Kaśka Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.flyer.pl/pl/start.html Fly masz coś z tym wspólnego?
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Roznoszenie ulotek wiecie jak w tym kraju cieżko znaleźć kogoś do roznoszenia ulotek!!
Flyer Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.flyer.pl/pl/start.html Fly masz coś z tym wspólnego? Chyba napisze do nich z prosba o zmiane nazwy. Jak mozna tak bezczelnie korzystac z mojego nicka
Aydaho Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Roznoszenie ulotek wiecie jak w tym kraju cieżko znaleźć kogoś do roznoszenia ulotek!! sprawdź stawki - zrozumiesz czemu jest tak ciężko
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Ale się uśmiałem.. Z klubowego słowniczka: Erotomani gawędziarze - spotowa ekipa warszawska, która próbuje odstraszyć ostrymi tekstami logujące się na forum dziewice Do lukaszr - w słowniku należałoby zmienić pojemność przy haśle Krówka - sądzę że teraz cięzko(b.ciężko) znaleźć krowe 0,75
Aydaho Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu na drzewie. Marzyła tylko o jednym: przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację, za którą musiała się tyle nalatać. Tuz pod jej domem pracowity Kornik rył kolejne tunele, które drążył cały dzien. Nie miał nawet chwili wytchnienia. Postanowił zrobić sobie przerwę na papierosa i wyszedł na zewnątrz. I wtedy się spotkali. Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy a ta obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało. - Bzzz bzzz... - szepnęła Komarzyca - Bezy bezy... - odparł Kornik. To była miłość od pierwszego bzyknięcia. Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym. Jednak plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące. I wtedy zaczęły się trudności, a świat stanął przeciw nim. Postanowili zalegalizować związek. Rodziny odwróciły się od nich, a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci, odrzuceni od reszty społeczeństwa. Niedługo później urodziło się dziecko... Potwor zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara, przed którą wszyscy będą uciekać. Dziecko, które tylko rodzice będą kochać... Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądało na rodziców... Tak narodził się... . . . . KOMORNIK !
lukaszr Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 A co do przygód na drodze.. Oto takie coś przyszło pocztą.. Manowo - znana przez wiele osób miejscowość z "wakacyjnych fotek" - sporo moich znajomych dostało i z tego stacjonarnego i przenośnego, który tam ustawiają:
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 A co do przygód na drodze.. Oto takie coś przyszło pocztą.. Manowo - znana przez wiele osób miejscowość z "wakacyjnych fotek" - sporo moich znajomych dostało i z tego stacjonarnego i przenośnego, który tam ustawiają: nie nie, na wakacje trzeba coś kupić. wczoraj jadac do krakowa myslalem ze oc**jam odcinek jak sie wlatuje od katowic ostatnie 18 kilometrow kilkadziesiat puszczek, masakra...
lukaszr Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Korzeń tak też bym zrobił.. Ale i tak tam jade.. Muszę odebrać siostrzenicę z sanatorium. Więc po drodze mi.. Nie zaszkodzi zajechać. Mogę tylko zyskać.. Możesz zyskać - zależy jak zagaisz, a szkoda, że nie jesteś kobietą, bo byłoby łatwiej. Poza tym ta fotka jest taka niewyraźna ? wczoraj jadac do krakowa myslalem ze oc**jam odcinek jak sie wlatuje od katowic ostatnie 18 kilometrow kilkadziesiat puszczek, masakra... Jakoś się tym nigdy nie przejmuję
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Manowo - znana przez wiele osób miejscowość z "wakacyjnych fotek" - sporo moich znajomych dostało i z tego stacjonarnego i przenośnego, który tam ustawiają: Fotka jest strasznie ciemna w org. ale tablice widać super.. tylko tu wrzucając na forum zasłoniłem.. [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 14:39_________________________________________________ Jakoś się tym nigdy nie przejmuję Gdybym miał wolną gotówke na Valentine też bym sie nie przejmował.. Tymczasem szukam czegoś tańszego.. Np. Whistler PRO68 http://www.allegro.pl/item812000620_antyradar_whistler_pro68_radary_pop_2_lata_gw.html whistler 948 http://www.allegro.pl/item817674384_okazja_super_antyradar_whistler_948_euro_kurier_0z.html Łukasz moze się wypowiesz na temat tych anty ?
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Jakoś się tym nigdy nie przejmuję Kuźwa musze zabrać bratu na pare dni i faktycznie zobaczyc jak to działa.
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Jakoś się tym nigdy nie przejmuję Kuźwa musze zabrać bratu na pare dni i faktycznie zobaczyc jak to działa. Właśnie mam to samo.. Niewiem jak to jest z działaniem owych instrumentów. A wydać 600zl na coś co niedziała.. Łukasz Valentine wylapuje laser?
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Jakoś się tym nigdy nie przejmuję Kuźwa musze zabrać bratu na pare dni i faktycznie zobaczyc jak to działa. Właśnie mam to samo.. Niewiem jak to jest z działaniem owych instrumentów. A wydać 600zl na coś co niedziała.. Łukasz Valentine wylapuje laser? ja wiem jak jest ;-) jedziesz sobie spokojnie trasa, nagle cos zaczyna Ci pikac patrzysz, a to stacja benzynowa :>
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ja wiem jak jest ;-) jedziesz sobie spokojnie trasa' date=' nagle cos zaczyna Ci pikac patrzysz, a to stacja benzynowa :> [/quote'] Tyle to akurat wiem.. Znajomy miał jakis stary anty, pod tapicerką - nawet nie potrafil mi powiedziec co tam ma.. Wlaczało się go przyciskiem od podgrzewania lusterek chyba.. Chciałbym sam przepraktykować. Co do stacji to anty reaguje na fotokomórki..
Kowal Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 tak czy siak lepiej zwolnić przed stacją niż nie zwolnić przed panem z suszarką
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 tak czy siak lepiej zwolnić przed stacją niż nie zwolnić przed panem z suszarką W 100% się z Tobą zgadzam. Czekam na info od lukaszr, może on podpowie coś w tej kwestii
Kowal Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 fakin szit nie wiedziałem że te zabawki tyle kosztują http://www.antyradary.org/?p=p_5&sName=antyradary-oferta a te jammery całe to co dają?
poziek Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Kuźwa musze zabrać bratu na pare dni i faktycznie zobaczyc jak to działa. Ja jeżdżę już na stałe z V1 :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 a te jammery całe to co dają? Urządzenie rzczywiście zmniejsza prędkość wskazywaną przez radar policyjny o wartość nastawioną - można też dodawać prędkość. Jest małe i wielopasmowe , a wiec wiedza waszych redaktorów o najnowszych jammerach jest niska. Mogę wyporzyczyć redakcji ten jammer do testów. cytat z forum http://www.auto-swiat.pl/asforum/forum,pt19288_Prawdziwe-jammery-.aspx Są też anty od 150zl.. Ale szczerze mówiąc niewiem czy to wogole na coś działa.. [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 15:16_________________________________________________ Kuźwa musze zabrać bratu na pare dni i faktycznie zobaczyc jak to działa. Ja jeżdżę już na stałe z V1 :gwizdanie: Poziu jak Ci sie Valentine sprawuje? I że tak zapytam chowałeś go jakos specjalnie?
Rekomendowane odpowiedzi