bajk Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ze sprawdzeniem historii samochodu w USA nie powinno być problemu
PIXI Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Całkiem spoko dzisiaj spocik W życiu nie widziałem na raz tyle fur :kox: a i śmietanka zacna Całkiem spoko dzisiaj spocik Dzięki za pokazanie co furka potrafi Co sądzicie o takiej furce? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11418788 Pixi dojechałeś do domu? No po takiej porcji Vag-a to śmigał aż milo ...wszycho ok chyba mi kucy dołożyłeś bo dodatkowo szyba się otwiera w czasie ostrego przyspieszania ( dodatkowe chłodzenie ) Fura tylko dziwi mnie te coś przy drążku zmiany biegów - zabezpieczenie Całkiem spoko dzisiaj spocik eee kicha , jak zawsze. Oniak Kto Tobie dogodzi chyba jakaś blondyna [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:30_________________________________________________Bajk sąsiedzie trafiłeś do domu w gąszczu moich spalin .... :gwizdanie: , ale ta Twoja fura zapierd**a
bajk Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Bajk sąsiedzie trafiłeś do domu w gąszczu moich spalin .... :gwizdanie: , ale ta Twoja fura zapierd**a tym razem trochę przydymiłeś e tam - nie jedzie jeszcze - może niedługo jak wpadnie trochę kasy dodatkowej to zacznie
Buba Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 nie wywiało was wczoraj, ja to juz nie mialem sily sie ruszyc po zajeciach a jeszcze tak wiatrem piz*zilo
bajk Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Trochę piździło, ale bez tragedii :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Emocje były, szczególnie że wczoraj był 13
Korzeń Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 niedźwiadek o co kaman blokada skrzyni biegów
Buba Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 niedźwiadek o co kaman blokada skrzyni biegów ?
Italiano Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 niedźwiadek o co kaman blokada skrzyni biegów Zmień dealera!!!
ono Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Oniak Kto Tobie dogodzi wallbash chyba jakaś blondyna kox żartowałem karwa Emocje były, szczególnie że wczoraj był 13 Ty sie już Vagiem lepiej nie baw
bajk Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 CAN Commander w rękach Italiano - strach na spocie Dobrze, że u mnie nie zadziałał
hornet Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Siemano Cycuchy Który tam najlepiej vaga ogarnia bo muszę rower do sezonu przygotować. :polew:
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Całkiem spoko dzisiaj spocik eee kicha , jak zawsze. dokładnie - szkoda kurva czasu ...nawet klocem nie zaleciało Italiano - kupuj, jak nie to ja wezme http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12563662
soolek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Siemano Cycuchy Który tam najlepiej vaga ogarnia bo muszę rower do sezonu przygotować. :polew: Adriano Italiano ma profi sprzęt. Nawet szyby ci zakoduje
Rekomendowane odpowiedzi