Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 końcu Dacie Logan na benzynowtrysku i będziesz po maksie zadowolony i kola 13" to dopiero lans a i jeszcze specjalna wersje z jednym glosnikiem w drzwiach
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 dobrze wiedzieć, że jeszcze młoda krew u mnie w żyłach Ty pamiętaj, że w starym piecu diabeł pali :twisted: i Kot im starszy tym twardszy ma ogon :twisted: a poziek jak narazie bładzi Błądzi, nie błądzi - niech szuka. Coby jak przyjdzie potrzeba, wiedział, kiedy włączyć luz w biodrach i bajerę, a kiedy dla bepieczeństwa z d*pą w stronę ściany się przemieszczać. :biggrin: [ Dodano: 05-04-2007, 09:54 ] wczorajszy manicure kolegi wit.s Ale się opiłowałem - uuuuch. Ale za to za***isty efekt tych postojówek Tak, czy siak. oniak-dzieki za pilniczki.
hornet Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 apropo postojowek .. mi sie jedna padla ale ja musze zrzucic cala lampę żeby wymienic.... widze że Wit.s ma doświadczenie więc może na następnym spociku będę miał zajęcie dla Ciebie Tak na marginesie kto ma fotki z wtroku ?? bo jakoś nie miałem weny do robienia ich ale poprawię sie przy najbliższej okazji
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 mi sie jedna padla ale ja musze zrzucic cala lampę żeby wymienic To co Ty masz za lempy???widze że Wit.s ma doświadczenie więc może na następnym spociku będę miał zajęcie dla Ciebie ;Nie ma problema. biorę 50% roboczogodziny z ASO+flaszka (do rozpicia dla wszystkich) i nie daję gwarancji, ze po całej operacji nie zostana jakieś części (tym to się już wcale nie martw-jakby co, to opchniesz na Allegro)
hornet Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 hmmm, TO może ja zrobię to sam Jakie lampy .. nowe niestety Avant 2003
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 hornet, która lampa?? nic nie trzeba wyjmować - trust me
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 chciałem serdecznie powitać LUKASA w klubie A4 DVD :twisted: :twisted: :twisted: i czekam na następnych
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No panowie od dzisiaj tez posiadam mozliwosc ogladania KONCERTU
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 chciałem serdecznie powitać LUKASA w klubie A4 DVD No to po Świętach na spot podjedzie błyszcząca (vide wyposażene z bagażnika) fura. Driver w ciemnych (mimo zapadającego mroku) okularach. Lewy nadgarstek na kierze, w prawej dłoni (opartej o gałkę zmiany biegów) od niechcenia trzymany pilot. Lekko uchylone okno. Z wnętrza dochodzą czerwone błyski i nieludzkie wrzaski. Wśród spotowiczów milkną żarty. Żółw wybałusza oczy. Ono dławi się dymem z fajki. Hhacek klnie z angielska pod nosem. Wszyscy w szoku. Co to jest??? A TO LUKAS NA SWOIM NOWYM DVD OGLĄDA TEKSAńSKA MASAKRę PIŁĄ ŁĄńCUCHOWĄ IV (REAKTYWACJA) A tak poważnie. Lukas-pozazdrościć.
spanky Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No panowie od dzisiaj tez posiadam mozliwosc ogladania KONCERTU no to wypas ..... gratulacje ....
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wiciu ty jak machniesz kazanie to az milo No pierwsze testy byly i niby jest ok dzisiaj beda kolejne ale koncert juz lecial :biggrin: a co do picowania bryki to juz w sobote jak nie bedzie lalo to zastosuje te specyfiki :twisted:
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a co do picowania bryki to juz w sobote jak nie bedzie lalo to zastosuje te specyfiki Rano będzie pogoda. Potem ja umyję autko i wieczorem troche popada :biggrin:
Norbi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No panowie od dzisiaj tez posiadam mozliwosc ogladania KONCERTUNieno wypasiorex :exclaim: :exclaim: :exclaim: No to po Świętach na spot podjedzie błyszcząca (vide wyposażene z bagażnika) fura. Driver w ciemnych (mimo zapadającego mroku) okularach. Lewy nadgarstek na kierze, w prawej dłoni (opartej o gałkę zmiany biegów) od niechcenia trzymany pilot. Lekko uchylone okno. Z wnętrza dochodzą czerwone błyski i nieludzkie wrzaski. Wśród spotowiczów milkną żarty. Żółw wybałusza oczy. Ono dławi się dymem z fajki. Hhacek klnie z angielska pod nosem. Wszyscy w szoku. Co to jest??? A TO LUKAS NA SWOIM NOWYM DVD OGLĄDA TEKSAńSKA MASAKRę PIŁĄ ŁĄńCUCHOWĄ IV (REAKTYWACJA)Wit.s Ty jebnij ten bank i bierz się za pisanie poematów, już drugi raz z krzesła spadłem w ciągu dwóch dni już mnie d*pa boli
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Rano będzie pogoda Ok wit to ja myje z rana a ty tak kolo 12 zebym dal rade do garazu wjechac
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dla spostrzegawczych. Znajdź ono w 10 sek (oniak wybacz )
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ONO ty to jak zawsze normalka na imprezach tak jak prawdziwy klubowicz oj wit szykujesz sie do liscia na spocie
l_getler Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Znajdź ono w 10 sek mam nadzieję, że któryś z chłopaków podłożył ci podusie
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a wlasnie ten tajemny guziczek w schowku co pare osob sie pytalo jest od wylaczenia TV i DVD podczas jazdy
Rekomendowane odpowiedzi