Kolkov Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 _________________________________________________ Czyżby nasza kochana policja zaczęła wkładać w te dziury na fotopstryczki same soczewki, tak żeby straszyć kierowców? Nie mogę zgadnąć... słyszałem, że czasem wkładają butelkę żeby zmylić kierowców, ale czy to prawda to nie wiem
bajk Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 _________________________________________________ Czyżby nasza kochana policja zaczęła wkładać w te dziury na fotopstryczki same soczewki, tak żeby straszyć kierowców? Nie mogę zgadnąć... słyszałem, że czasem wkładają butelkę żeby zmylić kierowców, ale czy to prawda to nie wiem to żule a nie policja
Kolkov Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 to żule a nie policja żule to w nie rzucają butelkami :>
lukaszr Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 słyszałem, że czasem wkładają butelkę żeby zmylić kierowców, ale czy to prawda to nie wiem Prawda, tu masz fotorapida na wjeździe do Marek od strony Warszawy (już ponad rok tak stoi):
moskal Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 siema bydlaki właśnie stoje na A2 z rozjebanym alternatorem i czekam na pomoc drogową
Nosfer Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 siema bydlaki właśnie stoje na A2 z rozjebanym alternatorem i czekam na pomoc drogową :kwasny:
moro99 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 siema Moskal dobra sztuka ci sie trafila - ktory ona raz juz u mechaniorow stoi ?
moskal Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 nosz kórwa , obiecuje ze sprzedam dziwke przy najblizszej okazji moro - 4 raz i znowu pierd.olony prąd
Kolkov Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 siema bydlaki właśnie stoje na A2 z rozjebanym alternatorem i czekam na pomoc drogową ale gówno
Korzeń Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 słyszałem, że czasem wkładają butelkę żeby zmylić kierowców, ale czy to prawda to nie wiem Prawda, tu masz fotorapida na wjeździe do Marek od strony Warszawy (już ponad rok tak stoi): większy obiektyw siedzi, taki prawdziwy
Reggi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ŁukaszRR Piiijęęęęnkne pięęęęknę :kox: :kox: siema bydlaki właśnie stoje na A2 z rozjebanym alternatorem i czekam na pomoc drogową Co za ..uj pomagał Ci auto wybierać ? :polew: :polew: :polew: :naughty: :kox: A tak na serio to nie ciekawa sytuacja Współczuję..
PARAF Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 siema bydlaki właśnie stoje na A2 z rozjebanym alternatorem i czekam na pomoc drogową Nie dygaj. Ja wczoraj swoją wstawiłem do doktora/ Diagnoza: f*ck'IN DWUMAS
moskal Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 u mnie diagnoza - wysrał sie napinacz i pasek sie leciutko poluzował i sie rozrząd rozpierdolił
Buba Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 u mnie diagnoza - wysrał sie napinacz i pasek sie leciutko poluzował i sie rozrząd rozpierdolił o f*ck niedobrze holujesz do wawy??
poziek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ciekawy jestem czy mechaniory ostatnie nic nie grzebały przy tym :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 o f*ck niedobrze holujesz do wawy?? zostawiłem w Zgierzu ciekawy jestem czy mechaniory ostatnie nic nie grzebały przy tym :gwizdanie: zeby cos tam nagrzebac musieliby przód zwalić , a wątpie zeby im sie chciało
Buba Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 o f*ck niedobrze holujesz do wawy?? zostawiłem w Zgierzu ciekawy jestem czy mechaniory ostatnie nic nie grzebały przy tym :gwizdanie: zeby cos tam nagrzebac musieliby przód zwalić , a wątpie zeby im sie chciało czemu nie sciagnales do wawy?
Rekomendowane odpowiedzi