moro99 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No i bylem na spociku od daaaaawna co prawda na 10 min ale bylem Pozdrowienia dla tych ktorych spotkalem Kolkov milo bylo poznac - sorka za takiego spontana ale dzisiaj mialem urwanie jajec Kto sie mnie pytal o zawieche ? czy mam gwint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No i bylem na spociku od daaaaawna co prawda na 10 min ale bylem W sumie to daleko masz Ja bym na Twoim miejscu odstawił auto i z browarkiem na spota podskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ragga jakbym w tym czasie byl w domku to bym na kolanach przylazil na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 :polew: Padłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dzieki wszystkim za spota a szczególnie wielkie dzięki chłopakom za wymiane zaworków DV i świec. Obyło się bez wybuchów i srutu wypadającego z wydechu. Naprawde jestem Wam wdzięczny bo sam bym tego nie ogarnął, jedynie udalo mi się zdjąc i założyć plastikowe osłony silnika. Puki co wszystko jest ok, aczkolwiek nie miałem okazji sprawdzić czy to wogóle odczuwalnie coś dało ale już sama świadomość tego, że mam nowe świece i DV-ki napawa mnie radością. Aleee co ja bede tu technicznie zanudzał... za***isty spocik, dupeczki, kreciki, wiewiórki, pękające żabki, przesyłki z Afganistanu. Jedynie Poziek mówił, że bez rewelacji bo ma to na codzień na Torwarze. Oj tam Oj tam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Oj tam Oj tam ! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Pierwszy ooooo boże... co za cudowne uczucie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 siema kozie bobki [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 06:43_________________________________________________ ooooo boże... co za cudowne uczucie :decayed: znałem kiedyś to uczucie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 znałem kiedyś to uczucie ;( na litość mnie nie wezmiesz :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antalek1 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema pytongi Aż mi normalnie smutno, że wczoraj waszych przebrzydłych gęb nie widziałem I nie miałem szans powiedzieć Wam prosto w oczy, że jesteście niekiepskimi kolesiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 znałem kiedyś to uczucie ;( na litość mnie nie wezmiesz :decayed: a tak sie starałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 :polew: Padłem! co do tego beatbox'u koles jest niezly gdyby nie kwiczal , piszczal a na koncu gdakal najpiekniejszy moment jak na samym koncu sie opamietal Czesc Plusowe ogry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 I nie miałem szans powiedzieć Wam prosto w oczy, że jesteście niekiepskimi kolesiami zrobiłem to za ciebie... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema pytongi Aż mi normalnie smutno, że wczoraj waszych przebrzydłych gęb nie widziałem I nie miałem szans powiedzieć Wam prosto w oczy, że jesteście niekiepskimi kolesiami ja np. bardzo się na Tobie zawiodłem ...nawet z Kokosem pod pozorem wymiany włącznika świateł uroniliśmy łezke goryczy :szloch;szloch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 dwa tygodnie temu w piątek wkręciłem takiemu młodemu operatorowi że bedzie musiał zostać w pracy na sobote ( chociaż nie był potrzebny i wiem ze wybierał sie do domu) , po 2 godzinach powiedziałem mu że załatwiłem mu zastępstwo ale krowe finki musi przynieść. no i melduje sie w biurze dzisiaj i wyciąga z rękawa krowe finki :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 dwa tygodnie temu w piątek wkręciłem takiemu młodemu operatorowi że bedzie musiał zostać w pracy na sobote ( chociaż nie był potrzebny i wiem ze wybierał sie do domu) , po 2 godzinach powiedziałem mu że załatwiłem mu zastępstwo ale krowe finki musi przynieść. no i melduje sie w biurze dzisiaj i wyciąga z rękawa krowe finki :polew: :polew: :polew: Będziesz w piekle z diabłem tą wódę pił :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzięki wszystim za spota, za BK no i oczywiście dziękuję dzielnemu Poziowcowi za możliwość uściśnięcia jego dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi