Buba Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wstąpiłeś do jakichś bojówek ?? Wytatułowałem sobie nawet krzyż na czole chyba dzisiaj z rana bo wczoraj nie widzialem :gwizdanie:
Buba Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Buba, nadkole kup w ASO, tanie sa. mowisz musze nr poszukac, ciekawe ile chca
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a propos krzyża sweet zdjęcie koks ale modelka to pustak tragiczny , widzieliście ja u Majewskiego ??? :polew: :polew:
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 zdjęcie koks ale modelka to pustak tragiczny , widzieliście ja u Majewskiego ??? :polew: :polew: A Ty byś z nią gadał?
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 zdjęcie koks ale modelka to pustak tragiczny , widzieliście ja u Majewskiego ??? :polew: :polew: A Ty byś z nią gadał? A Ty ?
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 zdjęcie koks ale modelka to pustak tragiczny , widzieliście ja u Majewskiego ??? :polew: :polew: A Ty byś z nią gadał? Bo Moskal w przeciwieństwie jest bardzo uczuciowym mężczyzną, który musi nawiązać głęboką więź emocjonalną z potencjalną partnerką zanim zabierze się za przygodne ciachanie .....
Korzeń Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 zdjęcie koks ale modelka to pustak tragiczny , widzieliście ja u Majewskiego ??? :polew: :polew: A Ty byś z nią gadał? Bo Moskal w przeciwieństwie jest bardzo uczuciowym mężczyzną, który musi nawiązać głęboką więź emocjonalną z potencjalną partnerką zanim zabierze się za przygodne ciachanie ..... Moskal w przeciwieństwie do innych mężczyzn, zabiera na ciachanie swojego tunera-księgowego
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 zdjęcie koks ale modelka to pustak tragiczny , widzieliście ja u Majewskiego ??? :polew: :polew: A Ty byś z nią gadał? Bo Moskal w przeciwieństwie jest bardzo uczuciowym mężczyzną, który musi nawiązać głęboką więź emocjonalną z potencjalną partnerką zanim zabierze się za przygodne ciachanie ..... Moskal w przeciwieństwie do innych mężczyzn, zabiera na ciachanie swojego tunera-księgowego kazdy chciałby mieć takiego skrzydłowego :kox: :naughty:
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 w przeciwieństwie do kogo ??? głęboką to musi mieć gardło i grote Moskal w przeciwieństwie do innych mężczyzn, zabiera na ciachanie swojego tunera-księgowego pukałeś kiedyś we dwóch jedna laske ??? jesli nie to zawrzyj :naughty: :naughty: kazdy chciałby mieć takiego skrzydłowego :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Korzeń Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 pukałeś kiedyś we dwóch jedna laske ??? jesli nie to zawrzyj :naughty: Ałuuuuuuuuuuuuuuuuu :polew:
Hugo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 eeee... a o co chodzi z wyczyszczeniem postów z tego wątku? Jeszcze wczoraj było popnad 4060 stron. Dzisiaj znowu spadliśmy poniżej 4k ktos tnie w chója Kurvva! Co się dzieje w tym kraju do chooja! Spisek za spiskiem! Wszystkiem winien rząd i tusk! Forum nam nawet cenzurują! Brynia skasowała swoje konto razem ze wszystkimi swoimi postami
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 eeee... a o co chodzi z wyczyszczeniem postów z tego wątku? Jeszcze wczoraj było popnad 4060 stron. Dzisiaj znowu spadliśmy poniżej 4k ktos tnie w chója Kurvva! Co się dzieje w tym kraju do chooja! Spisek za spiskiem! Wszystkiem winien rząd i tusk! Forum nam nawet cenzurują! Brynia skasowała swoje konto razem ze wszystkimi swoimi postami Brawo im mniej na forum niezrównoważonych tym lepiej
Hugo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 To Ty Poziu też chcesz usuwać konto ?? :polew:
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 eeee... a o co chodzi z wyczyszczeniem postów z tego wątku? Jeszcze wczoraj było popnad 4060 stron. Dzisiaj znowu spadliśmy poniżej 4k ktos tnie w chója Kurvva! Co się dzieje w tym kraju do chooja! Spisek za spiskiem! Wszystkiem winien rząd i tusk! Forum nam nawet cenzurują! Brynia skasowała swoje konto razem ze wszystkimi swoimi postami Przeciez do niej z Poziem sie nie dobieralismy :kox: :kox:
Buba Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 eeee... a o co chodzi z wyczyszczeniem postów z tego wątku? Jeszcze wczoraj było popnad 4060 stron. Dzisiaj znowu spadliśmy poniżej 4k ktos tnie w chója Kurvva! Co się dzieje w tym kraju do chooja! Spisek za spiskiem! Wszystkiem winien rząd i tusk! Forum nam nawet cenzurują! Brynia skasowała swoje konto razem ze wszystkimi swoimi postami co jej zrobiliscie??
franio Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Oni, pewnie nic tylko znowu ten moskal
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 co jej zrobiliscie?? Ja ? W życiu [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 14:05_________________________________________________ Oni, pewnie nic tylko znowu ten moskal dokładnie przestraszyła się smoka moskalowego :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi