poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 pier***e , Prezes wkurwiony :shocked: :shocked: co ? Prezes ma gołębie serce i nigdy nie jest wkurwiony na swoje owieczki
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 zobaczymy ....[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:18_________________________________________________czy któryś z szanownych moderatorów mógłby na swieta sprezentować mi kropka ??? nic jeszcze w tym roku nie dostałem zachowanie nie zgodne z regulaminem
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłosiłem Cię do moderatora.. wyprzedziłeś mnie o 5 sekund
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłosiłem Cię do moderatora.. dzieki , na ciebie zawsze mozna liczyc. ale mozna tak podjebać kogos do siebie ??? :gwizdanie: :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłosiłem Cię do moderatora.. dzieki , na ciebie zawsze mozna liczyc. ale mozna tak podjebać kogos do siebie ??? :gwizdanie: :gwizdanie: Można :good: Podjebałem Cię tak na poważnie. Jak się uda to Cię uciszą na święta :polew:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ale on nic nie zrobił jeszcze wiec za nic nie mogą dać
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ale on nic nie zrobił jeszcze wiec za nic nie mogą dać :polew: :polew: :polew: Dobrze to uzasadniłem :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 :shocked: no to Moskal zaszalał....[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:25_________________________________________________a pisałem mu co zrobić, to spieprzył akcje
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie ja sprezentowalem moskalowi kropka, ale pojechal za ostro :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No o tym mówię właśnie, że za ostro, ech nowicjusz w kropkach jest z niego jednak, powinien się od księgowego uczyć :kox:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie ja sprezentowalem moskalowi kropka proszę powiedz, że Cuber :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Wihajster Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie ja sprezentowalem moskalowi kropka proszę powiedz, że Cuber :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Niestety Michałku ale ja Jak maja byc zmiany to sam rozumiesz najlepiej
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie ja sprezentowalem moskalowi kropka proszę powiedz, że Cuber :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Niestety Michałku ale ja Jak maja byc zmiany to sam rozumiesz najlepiej ale czy ja płaczę jak warchoły z radumia ? nie ma się co tłumaczyć Piotruniu :tongue4:
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Kórwa..wy to macie najebane pod sufitem :polew: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Kórwa..wy to macie najebane pod sufitem :polew: :kox: :kox: po co ??? :kox: :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 moskal, oproznij skrzynke PW, bo Wihajster nie moze Ci odpowiedziec, ze juz nigdy nic nie napiszesz na tym forum... :polew:
Korzeń Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 zobaczymy ....[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:18_________________________________________________czy któryś z szanownych moderatorów mógłby na swieta sprezentować mi kropka ??? nic jeszcze w tym roku nie dostałem zachowanie nie zgodne z regulaminem Chciałem tylko powiedzieć, że nie zgodne pisze się łącznie. :evil:
Rekomendowane odpowiedzi