Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Yo bitches, To dzis spot w jankach ? Jak koncze robote o 21:00 wiec postaram sie dojechac bo juz sie stesknilem za Waszymi zakazanymi gebami :> co TY ... ja w Arkadii będę - nie będę marzł jak pała na śniegu
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 No gites fajosko,że spocik w Jankach. Trzeba pokazać, Pozierowi, gdzie jego miejsce wpadaj waććććpan swoją bejcom pokazać jak się pali gumowca :naughty: :decayed: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:07_________________________________________________ co TY ... ja w Arkadii będę - nie będę marzł jak pała na śniegu faktycznie jak jesteś pała to marzniesz na śniegu jak nie jesteś pała to ślizgasz się na parkingu proste
Oskaro Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Yo bitches, To dzis spot w jankach ? Jak koncze robote o 21:00 wiec postaram sie dojechac bo juz sie stesknilem za Waszymi zakazanymi gebami :> co TY ... ja w Arkadii będę - nie będę marzł jak pała na śniegu Come on - posłuchamy sobie Stachursky'ego
Italiano Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 No ja właśnie wróciłem z odcinków specjalnych w lasach i powiem Ci oniak, że jakby nie drzewa to też bym wszędzie wjechał i to prawie 0 uślizgu tylko troche łapska bolą Adrianie za udostępnienie sprzetu Nie ma za co dziękować. Ja dorzucę jeszcze jedno zdjęcie gdzie to potrafi jechać.
Oskaro Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Cytat: moskal Dzisiaj o 12:01 Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem Poźka , też mnie wkurzał , wrzucał moje wypowiedzi z klubowego na ogólny , nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło Dlaczego mnie tam nie było ??????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie ma za co dziękować. Ja dorzucę jeszcze jedno zdjęcie gdzie to potrafi jechać. Ale się musi za***rdalać !
Pingvin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 :dance: ale bedzie spociiiikkkk... w jankach...
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 aktycznie jak jesteś pała to marzniesz na śniegu No gites fajosko,że spocik w Jankach. Trzeba pokazać, Pozierowi, gdzie jego miejsce wpadaj waććććpan swoją bejcom pokazać jak się pali gumowca :naughty: :decayed: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:07_________________________________________________ co TY ... ja w Arkadii będę - nie będę marzł jak pała na śniegu faktycznie jak jesteś pała to marzniesz na śniegu jak nie jesteś pała to ślizgasz się na parkingu proste wole być pałą na śniegu niż c*pą na parkingu :polew: :polew:
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 wole być pałą na śniegu niż c*pą na parkingu :polew: :polew: A c*pą bo ? ośka ?
Italiano Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie ma za co dziękować. Ja dorzucę jeszcze jedno zdjęcie gdzie to potrafi jechać. Ale się musi za***rdalać ! Do 160km/h idzie ten.
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 wole być pałą na śniegu niż c*pą na parkingu :polew: :polew: A c*pą bo ? ośka ? bo Pośka :polew: tylko c*py nie maja niemieckich aut
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 tylko c*py nie maja niemieckich aut uważam inaczej tylko c*py nie mają 4x4 :naughty: :naughty: [admin]Nie przeginaj [/admin]
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 no Poziu - czas na leżakowanie ... bo ze złosci koszmarki będą się śniły :decayed:
soolek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 poka poka :kox: :kox: :kox: :kox: :gwizdanie: chooory jestem karwa i siedze w domu :wallbash: nie mam jak przymierzyć ale jakies konkretny model czy chińszczyzna ??? no i rozmiar przede wszystkim :kox: Kolkov napewno zawstydzi moskala !!!
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Cytat: moskal Dzisiaj o 12:01 Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem Poźka , też mnie wkurzał , wrzucał moje wypowiedzi z klubowego na ogólny , nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło Dlaczego mnie tam nie było ??????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! podobno w tym czasie pukaleś Natasze w grinrumie "Tańca z gwiazdami" :kox: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:41_________________________________________________ Kolkov napewno zawstydzi moskala !!! oby :kox: :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 podobno w tym czasie pukaleś Natasze w grinrumie "Tańca z gwiazdami" :kox: :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 13:53_________________________________________________ Nie przeginaj oj tam oj tam
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie przeginaj :kox: :kox: :kox: karwa zacytować się nie daje
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 No to cipki moje... chyba i ja sie jednak wybiore do tych Dżanek. :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie przeginaj :kox: :kox: :kox: karwa zacytować się nie daje szkoda , chciałem sobie zostawić w "notatniku" i powklejać tu i ówdzie :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi