Lukas Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a piatku nic nie wiem a o sobocie ...tez nic bo jak zwykle sie przespalo milego dluuugiego weekendu dla kogo dlugio to dlugi ja mam do roboty 30 i 4
hornet Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 w dalszym ciągu nie doszliśmy do porozumienia
spanky Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 a ja za kilkanascie godzinek wyjezdzam na Mazurki .... nara ... :twisted:
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 w dalszym ciągu nie doszliśmy do porozumienia no ja nie moge nic zaproponowac o ktorej mamy byc w sobote bo jestem tam pierwszy raz czekam na glosy stalych bywalcow
hornet Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ja proponuję spotkanie na torwarze i wspólny wyjazd na bemowo szkoda że nie mamy tych flag klubowych o których temat był poruszany na forum
adamooo Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Lukasidło to przyjedź po mnie to razem pojedziemy..u mnie końcówka padła i skrzypi jak cholera..myślę że 8 to może być trochę za wcześnie..ale jak się chce zaparkować fury w fajnym miejscu to trzeba tak się wybrać..i jeszcze jedna sprawa...kto zabiera GRILLA ?
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Lukasidło to przyjedź po mnie to razem pojedziemy no ok adas przed 8 jestem u Ciebie a o 8 umowmy sie na torwarku i pojedziemy razem wszyscy czy jakies inne plany
ono Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Kurva jak sie wczoraj nawaliłem jezuusie. Żółwik zabieram cie w sobote przed 8 z domu, jeszcze zadzwonie. Ja nie mam grila
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Kurva jak sie wczoraj nawaliłem jezuusie a to jakas okazja byla czy tak jak zawsze ty sie lepiej szykuj na poprawke
hornet Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 adamoo ty organizujesz grila albo dzisiaj się jakiegoś nabędzie ....... z tego co pamiętam Poziek ma W takim razie o 8 na Torwarze
adamooo Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 przyjmijmy godz 8-8:15 (znając Żółwia robimy zapas) max rano pod torwarem..wszyscy obowiązkowo w różowym polo :-)
hornet Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ale ja nie ma różowego polo !! (((( ale za to mam fele 15" hehehe i nie mam dvd ale moge zabrac odtwarzacz z domu hahahah mam nadzieję że będzie się liczyło ))
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja będę na Bemowie ok 9 - gdzie mam Was szukać i jak to my znajdziemy Ciebie
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Serio pytam bo będę sama a my serio mowimy bedziemy o 8 sie zbierac na torwarze i przejazd na bemowo takze telefony mamy to sie zdzwonimy
T-żółw Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Żółwik zabieram cie w sobote przed 8 z domu, jeszcze zadzwonie. to sobie pospie :twisted: ...dopiero do domu wrocilemprzyjmijmy godz 8-8:15 (znając Żółwia robimy zapas) adamooo hamuj emocje cycu malinowy :biggrin: ale ja nie ma różowego polo !! (((( ale za to mam fele 15" tp zapitalaj do sklepu...inaczej felgami nadrabiasz prznajmniej :biggrin: wezcie jakis dobry aparat..chyba, ze Lukaszek z telefonu bedzie walil foty
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 No my juz po imprezie Prezesa upilismy i podał nam wszystkie tajne kody dostepu do forum takze teraz
T-żółw Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Prezesa upilismy Lukaszku chyba ptysiem z Tarczyna
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 No my juz po imprezie Prezesa upilismy i podał nam wszystkie tajne kody dostepu do forum takze teraz Ale dalismy w palnik z Poziem :twisted: Ciezko sie pisze.Obstawiam czas jego rekacji na 15 minut To pisalem Ja - Hugo , z rezydencji Pozia`
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 No my juz po imprezie Prezesa upilismy i podał nam wszystkie tajne kody dostepu do forum takze teraz Ale dalismy w palnik z Poziem :twisted: Ciezko sie pisze.Obstawiam czas jego rekacji na 15 minut To pisalem Ja - Hugo , z rezydencji Pozia` te przypominacie mi tych dwoch pedziow co z jednego IP pisali tylko wy to nawet logujecie sie na jednego Prezes pilnuj Pozia zeby juz nic wiecej nie pil bo jutra ja bede musial pojechac ta padaka
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 jutro czas reakcji - błyskawiczny!! :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi