Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja - zero kaca..trochę za mało snu i człowiek człapnięty, ale bez problemu dojechał do domu :wink4:

Kali pamiętasz jak obrzygałeś kamienice w centrum?? :naughty:

A pamiętasz jak wyzywałeś swoją laskę od k**ew w taxie i twierdziłeś , że nie odbiera telefonu bo właśnie się rucha ? :decayed:

A pamiętasz jak kopałeś słupki w chodniku uszkodzoną nogą ? :kox:

A pamiętasz jak Moskal napierdykał Twoją głową w windę :kox: :kox:

A pamiętasz jak podrywałeś barmana w tej knajpie gdzie wyżarłeś im cały popcorn ? :polew: :polew:

Reasumując ..dzięki chłopaki za spotkanko :hi: Fajnie było napic się z Wami i pogadac o starych karabinach :good::kox: :kox:

Ci co przycięli w chu ja ...serdeczny palec w oko :hi:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja - zero kaca..trochę za mało snu i człowiek człapnięty, ale bez problemu dojechał do domu :wink4:

Kali pamiętasz jak obrzygałeś kamienice w centrum?? :naughty:

A pamiętasz jak wyzywałeś swoją laskę od k**ew w taxie i twierdziłeś , że nie odbiera telefonu bo właśnie się rucha ? :decayed:

A pamiętasz jak kopałeś słupki w chodniku uszkodzoną nogą ? :kox:

A pamiętasz jak Moskal napierdykał Twoją głową w windę :kox: :kox:

A pamiętasz jak podrywałeś barmana w tej knajpie gdzie wyżarłeś im cały popcorn ? :polew: :polew:

Reasumując ..dzięki chłopaki za spotkanko :hi: Fajnie było napic się z Wami i pogadac o starych karabinach :good::kox: :kox:

:polew: :polew: :polew:

Dzieki chlopaki za kawalerski :good: naprawde jestem wzruszony Wasza postawa :notworthy:

Opublikowano

Dzieki chlopaki za kawalerski :good: naprawde jestem wzruszony Wasza postawa :notworthy:

bujaj wory i zapomnij ze zobaczysz moja morde przed kościołem :thumbdown:

a miałem ci popsssssyczeć :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

To ja specjalnie wyruszyłem, żeby powiedziec Ci " Przemek...nie rób tego..ale na prawdę nie żeń się! " ..a Ciebie nie było :thumbdown::decayed:

moskal

Cycu...jak Ty robiłeś listę osób, że pominąłeś ŁukaszaRR itp. ? :blink:

Opublikowano

Siema :hi:

:decayed:

Opublikowano

nie chciałem żeby było drętwo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a tak wogóle to lista była napisana pospiesznie i prosilem zeby dopisywać jak komuś ktoś sie przypomni , mogłeś dopisać :decayed:

Opublikowano

nie chciałem żeby było drętwo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a tak wogóle to lista była napisana pospiesznie i prosilem zeby dopisywać jak komuś ktoś sie przypomni , mogłeś dopisać :decayed:

Przeżywacie :gwizdanie: Oprócz cieplej wódki i nie ogolonego moskala nie można narzekać :wink4:

Opublikowano

Przeżywacie :gwizdanie: Oprócz cieplej wódki i nie ogolonego moskala nie można narzekać :wink4:

najlepiej jak Paulina po mnie przyjechała , wsiadłem do auta i standardowo przykimałem... i budze sie nagle gdzies w milanówku, panika jak c**j , nie wiem gdzie jestem ani gdzie jade :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:ssij: :ssij: :ssij: wieśniaku toruński :kox: :kox: :kox:

I tak bym nie przylazł, bo byłem w pracy :tongue4:

Opublikowano

Nie wnikałem, bo ja na liście nie dyndałem od razu i nie wnikałem ilu odpadło ilu było za..

Next time omińcie Poźka i wpisujcie całą resztę ... bo do niego to tylko szkoda 20 groszy na połączenie głosowe :decayed::D

..i narąbanego w trzy d*py Kaliego, który wk***iał ucho na każdym kroku :decayed::D

Wódka była Ciepła bo parę minut wcześniej był zimny browar pod chmurą :cool1:

Ja to się modliłem przy powrocie aby nie zrobili akcji .. " dmuchnij Pan w balonik " :naughty:

:D

Opublikowano

Kali pamiętasz jak obrzygałeś kamienice w centrum?? :naughty:TAK

A pamiętasz jak wyzywałeś swoją laskę od k**ew w taxie i twierdziłeś , że nie odbiera telefonu bo właśnie się rucha ? :decayed:NIE

A pamiętasz jak kopałeś słupki w chodniku uszkodzoną nogą ? :kox:NIE

A pamiętasz jak Moskal napierdykał Twoją głową w windę :kox: :kox: NIE

A pamiętasz jak podrywałeś barmana w tej knajpie gdzie wyżarłeś im cały popcorn ? :polew: :polew: TAK

No i filmik daaaj muu :polew:

ze ja miałem siłe to pompować. Dobrze było i mysle, że trzeba to jeszcze powtórzyć bedzie. :naughty:

Opublikowano

wieśniaku toruński :kox: :kox: :kox:

Tyfusie rodowity zapamiętaj ,że nawet jesli zdarzy sie sytuacja w której tyfus zwraca do Krzyżaka to przede wszystkim per Pan

a tak naprawde to sory ,ze nie pamiętałem o Tobie :wink4:

Opublikowano

Tyfusie rodowity zapamiętaj ,że nawet jesli zdarzy sie sytuacja w której tyfus zwraca do Krzyżaka to przede wszystkim per Pan

A odwrotnie MÓJ PANIE I WŁADCO :naughty:

Opublikowano

dobrze bylo, szkoda ze sie wykruszylo kilka osob ale bez nich tez dalo rade :cool1:

Opublikowano

A odwrotnie MÓJ PANIE I WŁADCO :naughty:

odwrotnie nie ma takiej opcji , krzyżak nigdy nie odezwie sie pierwszy do tyfusa , niestety tyfus nie jest godzien strzępienia Krzyżackiego języka :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor
:siema::kawa:
Opublikowano

Pany mam pytanie. Koleżka z pracy chce zamontowac RNS do B6. Co mu dokładnie potrzebne tak żeby działała mu navi itd (jakas antena czy co tam jeszcze) i najlepiej czy mamy w warszawie jakies polecone miejsce, żeby mu to założyli za przystępne pieniądze?

Opublikowano

ktoś mówił że komuś wymontowali niefachowow RNS'a :kox:

:D

no Kali nieźle dmuchasz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
ktoś mówił że komuś wymontowali niefachowow RNS'a kox

:gwizdanie:

Opublikowano

W1XG4eYizfi5wmz0vdy26jfTo1_500.jpg

W1XG4eYizfi5wal76h9B7rMHo1_400.jpg

W1XG4eYizfi5rt5mFUK3wtWfo1_500.jpg

W1XG4eYizfgto6lsbM6zO06mo1_500.jpg