Nosfer Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Moskal podrzuciłbyś mi jakoś kabel vag - bez nie go nie mogę eksperymentować z systemem i sterownikami. Przez co nie mam jak ogarnąć tego j**anego BlueScreena
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Moskal podrzuciłbyś mi jakoś kabel vag - bez nie go nie mogę eksperymentować z systemem i sterownikami. Przez co nie mam jak ogarnąć tego j**anego BlueScreena Przyjacielu jutro ci odwoże , ustawimy sie gdzies wieczorkiem ok ????
poziek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Moskal podrzuciłbyś mi jakoś kabel vag - bez nie go nie mogę eksperymentować z systemem i sterownikami. Przez co nie mam jak ogarnąć tego j**anego BlueScreena Weź nie udawaj, że umiesz cokolwiek z tym kablem zrobić :naughty:
MoorPH Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Moskal podrzuciłbyś mi jakoś kabel vag - bez nie go nie mogę eksperymentować z systemem i sterownikami. Przez co nie mam jak ogarnąć tego j**anego BlueScreena Weź nie udawaj, że umiesz cokolwiek z tym kablem zrobić :naughty: Przecież napisał że będzie eksperymentował..
Nosfer Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Moskal podrzuciłbyś mi jakoś kabel vag - bez nie go nie mogę eksperymentować z systemem i sterownikami. Przez co nie mam jak ogarnąć tego j**anego BlueScreena Przyjacielu jutro ci odwoże , ustawimy sie gdzies wieczorkiem ok ???? Koks. Moskal podrzuciłbyś mi jakoś kabel vag - bez nie go nie mogę eksperymentować z systemem i sterownikami. Przez co nie mam jak ogarnąć tego j**anego BlueScreena Weź nie udawaj, że umiesz cokolwiek z tym kablem zrobić :naughty: A co za filozofia. Podłączasz do samochodu, żeby się ładował laptop.
poziek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Podłączasz do samochodu, żeby się ładował laptop.
MoorPH Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Podłączasz do samochodu, żeby się ładował laptop. To na kablu od Vaga lapek sie ładuje? Szczerze mówiąc wątpię..
Nosfer Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Podłączasz do samochodu, żeby się ładował laptop. To na kablu od Vaga lapek sie ładuje? Szczerze mówiąc wątpię.. No serio.. Musisz tylko na pół-sprzęgle cały czas jechać.. Jak będziesz miał juz Manuala to sprawdź. Pół godzinki i naładowany.
MoorPH Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Podłączasz do samochodu, żeby się ładował laptop. To na kablu od Vaga lapek sie ładuje? Szczerze mówiąc wątpię.. No serio.. Musisz tylko na pół-sprzęgle cały czas jechać.. Jak będziesz miał juz Manuala to sprawdź. Pół godzinki i naładowany. To ja wezme laptopa i Twoim sie przejade.. ;p
AndyN Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Podłączasz do samochodu, żeby się ładował laptop. To na kablu od Vaga lapek sie ładuje? Szczerze mówiąc wątpię.. No serio.. Musisz tylko na pół-sprzęgle cały czas jechać.. Jak będziesz miał juz Manuala to sprawdź. Pół godzinki i naładowany. Kolor lakieru można też programowo zmienić. Trzeba znać jedynie "LOGIN" do konkretnego nadwozia To jest dopiero Ja ostatnio ustawiłem sobie perłowy różowy. Miazga
MoorPH Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Kolor lakieru można też programowo zmienić. Trzeba znać jedynie "LOGIN" do konkretnego nadwozia Kolor lakieru to mały pikuś.. Ale wiedziałeś ze można z Ośki zrobić Q i to zaledwie za pomocą 3 kliknięć? Ale tylko wtedy gdy masz czarno-biala matryce w laptopie..
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja ostatnio ustawiłem sobie perłowy różowy. Miazga widziałem na mieście , potwierdzam ze kox
Buba Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Buba jak wczoraj twój egzamin ? jaki egzamin
Korzeń Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item920586080_nissan_gt_r_switzer_800km_wersja_eu.html :gwizdanie: :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item920586080_nissan_gt_r_switzer_800km_wersja_eu.html :gwizdanie: :gwizdanie:
Buba Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 jaki egzamin z BHP Piepszyla o niczym a pozniej kazala podpisac oswiadczenie ze zapoznalismy sie z przepisami BHP panujacymi na uczelni http://moto.allegro.pl/item920586080_nissan_gt_r_switzer_800km_wersja_eu.html :gwizdanie: :gwizdanie: :slina:
Korzeń Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Widzieliście dwa filmiki z YT z aukcji? Jak wciąga hayabuse? [br]
Rekomendowane odpowiedzi