Pingvin Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pany do kogo się odezwać po mapę z RNS-E'a? do gościa o nicku - Allegro Eeee Allegro to jakiś sztywniak - nie chciał za flachę sprzedać... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 to powiedz co bedziesz zakladal u siebie, to tajjemnicze cus ja coś tajemniczego ??? czy choodzi ci o kaliego ????
ono Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pogadaj jeszcze z Torrentem , podobno ma taniej.
PIXI Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pogadaj jeszcze z Torrentem , podobno ma taniej. :polew: mordy przebrzydłe :gwizdanie:
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 to powiedz co bedziesz zakladal u siebie, to tajjemnicze cus ja coś tajemniczego ??? czy choodzi ci o kaliego ???? pisales cos tam w jego watku ostatnio
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Naprawde jesteście wspaniali, wiedziałem, że moge na Was liczyć. Te cenne porady, futerka, naklejki, diody, blacha... Będzie piękna eSa. Dodatkowo na zime sobie pług doczepie to bede dorabiał w sobote wieczorem naprowadze cie na dobrą droge w poniedziałek zamawiamy fmica twin z respectu podjeżdżasz do mnie na budowe i rżniemy zderzak w tym jestem naprawde dobry u moskala mozna zrobic prawie wszystko, sprzet jest, ludzie sa, kawa tez sie znajdzie
MRoger Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Na razie to mi się zlot A3 kroi na 28-30.05 ale po nim coś sie podziała. I w końcu bym zrobił coś z lakierem bo mnie wkurzaja te wgniotki i rysy. Ale napewno bede sie odzywał jak tylko bedzie $$$ na rezanko Wszystko da się zrobić .... przyjdzie kit i będzie git
krzyniek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pogadaj jeszcze z Torrentem , podobno ma taniej. :polew: mordy przebrzydłe :gwizdanie: znalazł się piękniś :polew:[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 16:10_________________________________________________ PIXI zaglądasz czasem na PW? on wiecznie tam siedzi, mi na jedną pw odpisał 4razy SebMis - miałeś racje te greenstuffy popiskują jak w polonezie
SebMis Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 za 2-3 tysiące się dotrą będzie pan zadowolony
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 tak bym widział eSe moją: tylko jeszcze ciemne szybki do tego. Tylko oczywiście bez body od RS'a. ale kolor i srebrne dodatki, nawet te fele mi się baardzo widza do niej. Dobrze myśle Panowie?
moskal Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 to powiedz co bedziesz zakladal u siebie, to tajjemnicze cus ja coś tajemniczego ??? czy choodzi ci o kaliego ???? pisales cos tam w jego watku ostatnio ja w jego wątku ?? nie pamiętam u moskala mozna zrobic prawie wszystko, sprzet jest, ludzie sa, kawa tez sie znajdzie nie prawie tylko "WSZYSTKO" , nawet zesrać sie na dużą kupe :kox: :kox: PIXI zaglądasz czasem na PW? właśnie dziadek , odpisuj bo ci przy najbliższej okazji magnes przyłoże do klaty :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 a gdzie futerko i rozowe podswietlenie??[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 16:23_________________________________________________moskal w watku bakusia
krzyniek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 za 2-3 tysiące się dotrą będzie pan zadowolony w sumie to już pan jest a to piszczenie to ja w środku go prawię nie słyszę
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pany jak wyglada sprawa zrobienia sprzegla przez Radzikowskiego? Oddaje sie mu stare i on cos z niego robi czy jak
moskal Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 _________________________________________________moskal w watku bakusia aaaaa , full profi kwasowa osłona na stożek , prototyp :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 karwa ale się rozpisaliście, jak za dawnych czasów
bajk Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 tak bym widział eSe moją: tylko jeszcze ciemne szybki do tego. Tylko oczywiście bez body od RS'a. ale kolor i srebrne dodatki, nawet te fele mi się baardzo widza do niej. Dobrze myśle Panowie? idziesz w dobrym kierunku co to felg to są to mtm'y - czyli dosyć drogie
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 tak bym widział eSe moją: tylko jeszcze ciemne szybki do tego. Tylko oczywiście bez body od RS'a. ale kolor i srebrne dodatki, nawet te fele mi się baardzo widza do niej. Dobrze myśle Panowie? idziesz w dobrym kierunku co to felg to są to mtm'y - czyli dosyć drogie bogatemu wszystko wolno
Rekomendowane odpowiedzi