Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Disgusting, Joachim Löw Eat Dirt Nose :polew:
bajk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Co w tym śmiesznego ? to po prostu odsunięcie samej sondy od strumienia spalin.. ja mam przez el-tec odsuniętą drugą sondę, ale błędy i tak na niej wyskakują - na szczęście chociaż CEL się nie zapala
Nosfer Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Co w tym śmiesznego ? to po prostu odsunięcie samej sondy od strumienia spalin.. ja mam przez el-tec odsuniętą drugą sondę, ale błędy i tak na niej wyskakują - na szczęście chociaż CEL się nie zapala Może można Ją po prostu wyłączyć w sofcie i wypieprzyć, a dziurę zakleić modeliną ?
bajk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Co w tym śmiesznego ? to po prostu odsunięcie samej sondy od strumienia spalin.. ja mam przez el-tec odsuniętą drugą sondę, ale błędy i tak na niej wyskakują - na szczęście chociaż CEL się nie zapala Może można Ją po prostu wyłączyć w sofcie i wypieprzyć, a dziurę zakleić modeliną ? Wszystko można - pytanie tylko kto to potrafi
Kolkov Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Disgusting, Joachim Löw Eat Dirt Nose :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 NO 98216 - pewnie Taktuś chciał wyborcę PO rozjechać :naughty:
poziek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Może można Ją po prostu wyłączyć w sofcie i wypieprzyć, a dziurę zakleić modeliną ? dział turbo i cziptuning...pierdylion razy napisane kto wyłącza za ile itp...
Nosfer Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Może można Ją po prostu wyłączyć w sofcie i wypieprzyć, a dziurę zakleić modeliną ? dział turbo i cziptuning...pierdylion razy napisane kto wyłącza za ile itp... Już k**wa mogłeś napisać. Że Stefan za 300zł.. :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Może można Ją po prostu wyłączyć w sofcie i wypieprzyć, a dziurę zakleić modeliną ? dział turbo i cziptuning...pierdylion razy napisane kto wyłącza za ile itp... Już ku***a mogłeś napisać. Że Stefan za 300zł.. :gwizdanie: Nosfer jebnij mu kropka , na co czekasz ???? :naughty: :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 z rana Nosfer ja to ciagle mam takich pojebow. Kiedys koles (cpun pierdo..ny) zadzwonil ze go w klate piersiowej boli. Okazalo sie ze przyjechal do kolegi na ostre wciaganko. Najpierw jakies dopalacze jedli, pozniej wladka. Jak sie kasa skonczyla to zaczeli babci w apteczce grzebac. ale najlepsze jest to ze nie jedli tabletek tylko wrzucali do mozdzierza i wciagali nosem. Zaczeli od apapu a skonczyli na lekach po ktorych mozna sie przekrecic w kilka godzin. Jak przyjechalismy to koles od nas tez chcial narkotyki. Jak nie chcielismy dac to tez z lapami wyskoczyli. nas dwoch a ich trzech. dobrze ze byli ostro nacpani to udalo sie spuscic im ostry wp***dol a jak psiaki przyjechali to poprawili. kiedys mojego kumpla AT odbijalo jak cpuni ich w mieszkaniu zamkneli i nie chcieli wypuscic jak narkotykow nie dostana jak ide do pracy to zawsze cos nowego
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Może można Ją po prostu wyłączyć w sofcie i wypieprzyć, a dziurę zakleić modeliną ? dział turbo i cziptuning...pierdylion razy napisane kto wyłącza za ile itp... Już ku***a mogłeś napisać. Że Stefan za 300zł.. :gwizdanie: szukaj piz*euszku :naughty:
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Może można Ją po prostu wyłączyć w sofcie i wypieprzyć, a dziurę zakleić modeliną ? dział turbo i cziptuning...pierdylion razy napisane kto wyłącza za ile itp... Już ku***a mogłeś napisać. Że Stefan za 300zł.. :gwizdanie: szukaj piz*euszku :naughty: Niby zielony a taki jakis nieogarniety :gwizdanie:
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niby zielony a taki jakis nieogarniety :gwizdanie: Pewnie to coś na palcu prawej reki go uwiera i denerwuje :naughty:
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niby zielony a taki jakis nieogarniety :gwizdanie: Pewnie to coś na palcu prawej reki go uwiera i denerwuje :naughty: blokuje szare komorki przed dzialaniem :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niby zielony a taki jakis nieogarniety :gwizdanie: Pewnie to coś na palcu prawej reki go uwiera i denerwuje :naughty: blokuje szare komorki przed dzialaniem :gwizdanie: to ja pier.dole i sie nie żenie
Rekomendowane odpowiedzi