spetsnaz Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 gówno takie robią i tyle.. żadna skrzynia nie wyrobi w tych korkach
Buba Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 kurde ale to wifi dziala... nie moge wiecej niz jedno zdanie napisac
MoorPH Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 kurde ale to wifi dziala... nie moge wiecej niz jedno zdanie napisac To z czego Ty korzystasz?
MoorPH Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 z czeskiej sieci bezprzewodowej W Czechach jesteś.. Więc rozumiem że browara mi stamtąd przywozisz?? :gwizdanie:
Buba Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jestem od kilku dni browary testuje codziennie absynt i sliwowica sa...hmmm... mocne :gwizdanie:
kileeer Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jestem od kilku dni browary testuje codziennie absynt i sliwowica sa...hmmm... mocne :gwizdanie: czeskiej śliwowicy jeszcze nie piłem, ale mam dobrą Łącką. Możemy się wymienić :gwizdanie: albo na spocie spróbować.
Buba Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 absynt ma chyba 80% a sliwowica 70%. nie pamietam
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 mam dobrą Łącką. Możemy się wymienić Łącka , moge sie wymienić na $$$
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Co tu tak cicho? :gwizdanie: moskala nie ma , wiec nie ma kto zacząć... więc zaczynam siema dziewczęta
Aydaho Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 MoorPH za***isty avatar myślę że Ty masz lepszą świnię
MoorPH Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 MoorPH za***isty avatar Adaś wydawało mi się czy widzialem Cię dziś na modlińskiej w kier legionowa?
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 myślę że Ty masz lepszą świnię Moja jest specjalnie dla Poźka..podobno lubi ostre świnie kręcące tyłkiem
Rekomendowane odpowiedzi