narazie mi to nie przeszkadza takze jeszcze troche sie poszlajam ale w 100% sie zglosze pogadamy jutro
wit.s Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Panienki. Co z piątkowym uszankowym spotem. Jak na razie tylko Lukas, Lookier i ja się zdeklarowaliśmy. Co z resztą? Szumu narobiliścta, to się deklarować, bo jak nie to zapalnuję sobie jakiś wyjazd.
Lukas Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Wit jutro to sie obgada na zywo bo wiesz moza jakas cenzura Kochanki te sprawy
Lookier Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Jak na razie tylko Lukas, Lookier i ja się zdeklarowaliśmy Najwyżej sami pobalujemy. Będzie wiecej dla nas :biggrin:
wit.s Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Wit jutro to sie obgada na zywo bo wiesz moza jakas cenzura Kochanki te sprawy Fakt. Ja też powinienem sie pilnować, bo nie wiadomo pod jakim nickiem moja "żona" się chowa .
Lukas Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 A własnie co do RAMEK bo ja mam jeszcze czyjs komplecik tylko kogo to Plastka
ono Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 ale na forum ma nadal zakaz i tak zostanie Biedny chłopak , nie dość że jeździ skodą to jeszcze kobieta go bije hyhyhy
Al_Capone Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 A własnie co do RAMEK bo ja mam jeszcze czyjs komplecik tylko kogo to Plastka Jak nikt sie nie przyzna to ja przejme chetnie!
wit.s Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 GRRRRRRRRRRRRR!!! Czemu nie mogę wstawić pie*rzonego zdjecia w podpis. W profilu wyświetla się, że jest OK.
Lukas Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Bo pewnie chciales wstawic to z Brynia a na takie to trzeba miec koncesje od Łukasza
wit.s Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Bo pewnie chciales wstawic to z Brynia a na takie to trzeba miec koncesje od Łukasza I wcale nie przeszkadzałoby mi, ze w tle nie ma mojego auta :twisted: . No Lukas, tak napisałeś, ze mój komentarz/odpowiedź może być tylko poza forum
Rekomendowane odpowiedzi