krzyniek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 za obie wyjdzie go 250pln , nie ma tragedii , w perspektywie miał rozjebanie zamka przez firme która by sobie policzyła odpowiednio+nowy zamek , szyby to mu ogarne pod blokiem a fachowiec od zamków otworzyłby go w minutę góra dwie i zainkasował 100zł
lukaszr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 a fachowiec od zamków otworzyłby go w minutę góra dwie i zainkasował 100zł :decayed I za dojazd 2,3 za km (a najbliższy był ponad 100 km od nich)
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 za obie wyjdzie go 250pln , nie ma tragedii , w perspektywie miał rozjebanie zamka przez firme która by sobie policzyła odpowiednio+nowy zamek , szyby to mu ogarne pod blokiem a fachowiec od zamków otworzyłby go w minutę góra dwie i zainkasował 100zł w warszawie moze tak ale tam gdzie on stal nie bylo w okolicy zadnej firmy ktora sie zajmuje takimi rzeczami wiec musialby z dalek jechac a to juz sporo wychodzi [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 13:12_________________________________________________ a fachowiec od zamków otworzyłby go w minutę góra dwie i zainkasował 100zł :decayed I za dojazd 2,3 za km (a najbliższy był ponad 100 km od nich) chyba w poznaniu jak patrzylem
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 I za dojazd 2,3 za km (a najbliższy był ponad 100 km od nich) dokładnie , Krzyniek wyobraź sobie ze tam było wieksze zadópie niz u was na Lubelszczyznie , wiem ze ciezko to sobie wyobrazic ale tak jest :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 I za dojazd 2,3 za km (a najbliższy był ponad 100 km od nich) dokładnie , Krzyniek wyobraź sobie ze tam było wieksze zadópie niz u was na Lubelszczyznie , wiem ze ciezko to sobie wyobrazic ale tak jest :naughty: :naughty: kszyniek to jeszcze sie chyba w mazowieckim miesci :gwizdanie:
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 kszyniek to jeszcze sie chyba w mazowieckim miesci :gwizdanie: jak jest +30km na wschód od Wisły to juz Lubelaki rządzą :naughty: :naughty:
krzyniek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 a fachowiec od zamków otworzyłby go w minutę góra dwie i zainkasował 100zł :decayed I za dojazd 2,3 za km (a najbliższy był ponad 100 km od nich) a to sorka nie wiedziałem że to aż tak daleko [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 13:23_________________________________________________ I za dojazd 2,3 za km (a najbliższy był ponad 100 km od nich) dokładnie , Krzyniek wyobraź sobie ze tam było wieksze zadópie niz u was na Lubelszczyznie , wiem ze ciezko to sobie wyobrazic ale tak jest :naughty: :naughty: kszyniek to jeszcze sie chyba w mazowieckim miesci :gwizdanie: dokładnie co nie zmienia faktu że do tej lubelszczyzny mam rzut beretem :gwizdanie:
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 a to sorka nie wiedziałem że to aż tak daleko 310km w dwie strony wybiło
musti Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Takie na szybko :gwizdanie: Podziękowania dla Wujka Moskala za fachowość w biciu szyb , Adasia , Pixiego , Kokosa , Musashiego , Młodzika
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 trzeba bylo od razu wywalic kieszen na narty [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 13:42_________________________________________________widzialem gdzies listonosza, mam nadzieje ze idzie z moimi gratami...
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 A skąd się Was tam tyle wzięło? bo to grubsza akcja byla
Adas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 A skąd się Was tam tyle wzięło? Ja jeszcze mialem dzisiaj jechac ale juz po akcji bylo
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 bo to grubsza akcja byla Ja jeszcze mialem dzisiaj jechac ale juz po akcji bylo cały czas na TVN24 o tym klepią
musti Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Awaryjne otwieranie auta polecamy Moskal i Musti a tak na poważnie to szyb szukam , boczną zamówiłem ale trójkąta ni ma . Może ktoś ma coś na prodej ?
Nosfer Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Awaryjne otwieranie auta polecamy Moskal i Musti a tak na poważnie to szyb szukam , boczną zamówiłem ale trójkąta ni ma . Może ktoś ma coś na prodej ? :doh1: Trójkąta się nie wywala Ciężko to dostać
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Awaryjne otwieranie auta polecamy Moskal i Musti + SIEKIERA
PIXI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Podziękowania dla Wujka Moskala za fachowość w biciu szyb , Adasia , Pixiego , Kokosa , Wihajstera , Młodzika [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 15:55_________________________________________________ Awaryjne otwieranie auta polecamy Moskal i Musti a tak na poważnie to szyb szukam , boczną zamówiłem ale trójkąta ni ma . Może ktoś ma coś na prodej ? :doh1: Trójkąta się nie wywala Ciężko to dostać Mądry Polak po szkodzie ... wczoraj nikt nie wiedział [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 15:56_________________________________________________ Awaryjne otwieranie auta polecamy Moskal i Musti + SIEKIERA Serwis 24 h ..................... :gwizdanie: dojazd do klienta do 320 km
musti Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Serwis 24 h ..................... :gwizdanie: dojazd do klienta do 320 km :naughty Dokładnie działamy w każdej porze
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Podziękowania dla Wujka Moskala za fachowość w biciu szyb a moich zdolności manualnych nie pochwalisz ??? tylko siekiera ???? takim długim drucikiem w tak małej dziurce grzebać to jest sztuka , w tym przypadku zaprocentowały dziesiątki dawno temu odebranych porodów u krów/świń/kur/bazantów :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi