moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Oni, pewnie nic tylko znowu ten moskal :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 http://postawkrzyz.co.cc/nieusuwalny/a4-klub.pl/
Reggi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Moskal w przeciwieństwie do innych mężczyzn, zabiera na ciachanie swojego tunera-księgowego łał AndyN Andrzeju odpisz mi na PW z przedwczoraja..wyczyścił żem skrzynkę [br]Dopisany: Sierpień 04, 2010, 03:36:36 _________________________________________________ Brynia skasowała swoje konto razem ze wszystkimi swoimi postami hyhy..jakbym wykasował swoje to stanęło by na 1900 stronie
p371 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jestem tu nowy ale czegoś nie rozumiem, czytam ten temat ale tu nic nie ma o spociku tylko jakiś spam o krzyżach i innych. Przejrzałem 10 ostatnich stron i nic sie nie dowiedziałem - to normalne?
Buba Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jak to nie ma, przeciez pierwszy post na kazdej stronie jest o spotach
Kolkov Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jestem tu nowy ale czegoś nie rozumiem, czytam ten temat ale tu nic nie ma o spociku tylko jakiś spam o krzyżach i innych. Przejrzałem 10 ostatnich stron i nic sie nie dowiedziałem - to normalne? a co byś chciał wiedzieć o spociku? Przyjedź we wtorek, zobacz jak jest i zrozumiesz ostatnie 10 stron
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jestem tu nowy ale czegoś nie rozumiem, czytam ten temat ale tu nic nie ma o spociku tylko jakiś spam o krzyżach i innych. Przejrzałem 10 ostatnich stron i nic sie nie dowiedziałem - to normalne? Wystarczy zapytać. Spot jak co tydzień odbędzie się w najbliższy wtorek na warszawskim Torwarze Także wpadaj od 19
Buba Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jestem tu nowy ale czegoś nie rozumiem, czytam ten temat ale tu nic nie ma o spociku tylko jakiś spam o krzyżach i innych. Przejrzałem 10 ostatnich stron i nic sie nie dowiedziałem - to normalne? a co byś chciał wiedzieć o spociku? Przyjedź we wtorek, zobacz jak jest i zrozumiesz ostatnie 10 stron nie zrozumie bo przeciez na spocie jest tylko
p371 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ok może zrozumiem po spotkaniu , To spociki są na torwarze czy w promenadzie?
Buba Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ok może zrozumiem po spotkaniu , To spociki są na torwarze czy w promenadzie? a co w p;ierwszym poscie jest napisane??
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ok może zrozumiem po spotkaniu , To spociki są na torwarze czy w promenadzie? Informacje o tym gdzie jest spot aktualnie jest zawsze w pierwszym poście oraz w temacie wątku. Nie daj się wkręcić poźkowi. To jego stary numer
Reggi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie daj się wkręcić poźkowi. To jego stary numer ..a później zwabi i każe zapraszać się na kolację przy świecach z ognistym finałem
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Przyjedź we wtorek, zobacz jak jest i zrozumiesz ostatnie 10 stron :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ok może zrozumiem po spotkaniu , To spociki są na torwarze czy w promenadzie? Informacje o tym gdzie jest spot aktualnie jest zawsze w pierwszym poście oraz w temacie wątku. Nie daj się wkręcić poźkowi. To jego stary numer Co ty opowiadasz :shocked:
Italiano Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Pytanko! Gdzie w Wawie mogę sprzedać parę starych akumulatorów w dobrej cenie?
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Stań pod stadionem , fajna reklama i pójdą dobrze.
Italiano Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Stań pod stadionem , fajna reklama i pójdą dobrze. Ta, oddam za pół ceny prawie nowe akumulatory. Okazja
Rekomendowane odpowiedzi