nowekbdg Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tylko we wtorki macie spoty?? Będe w Wa-wie do 30 a bym wpadł do was...
Buba Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 A Kali mógł mieć taką brykę: http://moto.allegro.pl/item893489580_tuning_daewoo_nexia_evo_oddam_w_dobre_rece.html jak Subaru :polew: :polew: PRAWIE zapomniales dodac
Nosfer Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tylko we wtorki macie spoty?? Będe w Wa-wie do 30 a bym wpadł do was... WTORKI
Buba Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ale dzisiaj klekoty padaja. Prawie na kazdym skrzyzowaniu jakis stoi i sie laduje :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tylko we wtorki macie spoty?? Będe w Wa-wie do 30 a bym wpadł do was... do 30-ego masz jeden wtorek po drodze więc zdążysz
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tylko we wtorki macie spoty?? Będe w Wa-wie do 30 a bym wpadł do was... Na Torwarze :good: Zapraszam o 19
Buba Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tylko we wtorki macie spoty?? Będe w Wa-wie do 30 a bym wpadł do was... Na Torwarze :good: Zapraszam o 19 znowu zamieszanie robisz :bicz3:
Italiano Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ale dzisiaj klekoty padaja. Prawie na kazdym skrzyzowaniu jakis stoi i sie laduje :gwizdanie: Ja tam nie miałem żadnych problemów. Tylko we wtorki macie spoty?? Będe w Wa-wie do 30 a bym wpadł do was... Na Torwarze :good: Zapraszam o 19 Ty już nie myl ludziom w głowie. Przy -20 nie da się palić grilla. A laski w bikini dawno już pijane od tego grzania się alkoholem.
nowekbdg Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 ale będę jechał w środę rano We wtorek jestem w Gdańsku na lotnisku
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 ale będę jechał w środę rano We wtorek jestem w Gdańsku na lotnisku To dawaj w środę w Promenadzie
nowekbdg Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tzn ?? Gdzie dokładniej i o ktorej
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tzn ?? Gdzie dokładniej i o ktorej Zagadaj do tego usera: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/adecneo-u6405.html on jest zawsze bardzo pomocny dla nowych :gwizdanie: :gwizdanie:
nowekbdg Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Chce reprezentować Bydgoszcz zobaczyć jak w Wa-wie wyglądają spoty.Ok zagadam dziekówka
Italiano Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tzn ?? Gdzie dokładniej i o ktorej Zagadaj do tego usera: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/adecneo-u6405.html on jest zawsze bardzo pomocny dla nowych :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: Chce reprezentować Bydgoszcz zobaczyć jak w Wa-wie wyglądają spoty.Ok zagadam dziekówka Spoty są zawsze we wtorki. No chyba że jesteś ładną cycatą blondynką to mogę podejść w tą środę. A informacja gdzie i kiedy, zawsze jest na górze w wątku.
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobry Dzisiaj mi się śniło, że spotkałem Nosferczaka majowego siurdaka Ja patrzę..a on w takiej oliwkowej Esce B5..w środeczku takie Recaro czarne ze środeczkami z alcantary..carbony no normalnie na maxa Przemo..graj no w lotto może wygrasz na jaką paczkę dropsów :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 siema cipeczki ale jest masakrycznie zimno. Ale escorcina sprawyje sie ładnie, zadnych problemów. A nie chce mysleć co by było jakbym kupił 18-letniego diesla. Pewnie bym go wiecej pchał niz jeździł. Tylko musze jeszcze troche chłodnicy zasłonić kartonem bo przy takich mrozach sie niedogrzewa. Także bedzie szybka modyfikacja kawałkiem kartonu a prawie subaru za szybkie dla mnie, bałbym sie takim diabłem jeździć.
krzyniek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 na b6 stać ale na płyn do sprysków już nie
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ojciec zalał paska na BP i gnój zamarzł
Nosfer Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobry Dzisiaj mi się śniło, że spotkałem Nosferczaka majowego siurdaka Ja patrzę..a on w takiej oliwkowej Esce B5..w środeczku takie Recaro czarne ze środeczkami z alcantary..carbony no normalnie na maxa Przemo..graj no w lotto może wygrasz na jaką paczkę dropsów :naughty: :polew: k**wa to zagram chyba Jak wygram to normalnie tez Ci kupię
Rekomendowane odpowiedzi