huggy Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Bry. Witam kolegów po wakacyjnej przerwie razem z problemami Czy mamy w grupie kogoś kto zajmuje się autoalarmami? Mam problemy z "MAT Alarmy" Całość opisana tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=152920.0 pzr
ono Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Odpinanie klemy w Audi to zawsze ruletka , jebnie coś czy nie.
huggy Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Odpinanie klemy w Audi to zawsze ruletka , jebnie coś czy nie. To trochę nie klawo, całe życie się martwić o aku
Buba Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Odpinanie klemy w Audi to zawsze ruletka , jebnie coś czy nie. To trochę nie klawo, całe życie się martwić o aku takie uroki audi...
MRoger Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 siema z rana Odpinanie klemy w Audi to zawsze ruletka , jebnie coś czy nie. To trochę nie klawo, całe życie się martwić o aku :mysli weeee tam ja przejechałem z bratem 600 km jedno auto bez alternatora jedyną opcją była przekładka aku na odpalonym aucie ...... i tak z 5 razy do padu aku mało su***syn na samym aku jechał .. pewnie przez tipa nic nie jebło :gwizdanie:
huggy Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A nie mamy jakiegoś specjalisty od tych spraw? Mówię o tym gdzie wy śmigacie jak coś nie tak z elektryką? Nie musi być to rzecz jasna kolega forumowy, ale sam nie ruszę auta z garażu jak nikt nie dotrze, a pana Czesia z okolicy chyba nie chce wołać bo nie ma pojęcia co to jest CAN
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A jednemu forumowiczowi jebło i długo się z tym bujał
Buba Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 dobrze ze w B5 nie ma takich problemow
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć koledzy, chciałbym sprawdzić błędy na komputrze. Czy jest możliwość, aby mi ktoś pomógł?
bajk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć koledzy, chciałbym sprawdzić błędy na komputrze. Czy jest możliwość, aby mi ktoś pomógł? jak nie zapomnę to wezmę kabel
MRoger Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Jak Ci się bardzo nie spieszy to jutro z wieczora będę na Ursusie .. mogiem zVagować pisz na priv jakbyco.
lukaszr Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć koledzy, chciałbym sprawdzić błędy na komputrze. Czy jest możliwość, aby mi ktoś pomógł? Spier...
poziek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć koledzy, chciałbym sprawdzić błędy na komputrze. Czy jest możliwość, aby mi ktoś pomógł? Jasne, podjedź na Torwar to zvagujemy :gwizdanie: :kox:
Buba Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć koledzy, chciałbym sprawdzić błędy na komputrze. Czy jest możliwość, aby mi ktoś pomógł? Spier... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Jeton Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć koledzy, chciałbym sprawdzić błędy na komputrze. Czy jest możliwość, aby mi ktoś pomógł? jak nie zapomnę to wezmę kabel Witam. No wiem że już pewnie wszyscy mają tego dość ale też bym podjechał bo mi multitronik miga i może byście coś wyczytali żeby mnie w serwisie ceną nie zabili. Dziś o 19 jest ktoś z VAGiem?
Buba Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć koledzy, chciałbym sprawdzić błędy na komputrze. Czy jest możliwość, aby mi ktoś pomógł? jak nie zapomnę to wezmę kabel Witam. No wiem że już pewnie wszyscy mają tego dość ale też bym podjechał bo mi multitronik miga i może byście coś wyczytali żeby mnie w serwisie ceną nie zabili. Dziś o 19 jest ktoś z VAGiem? jw
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 :polew: Udana prowokacja. A Tobie Łukaszu dziękuję za szczerą chęć pomocy :>
lukaszr Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jw :polew: :polew: A Tobie Łukaszu dziękuję za szczerą chęć pomocy :> Wiesz, że na mnie możesz zawsze liczyć :naughty:
Jeton Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Cześć koledzy, chciałbym sprawdzić błędy na komputrze. Czy jest możliwość, aby mi ktoś pomógł? jak nie zapomnę to wezmę kabel Witam. No wiem że już pewnie wszyscy mają tego dość ale też bym podjechał bo mi multitronik miga i może byście coś wyczytali żeby mnie w serwisie ceną nie zabili. Dziś o 19 jest ktoś z VAGiem? jw Dobra to to jadę do serwisu. Dzięki
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wpadne dzisiaj do Was bo już pozapominałem jak wyglądacie. To w którym miejscu na tym Torwarze? Tam gdzie co tydzień jest grill, stara czarna nexia i stado mocherowych beretów w bikini krzyczacych Poziek, Poziek, Poziek?
Rekomendowane odpowiedzi