poziek Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 No co Ty Michał, nie bądź strucel. To takie żarty tylko stary...co się z tobą dzieje ? czy ty już nie potrafisz zupełnie wyczuć kiedy jadę mocną szyderą podprogową ? :gwizdanie: ręce mnie opadajo....to pewnie dlatego, że coraz rzadziej się z nami spotykasz na wódce :tongue4: a dlaczego tak sie dzieje to wszyscy wiemy :naughty: :naughty:
MoorPH Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Moorph, jestes graficzym beztalenciem :D Uznam to za komplement :polew:
poziek Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 :polew: Poziek do twarzy Ci w różowym Jak to AndyN napisał: goń się gówniarzu :kox: :naughty: :naughty:
MoorPH Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Poziek w subim koks, ale tekstu pod tym nie czuje. Dziś nie mam weny nie czuje sie najlepiej.. A w biurze musze siedzieć, chyba sie zaraz zwinę... Tylko Poziek pasował mi to tego niebiesko-różowego [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 13:22_________________________________________________ :polew: Poziek do twarzy Ci w różowym Jak to AndyN napisał: goń się gówniarzu :kox: :naughty: :naughty: Nie goń się gówniarzu , lecz Słuchaj gówniarzu angry
Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 No co Ty Michał, nie bądź strucel. To takie żarty tylko stary...co się z tobą dzieje ? czy ty już nie potrafisz zupełnie wyczuć kiedy jadę mocną szyderą podprogową ? :gwizdanie: ręce mnie opadajo....to pewnie dlatego, że coraz rzadziej się z nami spotykasz na wódce :tongue4: W ogóle nie czaisz bazy.. Moja wypowiedź miała wydźwięk zrobienia z Ciebie, smutnej dziewczynki co to się z niej śmieją i potrzeba jej pocieszenia, bo za sekundę polecą jej łezki.. ;( a dlaczego tak sie dzieje to wszyscy wiemy :naughty: :naughty: Bo nikt mnie nie lubi i mnie nie zaprasza ?? :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 :polew: Poziek do twarzy Ci w różowym Jak to AndyN napisał: goń się gówniarzu :kox: :naughty: :naughty: Ja Cie dzisiaj pogonie staruszku
poziek Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 W ogóle nie czaisz bazy.. Moja wypowiedź miała wydźwięk zrobienia z Ciebie, smutnej dziewczynki co to się z niej śmieją i potrzeba jej pocieszenia, bo za sekundę polecą jej łezki.. ;( tia...ty to jesteś manipulator :polew: ale ci nie wychodzi Bo nikt mnie nie lubi i mnie nie zaprasza ?? :mysli no jasne, po co takiego gbura zapraszać ? [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 13:28_________________________________________________ Ja Cie dzisiaj pogonie staruszku ty to się nadajesz do macania kur
m@riucha Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Dobry Odnośnia obszywania to dzwonilem do jednego zakładu w Warszawie (niedaleko Arkadii) i ceny wahają sie 230-270 zł w zależności od jakości skóry . No i kiere trzeba sciagac samemu bo inaczej +80 zł za mechanika... f*ck, 8 dych za 5 minut roboty
Kowal Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Dobry Odnośnia obszywania to dzwonilem do jednego zakładu w Warszawie (niedaleko Arkadii) i ceny wahają sie 230-270 zł w zależności od jakości skóry . No i kiere trzeba sciagac samemu bo inaczej +80 zł za mechanika... f*ck, 8 dych za 5 minut roboty i to się nazywa biznes
Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 W ogóle nie czaisz bazy.. Moja wypowiedź miała wydźwięk zrobienia z Ciebie, smutnej dziewczynki co to się z niej śmieją i potrzeba jej pocieszenia, bo za sekundę polecą jej łezki.. ;( tia...ty to jesteś manipulator :polew: ale ci nie wychodzi Rozumiemy się jak chłop z babą.. -- Jak Ci nie maznę to nie zrozumiesz Bo nikt mnie nie lubi i mnie nie zaprasza ?? :mysli no jasne, po co takiego gbura zapraszać ? Przynajmniej w jednym się zgadzamy.. ty to się nadajesz do macania kur Kali wpisz sobie w google/grafika "wieśniaki" - to zrozumiesz o co chodzi..
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Kali wpisz sobie w google/grafika "wieśniaki" - to zrozumiesz o co chodzi.. Wiem wiem, już to widziałem. Masakra, patologia itd. Ale mnie obsrany tyłek kury podawany przez przygnitą żone nie kręci. Wole takie widoki:
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Ta je fajna...poszarpał by z nio struny miłości No to cos czuje ze sie hurtem do Ciebie kilka kierownic wyśle/przywiezie bedzie musiał gościne małą zrobić , bo my chcemy zrobić grupowy wyjazd , conajmniej na 2 dni :polew: :polew: Namioty i ognia :polew: Gościna to palnik i konserwy z biedronki Słuchaj gówniarzu Może w SZCZEGÓŁACH opiszesz co o sprawie wiesz i od kogo o niej usłyszałeś? Rzygam już tym tematem. Byle łach ma używanie Jenduś normalnie poszalałeś :oklaski: jak ja piany dostaje na każdy pojazd Nosfera a co dopiero wszystkich innych :decayed Starzejesz się Przyjacielu ? Serio mówię..jak zalece na do Was na wieś przed świętami to musimy o tym pogadac Może w Sogo ? f*ck, 8 dych za 5 minut roboty Bazują na ludzkiej próżności
moskal Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Namioty i ognia :polew: Gościna to palnik i konserwy z biedronki może być
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 może być Tylko Ty śpisz z Dinem :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 http://moto.allegro.pl/item809064349_lakiernictwo_lakierowanie_blacharstwo_wawa.html
moskal Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 może być Tylko Ty śpisz z Dinem :polew: :polew: nieładnie tak nazywać małżonke
m@riucha Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 szczera prawda: a my się tu podniecamy twórczością Mr FS
Rekomendowane odpowiedzi