Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 na razie sie tylko miziamy pisiorami Posmarujcie się czymś na tarcie bo wam skóry pozłażą od tego miziania :polew: Mam wreszcie filmiki z zeszłego czwartku :polew: :polew: Moja żona poskładała się ze śmiechu jak zobaczyła Twój filmik w wózku I powiedziała, że sanki to lipa..nie ma to jak worek z sianem :kox: Ja pier***e.. Ale się uśmiałem Ja tysz..dopóki nie wyobraziłem sobie Poźka z Majkelem Boltonem w tej scenerii :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moskal aż taki piękny nie jest :polew: PIRDOLISZ
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moskal aż taki piękny nie jest :polew: PIRDOLISZ popatrzcie na jego zdjecie w profilu...
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 popatrzcie na jego zdjecie w profilu... toż to nie ja , to Dieter Bohlen
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A nie Oliver Kahn ? ten z fotki za szczupły i nie ma mordy jak pittbull[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 15:49_________________________________________________Nosfer a tego pana po lewej w moim profilu poznajesz ??? powinieneś :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moskal ten koles w czapeczce ma spoko wdzianko ale jakiś pedał Ci sie wbił w kadr
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A nie Oliver Kahn ? ten z fotki za szczupły i nie ma mordy jak pittbull[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 15:49_________________________________________________Nosfer a tego pana po lewej w moim profilu poznajesz ??? powinieneś :gwizdanie: tom cruise??
MoorPH Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A nie Oliver Kahn ? ten z fotki za szczupły i nie ma mordy jak pittbull[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 15:49_________________________________________________Nosfer a tego pana po lewej w moim profilu poznajesz ??? powinieneś :gwizdanie: tom cruise?? Niee.. Ja sadze ze to Chuck Norris
Góral.tz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 .i.KALI.i. co tam taki maluteńkim druczkiem napisałes "I tak wiadomo, że jestem najlepszy tylko daje Wam fory żebyście chcieli ze mną jeździć" chłopak chce być na prawdę kofany :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Duże cycki są lepsze niż małe cycki
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Duże cycki są lepsze niż małe cycki zlota mysl dnia
Voucher Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pany, podejdzie ten hak do mojej A4? :> http://allegro.pl/item881265775_hak_audi_a4_2000r_wypinany.html
Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Duże cycki są lepsze niż małe cycki Wiciu ... a cos tak nagle po pol roku tak odpalil z tymi cyckami ))) Aczkolwiek punkt widzenia bardzo celny
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wiciu ... a cos tak nagle po pol roku tak odpalil z tymi cyckami ))) będziesz w wieku tego dziadka to też będziesz z półrocznym opóźnieniem
m@riucha Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Duże cycki są lepsze niż małe cycki uja prawda, pierwszy raz się z Tobą nie zgodzę Kiego uja nie widzę na podglądzie załączonego obrazka? [mod]źle skopiowany adres - poprawione[/mod]
kokos Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A nie Oliver Kahn ? ten z fotki za szczupły i nie ma mordy jak pittbull[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 15:49_________________________________________________Nosfer a tego pana po lewej w moim profilu poznajesz ??? powinieneś :gwizdanie: tom cruise?? Niee.. Ja sadze ze to Chuck Norris to musi byc Gollob,Moskal zawsze mowil ze on jest najlepszy
wit.s Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Duże cycki są lepsze niż małe cycki Wiciu ... a cos tak nagle po pol roku tak odpalil z tymi cyckami ))) Aczkolwiek punkt widzenia bardzo celny No, ze po pół roku - lajf. Jak to mówią: w nagrodę za ciężką pracę 8 godzin dziennie, zostałem szefem żeby teraz ciężko pracować 12 godzin dziennie Wiciu ... a cos tak nagle po pol roku tak odpalil z tymi cyckami ))) będziesz w wieku tego dziadka to też będziesz z półrocznym opóźnieniem :doh1: A ten nieustanny kompleks przedszkolaka
Rekomendowane odpowiedzi