moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 I tak wiadomo, że jestem najlepszy tylko daje Wam fory żebyście chcieli ze mną jeździć i tak cie nikt nie lubi :polew:
boberek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 YO Boberek - podrzuć mi na maial fotki z wczoraj dziś zgram to podesle
Nosfer Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Oczywiście jestem pełen uznania dla poziomu jazdy prezentowanego przez naszego wspanialego Pana Moderatora, który wczoraj pozał, że można pojechac bardzo szybko bez Q. A dzidzia myślała, że tak brzydko jeździła po śnieżku bardziej zastanawiałem sie jak to mozliwe ze urwalem potem az 3 sec nie czujac ze lepiej zrobilem slalom. I ja sie nie spinam nawet jak pojade najgorzej bo wiem, że jeszsze duzo musze się nauczyć. I tu chce podziękowac Panu Michałowi za cenne rady i wskazówki dzięki którym wogóle udaje mi się trzymać w tych slalomach a nie latam po całym parkingu bez ładu i składu I tak wiadomo, że jestem najlepszy tylko daje Wam fory żebyście chcieli ze mną jeździć Misiek ja sobie żartuję Jeździłem z Tobą, widać, że trenowałeś :good: Widziałem też w twojej jeździe szkołę Poźka Cały czas lewa ręka na jajach :polew: i haotyczne wydawanie dźwięków "giejnia w prawo, giejnia w lewo, szybka giejnia w rękawie" :polew:
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kali miałeś nie zdradzać moich tajników
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 I tu chce podziękowac Panu Michałowi za cenne rady i wskazówki O fu o fu ..ale zaleciało .. ..niskotopliwą Cały czas lewa ręka na jajach :polew: i haotyczne wydawanie dźwięków "giejnia w prawo, giejnia w lewo, szybka giejnia w rękawie" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Oczywiście jestem pełen uznania dla poziomu jazdy prezentowanego przez naszego wspanialego Pana Moderatora, który wczoraj pozał, że można pojechac bardzo szybko bez Q. A dzidzia myślała, że tak brzydko jeździła po śnieżku bardziej zastanawiałem sie jak to mozliwe ze urwalem potem az 3 sec nie czujac ze lepiej zrobilem slalom. I ja sie nie spinam nawet jak pojade najgorzej bo wiem, że jeszsze duzo musze się nauczyć. I tu chce podziękowac Panu Michałowi za cenne rady i wskazówki dzięki którym wogóle udaje mi się trzymać w tych slalomach a nie latam po całym parkingu bez ładu i składu I tak wiadomo, że jestem najlepszy tylko daje Wam fory żebyście chcieli ze mną jeździć Misiek ja sobie żartuję Jeździłem z Tobą, widać, że trenowałeś :good: Widziałem też w twojej jeździe szkołę Poźka Cały czas lewa ręka na jajach :polew: i haotyczne wydawanie dźwięków "giejnia w prawo, giejnia w lewo, szybka giejnia w rękawie" :polew: lewa nie bardzo bo zajeta jest trzymaniem kierownicy...
Nosfer Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 On trzyma prawą.. i tu jest cała tajemnica ! - JAJO + KIEROWNICA
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Misiek ja sobie żartuję Wiem wiem Panie Moderatorze Cały czas lewa ręka na jajach Tak tak, bardzo mi pomoglo to jak trzymałem się za jajka. To było takie męskie O fu o fu ..ale zaleciało .. ..niskotopliwą pasta lekko ścierna lepsza - mocniejsze doznania
Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 a ja wczoraj miałem pyszny widok na cuuuudowne poślady i boobsy - Arkadia RULEZ :kox: ... nawet chciałem ją rwać na texty, że mam kumpli co mają Q upalają ale Kali pierdnął z podniecenia, Kokos płetwa kazał pannie cycki schować i jakoś tak rozeszło się po kościach całe zamieszanie ;-))) :decayed:
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tak tak, bardzo mi pomoglo to jak trzymałem za jajka. To było takie męskie :naughty ..ale jechałeś sam ? Czy z instruktorem ? :polew: pasta lekko ścierna lepsza - mocniejsze doznania Znawca tak rozeszło się po kościach całe zamieszanie ;-))) :decayed Żadnych fot ?
Korzeń Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 :polew: Polowanie tetryków :kox: albo teoretyków
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 albo teoretyków Ajjj chciałem Ci coś odpisać..ale się poszczynałem
Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 :polew: Polowanie tetryków :kox: trzeba było zapolować z nami zamiast się po jajkach macać
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 :polew: Polowanie tetryków :kox: trzeba było zapolować z nami zamiast się po jajkach macać zwami to można upolować muchę w kiblu :polew: :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 :polew: Polowanie tetryków :kox: trzeba było zapolować z nami zamiast się po jajkach macać zwami to można upolować muchę w kiblu :polew: :polew: :polew: :polew: Ania - całkiem spoko
MoorPH Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 zwami to można upolować muchę w kiblu :polew: :polew: :polew: I tak nie wiem czy dali by rade.. :naughty: :naughty:
Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 co najwyżej aaaa - własnie, słyszałem że na drift w kagańcu przyjeżdzasz
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 co najwyżej aaaa - własnie, słyszałem że na drift w kagańcu przyjeżdzasz AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU CHAŁ, CHAŁ
Rekomendowane odpowiedzi