hornet Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Poeta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10563554 Nie wiedziałem że Wites skode sprzedaje
lukaszr Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Co Ty nie powiesz Przyznaj Mihaó, że nie wiedziałeś
.i.KALI.i. Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 napisz do niej, niech Ci wyśle zdjęcia i najwyżej ja grupowo oprowadzimy po czeluściach naszego pięknego kraju
kokos Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 yoł leszcze,ale sie dzis wyspalem
kileeer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 siema. Zjawi się ktoś z podobna furką do mojej na spocie? bo nie miałbym kilka pytań i wątpliwości Nie znam was jeszcze ale mam nadziej że poznam ;-) haha
poziek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Nie znam was jeszcze ale mam nadziej że poznam ;-) haha Zapraszamy. W tym tygodniu spot jest o 19 na Torwarze przy zajezdni autobusowej
Buba Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 siema. Zjawi się ktoś z podobna furką do mojej na spocie? bo nie miałbym kilka pytań i wątpliwości Nie znam was jeszcze ale mam nadziej że poznam ;-) haha na spota nikt obciachowymi klekotami nie przyjezdza. maja zakaz wjazdu do arkadii bo alarmy uruchamiaja w autach i strasznie smierdzi i ludzie skargi napisali :gwizdanie: :kox:
Nosfer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Chłopak nowy, chce przyjechać, a Wy wiochę robicie. Przyjedź, może ktoś będzie..
poziek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Chłopak nowy, chce przyjechać, a Wy wiochę robicie. Przyjedź, może ktoś będzie.. Przecież ładnie zaprosiłem. W czem problem ?
Flyer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Przecież ładnie zaprosiłem. W czem problem ? W tem problem, ze kiedys ktos na powaznie wezmie Torwar i tam pojedzie... a pozniej poczuje sie jak debil :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Pany wybaczcie OT. Kumpel chce zmienić sobie zawieszenie w B6 1.8T Quattro ok 190 koni w serii 2004 rok. Czy ktoś może w ETCE sprawdzić numer części amorków i sprężyn zawieszenia od S-line? Z góry dzięki za pomoc
poziek Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 W tem problem, ze kiedys ktos na powaznie wezmie Torwar i tam pojedzie... a pozniej poczuje sie jak debil :gwizdanie: Dlaczego ? Przecież regularnie spoty w ładną pogodę są na Torwarze ?
Nosfer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Pany wybaczcie OT. Kumpel chce zmienić sobie zawieszenie w B6 1.8T Quattro ok 190 koni w serii 2004 rok. Czy ktoś może w ETCE sprawdzić numer części amorków i sprężyn zawieszenia od S-line? Z góry dzięki za pomoc Kali weź Ty się ogarnij. :szukaj: :szukaj: Podpadasz coraz bardziej :bicz3:
kokos Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 W tem problem, ze kiedys ktos na powaznie wezmie Torwar i tam pojedzie... a pozniej poczuje sie jak debil :gwizdanie: Dlaczego ? Przecież regularnie spoty w ładną pogodę są na Torwarze ? slyszalem ze w niedziele tez stuknales na Torwar,a miales szanse-mnie nie bylo
MoorPH Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 W tem problem, ze kiedys ktos na powaznie wezmie Torwar i tam pojedzie... a pozniej poczuje sie jak debil :gwizdanie: Dlaczego ? Przecież regularnie spoty w ładną pogodę są na Torwarze ? Taa.. Spoty jednoosobowe..
Nosfer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Chłopak nowy, chce przyjechać, a Wy wiochę robicie. Przyjedź, może ktoś będzie.. Przecież ładnie zaprosiłem. W czem problem ? :bicz: :gwizdanie:
Al_Capone Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 siema. Zjawi się ktoś z podobna furką do mojej na spocie? bo nie miałbym kilka pytań i wątpliwości Nie sąde żebys znalazł. Tu każda fura jest wyjątkowa. Tak jakbyś się zapytał: "Wpadnę na spota z żona. Blondyna lat 21. jak ktos ma podobną to mam kilka pytań i wątpliwości" :polew:
Rekomendowane odpowiedzi