Norbi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie no psychy z was na maksa, się normalnie czytać tego nie da... Dlatego łychy se nalałem
Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ten nieustanny kompleks przedszkolaka :polew:
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wiciu ... a cos tak nagle po pol roku tak odpalil z tymi cyckami ))) Pewnie nowa sekretarka..albo kasjerka..tudzież stażystka :naughty: Właśnie..w d*pę Pana moderatora szanownego Nosferczaka !!!!! :kox: Gdzie są obiecane zdjęcia tej Twojej blond koleżanki z pracy ? :naughty: :naughty: :naughty: Jawne w choja walenia proszę państwa..to jest kurfa skanadal :ranting1: Nie no psychy z was na maksa, się normalnie czytać tego nie da... Dlatego łychy se nalałem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Raggol Ty to masz napierdolone we łbie :polew: :polew: Czasem jak jebniesz coś to aż Ja stwierdzę, że to było dobre :polew: A mało kto został wyróżniony
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 :doh1: A ten nieustanny kompleks przedszkolaka :buziak: :buziak: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 21:03_________________________________________________ Nie no psychy z was na maksa, się normalnie czytać tego nie da... Dlatego łychy se nalałem no ja jeszcze na Janki wylatuje więc nie mogę [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 21:04_________________________________________________ Właśnie..w d*pę Pana moderatora szanownego Nosferczaka !!!!! :kox: na drugi raz pisz o nim cipcioch :gwizdanie:
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 mogles powiedziec ze jedziesz to bym browarow nie pil :bicz3:
AndyN Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 :laghing2: http://wyborcza.pl/1,86738,7449881,Raz__dwa__trzy_Wielki_Brat_nie_patrzy.html
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 mogles powiedziec ze jedziesz to bym browarow nie pil :bicz3: mówiłem ci, że jestem codziennie... :gwizdanie:
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 trudno... cholera jutro na karaoke ide i tez nie przyjade
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Raggol Ty to masz napierdolone we łbie :polew: :polew: Czasem jak jebniesz coś to aż Ja stwierdzę, że to było dobre :polew: A mało kto został wyróżniony Przemoo..kurfa znamy się tyle i dopiero raz użyłeś technicznej niskotopliwej :polew: Prawie jak Kali A tak na serio..nie odwracaj kota pytongiem tylko dawaj zdjęcia nygusie :kox: :naughty: Jak trza było Tereni pstrykać spy photo to robiłem..a jak ktoś ma towara gorącego w pracy klekocącego cycem o blat biurka to nikt się z fotą nie wychyla
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 pies ogrodnika z tego naszego cipciocha
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 na drugi raz pisz o nim cipcioch :gwizdanie: Znowu inaczej...przecież na PW napisałeś, że mamy go nazywać " piz*encjusz* majowy " :naughty: *albo pipencjusz nie panientam już pies ogrodnika z tego naszego cipciocha Racja..sam poliże, a nikomu nie da Niech no tylko się dowiem kiedy będzie ten ślub..wpadnę..rzucę garść lubieżnych foto z udziałem Nosferczaka prosto pod nogi Panience Kasi i powiem jak to z niego ruchacz osiedlowy :naughty:
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 na drugi raz pisz o nim cipcioch :gwizdanie: Znowu inaczej...przecież na PW napisałeś, że mamy go nazywać " piz*encjusz* majowy " :naughty: *albo pipencjusz nie panientam już wciąż poszukuję jakiejś ksywki dla niego ale nie jest łatwo :decayed:
PIXI Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 O żesz... .... obie siostry obie Krysie - obie kó*wy widzi mi się
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Heloł pindy Nie znam się na gębach linie lotnicze "RyanAir" to musi byc Gollob,Moskal zawsze mowil ze on jest najlepszy :shocked: :shocked: :shocked: Galop to tyfus , a od tyfusa gorszy jest tylko ż...d [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 06:41_________________________________________________co ty nie powiesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 06:55_________________________________________________Ajdahoł , skasowałeś swojego posta ?????
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ajdahoł , skasowałeś swojego posta ????? jestem pod wrażeniem a więc - YO
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Heloł pindy Nie znam się na gębach linie lotnicze "RyanAir" Sullivan na drugi raz pisz o nim cipcioch :gwizdanie: Znowu inaczej...przecież na PW napisałeś, że mamy go nazywać " piz*encjusz* majowy " :naughty: *albo pipencjusz nie panientam już wciąż poszukuję jakiejś ksywki dla niego ale nie jest łatwo :decayed: Już macie przejebane _________________________________________________ Jak było wczoraj w Jankach ? Myślałem czy dzisiaj nie podjechać, ale taki mróz przypierdolił, że ze śniegu zrobił się beton.. Dzisiaj przed moją pracą koleś przyatakował z barana zasypany parking --- zniszczony przedni zderzak, i rozbita prawa lampa
adamooo Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 jou biczys.. i znowu zimno dzisiaj ma być -16 ;(
Rekomendowane odpowiedzi