bajk Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 oraz PKB przecież cały czas było na plusie.. ale nie wystarczającym plusie...człowieku nic już nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia... jesteś doskonałym przykładem osoby łykającej ten populistyczny bełkot, nawet nie potrafisz skojarzyć ekonomicznym faktów... ok to zestaw mi stosunek długu skarbu państwa do pkb w ostatnich 20 latach to pogadamy.. oraz rozwiń jakich faktów nie jestem w stanie skojarzyć - z chęcią się dowiem czegoś nowego.
krzyniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Poziek http://www.allegro.pl/item1089937576_audi_a4_1_8t_quattro_310_koni_s4_rs4_rs6_sti_evo.html
soolek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 oraz PKB przecież cały czas było na plusie.. ale nie wystarczającym plusie...człowieku nic już nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia... jesteś doskonałym przykładem osoby łykającej ten populistyczny bełkot, nawet nie potrafisz skojarzyć ekonomicznym faktów... ok to zestaw mi stosunek długu skarbu państwa do pkb w ostatnich 20 latach to pogadamy.. oraz rozwiń jakich faktów nie jestem w stanie skojarzyć - z chęcią się dowiem czegoś nowego. Sprężać się Panowie, bo zaraz cisza wyborcza
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 no buja się ze sprzedażą tak jak ja :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 10:50_________________________________________________ oraz rozwiń jakich faktów nie jestem w stanie skojarzyć - z chęcią się dowiem czegoś nowego. nie mamy o czym rozmawiać wskocz na jakieś studia z przedmiotem makroekonomia
bajk Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 nie mamy o czym rozmawiać wskocz na jakieś studia z przedmiotem makroekonomia dzięki za argumenty
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 nie mamy o czym rozmawiać wskocz na jakieś studia z przedmiotem makroekonomia dzięki za argumenty naucz się podstaw, potem siej propagandę lub inaczej: jeśli nie wiesz o czym piszesz nie powtarzaj demagogi głoszonej na potrzebę wyborów
Buba Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 koniec OT. kazda nastepna wypowiedz o wyborach swin do chlewu bedzie nagrodzony urlopem od forum na 3 miechy :gwizdanie:
hornet Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Poziek http://www.allegro.pl/item1089937576_audi_a4_1_8t_quattro_310_koni_s4_rs4_rs6_sti_evo.html Co jest że ten paździerzak tyle razy się sprzedaje w ciągu roku ? ehhha mówiłem że sypie się jak piasek w klepsydrze
lukaszr Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Poziek ... cykl koniunkturalny, propagandę, populistyczny, demagoga ... nie wiedziałem, że taki prosty chłopak ze wsi zna takie trudne słowa :naughty:
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 nie wiedziałem, że taki prosty chłopak ze wsi zna takie trudne słowa :naughty: A TY NIBY INTELIGENT Z MIASTA a głupi jak but :kox: :kox:
lukaszr Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 A TY NIBY INTELIGENT Z MIASTA a głupi jak but :kox: :kox: Może głupi, ale przynajmniej inteligent i z miasta :naughty:
hornet Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Kupić Wam kalosze i snopek siana do kompletu ?
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Kupić Wam kalosze i snopek siana do kompletu ? kalosze tak ze snopkiem siana trzeba uważać bo jeszcze się przewróci i przygniecie Ukasza a'ka cień cienia
huggy Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 witam Widzę dyskusja o polityce, ja nie zaczynam bo dostanę bana pewnie Ktoś z was ma okręg wyborczy na Torwarze, pewnie Poziomka pzr
poziek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ktoś z was ma okręg wyborczy na Torwarze, pewnie Poziomka :naughty: :naughty:
huggy Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ktoś z was ma okręg wyborczy na Torwarze, pewnie Poziomka :naughty: :naughty: Nie będziesz miał problemu z parkowaniem
moskal Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Poziek http://www.allegro.pl/item1089937576_audi_a4_1_8t_quattro_310_koni_s4_rs4_rs6_sti_evo.html zastanawiam sie czy go nie łyknąć , mam pare złotych w skarpecie ..... :gwizdanie:
musti Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 zastanawiam sie czy go nie łyknąć , mam pare złotych w skarpecie ..... :gwizdanie bierz Paulinie dasz
Rekomendowane odpowiedzi