spanky Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak ktoś wie co mu jest to słucham to mu jest ... ze to stary kondon jest .... :twisted: p.s zmien na TDI ....
wit.s Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 poziek. Przez etap szydery musisz dzielnie przejść :biggrin:
Lukas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Pewnie to DVD za duzo pobiera pradu i mocy nie starcza zeby juz jechalo
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 spanky, zapraszam Pana na jutro na grill.... wtedy skopie ci dupsko za szydere :twisted: wit.s, Panu dziękuje za wsparcie duchowe lukas23, a Pan zamawiał moją koleżanke z Kołobrzega na jutro :twisted: wiec mozesz o niej zapomnieć oddam Adamoo - może K się wówczas bardziej wyluzuje :twisted:
wit.s Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 koleżanke z Kołobrzega na jutro oddam Adamoo - No, to skończy się tak, że to ja będę zacieśniał relacje :twisted:
Norbi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 O której ruszacie jutro do poziowskiego Moge kogoś zabrać z okolicznych wsi
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Moge kogoś zabrać z okolicznych wsi Kicholka
Lukas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja Dziewczynki nie dam rady jutro, musze jechac na zamosc w piatek 13 :eek: takze bawic mi sie tam grzecznie
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A ja dostałem potwierdzenie od Lookiera, że wpada
Norbi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ja dostałem potwierdzenie od Lookiera, że wpada :eek:
Lukas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A ja dostałem potwierdzenie od Lookiera, że wpada kurcze no :eek: ale on lubi szkolenia
wit.s Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A ja dostałem potwierdzenie od Lookiera, że wpada Prima aprilis się skończył :twisted: , choć nie ukrywam, ze byłoby fajnie. Ja Dziewczynki nie dam rady jutro No, to mamy przerąbane.bawic mi sie tam grzecznie Teraz to na to nawet szans nie ma O której ruszacie jutro do poziowskiego ok 18-19?
Lukas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 proponuje pochowac wszystkie odkurzacze kije szczotki przepychaczki do kibla bo jak mnie nie bedzie to kto wam to z rak pozabiera
wit.s Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 proponuje pochowac wszystkie odkurzacze kije szczotki przepychaczki do kibla bo jak mnie nie bedzie to kto wam to z rak pozabiera Terror, horror, marmelada będzie. Ty myślisz, ze se tam czegoś nie znajdziemy? I nie będzie zadnych hamulców. :twisted: A tak by the way, nie wiem, czy ktoś z Was widział na żywo numer z Colą i Mentosami-tak czy siak mam zamiar jutro go ponownie przeprowadzić Ale zajebistą drożdżówkę sobie kupiłem. :biggrin:
hornet Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ja bedę się zbieral jakoś o 18 ale już mam miejsca zaklepane ... tylko jest mały knyf bo nie wiem gdzie mam jechać
wit.s Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ja bedę się zbieral jakoś o 18 ale już mam miejsca zaklepane ... tylko jest mały knyf bo nie wiem gdzie mam jechać To nie jest problem. Ja tam już byłem :twisted:
spanky Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 spanky, zapraszam Pana na jutro na grill.... wtedy skopie ci dupsko za szydere :twisted: dzieki za zaproszenie ale niestety nie dam rady ... p.s bedzie jeszcze okazja na pieszczoty ... ... :twisted: BAWCIE SIE DOBRZE ... :exclaim:
platiniumm Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 witam po dlugiej nieobecnosci Pozku a grill jest z siostrami czy bez?
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 możecie śmiało zabierac siostry ze sobą, w końcu od czasu do czasu trzeba :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi