Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Dobrze, ze jest grupa starych/nowych forumowiczów, bo na spocie trzeba by z navi gadać teraz jak kazdy bedzie mial koncert w samochodzie to nie wiem czy ktos bedzie wysiadal na torwarze
Al_Capone Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Oniak zawsze przywozi ze saoba manekina :biggrin:
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Oniak zawsze przywozi ze saoba manekina co ty piszesz A jest bardzo OK widzieliscie sami jaki byl zazdrosny cos czuje ze zalozy teraz w aucie kamerke wew
spanky Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Oniak zawsze przywozi ze saoba manekina co ty piszesz A jest bardzo OK widzieliscie sami jaki byl zazdrosny cos czuje ze zalozy teraz w aucie kamerke wew czekam na krówke .... wczoraj uratowałem Ci doopsko .... Oniak-dzik juz sie rwał zeby Ci spuscic łomot ...... ...
Al_Capone Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 co ty piszesz A jest bardzo OK Tego nie kwestionuje bo nie znam. Faktem jest, ze podczas kiedy stalismy obok auta oniaka przez pol godziny nawet nie drgnela :biggrin: Koniec tematu bo sie oniak zdenerwuje i zacznie bić na oślep
ono Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Oniak zawsze przywozi ze saoba manekina :biggrin: Ty ty nie szalej tak , widocznie jej gazety były ciekawsze niż twoja średniej piękności gęba.
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Oniak-dzik juz sie rwał zeby Ci spuscic łomot nie no jakby to siadl do auta Zólw postrzegany w naszych kregach jako najwiekszy podrywac A4 WARSAW TEAMu to co innego ale ja to malo grozny
wit.s Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ty ty nie szalej tak... Al. You asked, You got it. ja to malo grozny Tiaaa. Cicha woda z Ciebie, ale jak znam życie... teraz jak kazdy bedzie mial koncert w samochodzie to nie wiem czy ktos bedzie wysiadal na torwarze No i dlatego trzeba zacząć coś wymyślać, żeby spoty bardziej uatrakcyjniać. Burze mózgów poproszę. A moje poropozycje są następujace: - na spota wszyscy przyjeżdżają w spodniach od dresu - może być akcja jednorazowa, - na spocie zaczynamy mówić do siebie po imieniu (zamiast nickami) - może być akcja jednorazowa, - ze spotu każdy wyjeżdża innym niż swoje auto - warunek: musi to być auto mocniejsze lub nowszy model niż się aktualnie posiada - nie musi być akcja jednorazowa - ze spotu każdy wyjeżdża i przez tydzień jeździ na cudzych felach - może być akcja jednorazowa - na spocie wymieniamy się muzą i przez tydzień każdy słucha nie swojej muzy Jakieś inne pomysły? Jak zbierzemy do kupy wszystkie zrobimy ankietę, co wdrożyc jako pierwsze
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ze spotu każdy wyjeżdża innym niż swoje auto - warunek: musi to być auto mocniejsze lub nowszy model niż się aktualnie posiada - nie musi być akcja jednorazowa no oniak ty wracasz autobusem ze spotu każdy wyjeżdża i przez tydzień jeździ na cudzych felach ale do moich felg to trzeba miec specjalne przeszkolenie inaczej sie nie da na spocie wymieniamy się muzą i przez tydzień każdy słucha nie swojej muzy ale ja nie mam zmieniarki to co wam wyjme telewizor z bagaznika
Al_Capone Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Moze na kazdym spocie jest dokladnie czyszczone przez wszystkich Auto jednego lub dwoch klubowiczow. Dwuosobowe spoty sie nie licza
ono Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ze spotu każdy wyjeżdża innym niż swoje auto - warunek: musi to być auto mocniejsze lub nowszy model niż się aktualnie posiada - nie musi być akcja jednorazowa Ale qwa śmieszne hyhyhy
Norbi Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jednemu się nie chce na kartyobiecuje poprawe szefuniu :biggrin: [ Dodano: 04-04-2007, 16:12 ] A moje poropozycje są następujace: - na spota wszyscy przyjeżdżają w spodniach od dresu - może być akcja jednorazowa, - na spocie zaczynamy mówić do siebie po imieniu (zamiast nickami) - może być akcja jednorazowa, - ze spotu każdy wyjeżdża innym niż swoje auto - warunek: musi to być auto mocniejsze lub nowszy model niż się aktualnie posiada - nie musi być akcja jednorazowa - ze spotu każdy wyjeżdża i przez tydzień jeździ na cudzych felach - może być akcja jednorazowa - na spocie wymieniamy się muzą i przez tydzień każdy słucha nie swojej muzy Nie no niemożliwy gość jesteś panie Wit.s za***iste pomysły
T-żółw Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jakby to siadl do auta Zólw postrzegany w naszych kregach jako najwiekszy podrywac A4 WARSAW TEAMu to co innego he he he nie ma jak sie zdrowo usmiac Lukaszku :biggrin: ze spotu każdy wyjeżdża i przez tydzień jeździ na cudzych felach - może być akcja jednorazowa znam takiego co ma "15 i...dvd..kto sie z nim zamieni :biggrin:
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 znam takiego co ma "15 i...dvd..kto sie z nim zamieni i jeszcze blutu bedzie mial i kilka innych gadzetow a fele to ma kolosy ja nie wiem jak on to ogarnia w zakrecie :biggrin:
T-żółw Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 wczorajszy manicure kolegi wit.s :biggrin:
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 w życiu nie zamienie się na te padake oniaka na olej kujawski - traktory są fajne jak się ma 5 lat a moje 15" to jest ciągle hit sezonu i tak będzie i tego lata
ono Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 traktory są fajne jak się ma 5 lat Ja tam wole traktora niż latać na kosiarce hyhyhy
spanky Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 traktory są fajne jak się ma 5 lat Ja tam wole traktora niż latać na kosiarce hyhyhy do turbognoja trzeba dorosnac ..... :twisted: a poziek jak narazie bładzi ... gaz,magnetyzery .. itp/itd .... :twisted:
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 oj dziadki moje dziadki, jak dobrze wiedzieć, że jeszcze młoda krew u mnie w żyłach :twisted: :twisted: błądziłem ale już wyszedłem na prostą Oniak przestań błądzić i kup sobie w końcu Dacie Logan na benzynowtrysku i będziesz po maksie zadowolony
Al_Capone Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Oniak przestań błądzić i kup sobie w końcu Dacie Logan na benzynowtrysku i będziesz po maksie zadowolony ale MPV!!!! :smile:
Rekomendowane odpowiedzi